Перейти до змісту

Масові протести проти Податкового кодексу

kudrom

Рекомендовані повідомлення

має розпочатися церемонія зустрічі президента Сирії Башара Хафеза аль-Асада.
Монтаж головної новорічної ялинки на Майдані Незалежності був можливий лише після демонтажу наметового містечка.

тоді про які слідчі дії говорять мєнти в відеоролику?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 398
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

ЯНУКОВИЧ ПІДПИСАВ ПОДАТКОВУ "БІБЛІЮ"Президент Віктор Янукович підписав Податковий кодекс.

Про це повідомляє офіційний сайт президента.

Янукович підписав кодекс, прийнятий Верховною Радою 2 грудня, з урахуванням пропозицій президента.

Як відомо, президент наполягав зберегти чинну спрощену систему оподаткування.

"Для уникнення таких ризиків вважаю за необхідне зберегти чинну спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва", - зазначав Янукович.

Президент запропонував виключити норми про те, спрощенець має мати не більше 4 найманих працівників, а обсяг доходу не перевищувати 600 000.

Також він просив Раду виключити главу, яка встановлює обмеження на види діяльності, на які поширюється система спрощеного оподаткування.

УП
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вітаю всіх підприємців, які протестували - Ви Програли !!!!

Можете тепер свідоцтво платника единого податку сцнцти в опу )))

П. С. Кому цікаво чому ? - див мій пост вище )))))))))))))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут крім тебе ніхто не грався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тут крім тебе ніхто не грався

Да і я не граюсь, я просто кодекс перечитав.

Так для єдинщиків залишили все.

Тепер порахуємо:

200 грн + 300 грн (пенсійний фонд) = 500 грн місяць

Потім планується якийсь соціальний внесок добавити.

Так здається все гуд, але ж залишили досить цікаву норму:

"Підприємства на загальній формі не можуть віднести на валові витрати оплату зроблену підприємцям на єдиному податку"

Отже любому підприємству на загальній системі невигідно працювати з єдинщиком, так як його послуги (продукція) буде оплачуватись

з прибутку.

ТОбто фактично єдинщиків загнали в гето де вони повинні варитись у власному соці - фактично з вас панове бабло будуть дерти авансом,

а в єкономіку не пускати.

Далі продовжувати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Далі продовжувати ?

а що ти зробив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Далі продовжувати ?

а що ти зробив?

Для кого для себе ?

Для себе я все передбачив та найближчим часом переведу всіх замовників на іншу фірму.

Доречі мені собственно побоку - так як інформатизація туди не підпадає, але як кажуть

"краще преб.ь ніж недобз.ь"

А по великому рахунку- я працюю, та і немає великого ужасу в загальній системі.

Наприклад у вас магазин:

Ви переходите на загальну систему і туди мобільний телефон+бензин+амортизацію авто+ комунальні послуги(за вашу квартиру)

Єдине що, то ви будите платити зі своєї зарплати в пенс фонд - але це і на краще, вам буде і стаж і пенсія і ....

А у єдинщика - не пенсії, не стажу, не лікарняних.

Доречі лікарняні оплачує соцстрах.

Єдиний мінус - вам потрібно всі документи зберігати.

А взагалі, якщо у вас більше 3 чоловік робіть ТзОВ - тоді в разі чого у вас вашу власність не заберуть, а підприємець

несе відповідальність всім своїм майном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що ти зробив?

Для кого для себе ?

Для себе я все передбачив та найближчим часом переведу всіх замовників на іншу фірму.

Доречі мені собственно побоку - так як інформатизація туди не підпадає, але як кажуть

"краще преб.ь ніж недобз.ь"

А по великому рахунку- я працюю, та і немає великого ужасу в загальній системі.

Наприклад у вас магазин:

Ви переходите на загальну систему і туди мобільний телефон+бензин+амортизацію авто+ комунальні послуги(за вашу квартиру)

Єдине що, то ви будите платити зі своєї зарплати в пенс фонд - але це і на краще, вам буде і стаж і пенсія і ....

