Перейти до змісту

Акція протесту в Луцьку 25/11/10 о 11:00

vanus

Рекомендовані повідомлення

Valyniaka: У четвер, 25 листопада у всіх обласних центрах України об 11:00 почнуться акції протесту проти Податкового кодексу.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю журналісту ГолосUA повідомив голова Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу, член ініціативної групи мітингуючих Ігор Гурняк.

«Ми знову збираємося з'їхатися до Києва у четвер вранці. Окрім цього, у четвер об 11:00 буде проведено одночасно акції у всіх обласних центрах України», - сказав він.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки відомо варшавка в четвер працювати не буде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Врятувати рядового українця зараз- це врятувати Україну, врятувати олігарха , це просто врятувати олігарха.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо до четверга президент не заветує кодекс, а потім внесуть косметичні поправки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А де буде? На Київській?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Майдан, що зібрався в Києві, першочерговою метою має змусити Президента України накласти вето на податковий кодекс, але...

... але чи цього прагнуть люди, всі інші крім підприємців? Ні.

Всіх дістала влада з її реальним кидаловом. Згадайте бігборди з написом "5 років без податків для малого бізнесу". Це була офіційна інформація, реальна обіцянка від партії, від кандидата на найвищу посаду країни.

Норми ж нового кодексу перекреслюють вище згдану обіцянку: єдиний податок збільшується, перелік видів діяльності, шо "підлягають" під єдиний податок звужується.

Що ж ми матимемо далі? Чи не 100% населення щодня купують товари, послуги у підприємців. Не з заводу, фабрики, а саме в підприємців на ринку, в магазинах, в салонах, тощо. Тому податковий удар по підприємцях дуже швидко відчує кожна людина і відчує це на власній кишені.

Безліч людей розуміють це і вже зараз намагаються протистояти нахабності влади. Якщо мітинги почались виключно з проблемного кодексу, то зараз кодекс лишається лиш підставою занепокоєння народу, а народ хоче більшого: відставки Президента, Уряду, Парламенту.

Вони дискримінували себе не кодексом, а тим, як брехливо і підступно вони його вводять в дію.

І не варто надіятись на президентське вето як на спасіння бізнесу. Кодекс лише об"єднує норми діючого законодавства, тому без кодексу завтра всі ці зміївські статті повстануть в інших законодавчих актах.

Отож маємо факт - нас кинули, хочуть знову кинути (новий трудовий кодекс і т.д.) і будуть кидати, поки не помремо морально як нація.

Ви хочите цього? Я ні.

25 листопада об 11 годині весь народ має вийти на майдани і заявити своє власне ВЕТО на кодекс, на підлу владу, на життя в ярмі. Відпрошуйтесь з роботи, з навчання, беріть друзів та гуртуйтесь, РАЗОМ - МИ СИЛА!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.. але чи цього прагнуть люди, всі інші крім підприємців? Ні.

До попереднього посту...

Ти сам зрозумів, що мекнув?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.. але чи цього прагнуть люди, всі інші крім підприємців? Ні.

До попереднього посту...

Ти сам зрозумів, що мекнув?

Люди не прагнуть домогтись лише ВЕТО, яке нічого не вирішить, а повстають проти методів, якими влада діє і буде діяти в сотні разів сміливіше, якщо сьогоднішні майдани не вистоять до кінця. Кодекс - лише іскра, яка підняла на ноги безліч людей і не лише підприємців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВЛАДА БРЕШЕ!!!!!!!!!!!!!

Де мої 5 років податкових канікул!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВЛАДА БРЕШЕ!

Така у неї робота ! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Хтось бачив податковий кодекс? :)

Хтось читав?

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я

....ксерил

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я этот Некрономикон даже в руках держал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кодекс - лише іскра, яка підняла на ноги безліч людей і не лише підприємців.

Ніхто ще не піднявся. Це ілюзія.

Наша влада дуже м'яка і поступлива, бо мудра. Вона не доводить людей до такої злості, щоб почалися справжні страйки і заворушення. Це щось на зразок компромісу: ми вам нічого, а ви нам нічого - а розвитку нуль. І дивіться, вже 20 років так живемо, і все добре. Як були бидлом, так і залишилися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто ще не піднявся. Це ілюзія.

Наша влада дуже м'яка і поступлива, бо мудра. Вона не доводить людей до такої злості, щоб почалися справжні страйки і заворушення. Це щось на зразок компромісу: ми вам нічого, а ви нам нічого - а розвитку нуль. І дивіться, вже 20 років так живемо, і все добре. Як були бидлом, так і залишилися.

Тонкий намек на то, что ты Дартаньян ,а остальные светлосинего цвета???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Каждый народ имеет то правительство которое он заслуживает"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тонкий намек на то, что ты Дартаньян ,а остальные светлосинего цвета???

я нічим не кращий за інших. я тут народився і тут виріс - звідки ж я можу бути іншим?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я був по дорозі додому. Страйкарів було стільки, що довелось обходити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я був по дорозі додому. Страйкарів було стільки, що довелось обходити

а треба було не обходити, а приєднатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я був на мітингу, враження гарні, народу близько тисячі було, хрінова організація, але це доказ того, що політики тут не замішані. Я був в першому ряді, кричав всі гасла які міг і може був би якийсь результат, якби в адміністрації хтось був, ато покричали під пустим приміщенням і розійшлись. У вівторок, 30 листопада там буде сесія облради, на якій буде винесено питання про звернення до Президента про ветування кодексу. Отож організатори закликали всіх прийти у вівторок, попредньо знаю, що у вівторок ринки знову не роблять (хотілося б щоб пішли всі, а не так як в четвер: на старому ринку добра частина торговців вийшли на роботу), отож у вівторок ВСІ НА МІТИНГ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж сходив. І у вівторок схожу хоч я сам і не підприємець, але майже всі мої колеги підприємці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...