А у єдинщика - не пенсії, не стажу, не лікарняних.

Доречі лікарняні оплачує соцстрах.

Єдиний мінус - вам потрібно всі документи зберігати.

А взагалі, якщо у вас більше 3 чоловік робіть ТзОВ - тоді в разі чого у вас вашу власність не заберуть, а підприємець

несе відповідальність всім своїм майном.

Карочє, ні хрєна ти не зробив. Тому й програли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, я на зекономлені гроші постріляв на СКС.

(Тільки це тайна ))) )

Вот коли куплю ще й шаблю, тоді і поїду )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, я на зекономлені гроші постріляв на СКС.

(Тільки це тайна ))) )

Вот коли куплю ще й шаблю, тоді і поїду )))

я й говорю - ні хрєна ти не зробив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний президент вийшов сухим з води- підлизався до всіх. І до своїх попихачів, і до опозиції, і до мітингуючих... Ще й про Новий рік нагадав. Вміє він це робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний президент... Ще й про Новий рік нагадав. Вміє він це робити.

Але ялинка його таки недолюбляє ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У понеділок о 9:00 підприємці збираються на чергову акцію протесту на Майдані Незалежності в Києві.

Про це на брифінгу у Верховній Раді заявив один з організаторів акції Олександр Данилюк.

"Ми звертаємося до всіх без виключення політичних партій, які готові відстоювати демократію в Україні, які готові відстоювати свободу, які розуміють, що наша країна рухається у надзвичайно авторитарному напрямку, з проханням приєднатися до нашої акції", - сказав він.

"У понеділок ми знімаємо будь-які обмеження щодо використання партійної символіки, символіки громадських організацій. Ми раді будемо бачити там будь-кого", - зазначив Данилюк.

"В першу чергу ми сподіваємося, що ті політики, які активно брали участь у тому, що виступали з майданчика на Майдані Незалежності, будуть так само представлені там своїми партійними організаціями", - наголосив він.

ц

Робим ставки на кількість прапорів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.pravda.co.../11/30/5629094/

ЯНУКОВИЧ ВЕТУВАВ ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС

Янукович заветував, а наша сциклива обласна рада ледве спромоглася підтримати підприємців. Регіонали не голосували, а комуністи взагалі були проти. Тим не менше, ще одна невеличка перемога.

це не перемога підприємців, а швидше за все тактичний хід(конем) Януковича. Народ новину почув на радощах по домам розповзуться а Яник завтра з кишені достане перо і підписуючи Кодекс скаже во ЛОХі повелись.

чуло моє серце що так і буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.pravda.co.../11/30/5629094/

ЯНУКОВИЧ ВЕТУВАВ ПОДАТКОВИЙ КОДЕКС

Янукович заветував, а наша сциклива обласна рада ледве спромоглася підтримати підприємців. Регіонали не голосували, а комуністи взагалі були проти. Тим не менше, ще одна невеличка перемога.

це не перемога підприємців, а швидше за все тактичний хід(конем) Януковича. Народ новину почув на радощах по домам розповзуться а Яник завтра з кишені достане перо і підписуючи Кодекс скаже во ЛОХі повелись.

ти як у воду дивився...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний президент... Ще й про Новий рік нагадав. Вміє він це робити.
Але ялинка його таки недолюбляє ;)

:rolleyes:

Він підлизується... І саме противне те що знов зараза вийде сухим з води... і всі кругом будуть погані а він добрий... біда ходяча. Але з кодексом хід продуманий, нічо не скажеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З кодексом вийшло як в анекдоті (точно не пам'ятаю, сильно не бийте):

Розмовляють два художники:

- слухай, ти ж гірше мене малюєш, а чого твої картини власник галереї викупляє, а мої - ні?

- бо я хитріший. власник галереї думає, що розбирається в живописі і постійно шукає до чого придертися. Тому в кутку картини я малюю муху, він до неї докулупується, я її замальовую, він купує картину - всі задоволені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну от і чого підприємці стоячи на Майдані домоглися?

200 грн. податку? а про пенсійні внески чому забули?

навіть пенсіонерам-підприємцям потрібно обов'язково сплачувати 350 грн додатково в пенсійний фонд! в результаті з невеликим обігом підприємці позакриваються.

та ще й обмеження контрагентів............

ппц.......

нічого не покращилось! гайки всім закрутили!

хтось питав, наскільки зміниться ціна. відповідаю - внаслідок змушеної зміни системи оподаткування і переходу на 6% + ПДВ - відповідно на стільки ж і ще на деякий + зросте ціна.

орієнтовно на 30...35%%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні у Києві відбувся позачерговий з’їзд Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України. У якості запрошених гостей на ньому перебували представники та координатори від ряду інших організацій, які брали участь у недавніх акціях проти Податкового Кодексу.

Прийнято наступне спільне рішення: 14 грудня в Києві відбудется спільна акція протесту, в якій візьмуть участь активні громадяни та підприємці Києва, Київської області, Львівщини, Буковини, Тернопільщини, Житомирщини, Волині, Одещини. Організовувати акцію будуть також, крім Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України, Федерація профспілок працівників малого та середнього підприємництва України та громадянський рух “Відсіч”.

http://www.chesni-podatky.org/archives/5854

не зовсім зрозуміло вимоги протесту, з контексту якби проти єдиного соц. внеску

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

История с Налоговым кодексом примечательна еще и тем, что она показывает то место, которое занимают в иерархии приоритетов "регионалов" экономические реформы. Тезис о том, что ПР пришла к власти, чтобы делать реформы, используется для обоснования необходимости и команды профессионалов, и единой вертикали власти, и Януковича - как высшей инстанции. Правда, вплоть до последнего времени единственным достижением Президента в сфере реформ была судебная реформа, разработанная Андреем Портновым и воплощенная в жизнь в очень сжатые сроки: от дня подачи проекта закона о судоустройстве и статусе судей в Верховную Раду (31 мая) до дня вступления этого закона в силу (3 августа) прошло чуть более двух месяцев. Что же касается экономических реформ, которых комитет Акимовой придумал аж 18, то их путь к реализации оказался гораздо дольше. В октябре в Днепропетровске Янукович рассказал, что по каждому из 18 направлений реформ сформированы и выполняются соответствующие планы-графики. "Сегодня можно информировать о первых положительных результатах: достигнута политическая стабильность" - вот и все результаты, которые смог тогда назвать Виктор Федорович.

Именно принятие Налогового кодекса должно было положить начало экономическим реформам Януковича. Казалось бы, ничто не мешало Президенту использовать тот же метод, что и при продвижении судебной реформы: поручить разработку кодекса Комитету по экономическим реформам и затем самому подать его проект в парламент. Тем более что одной из основных задач этого комитета согласно президентскому указу является "определение направлений, приоритетов, механизмов осуществления необходимых экономических реформ и подготовка соответствующих законопроектов для внесения Президентом Украины на рассмотрение Верховной Рады Украины". Однако Виктор Федорович предпочел поручить и разработку кодекса, и внесение его в парламент Кабинету министров.

Объясняется это, очевидно, тем, что Президент не захотел брать на себя ответственность за кодекс и переложил ее на правительство. Как показали дальнейшие события (предпринимательский Майдан), весьма предусмотрительно. Но когда сам инициатор реформ боится выступать их автором, от членов правительства и законодателей можно ждать того же: стремления переложить ответственность на кого-нибудь другого.

більше про міфи ВФЯ тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Час публікації: 16 грудень 2010 г., 17:43

Національна Координаційна рада підприємців України заявляє про затримання двох учасників акцій протесту проти набуття чинності Податкового кодексу. Про це повідомляється на офіційному сайті Координаційної ради підприємців.

»Схоже на те, що влада збирається показово покарати учасників акції протесту проти Податкового кодексу, залякати громадян, щоб наступного разу вони на захист своїх прав не вийшли”, – йдеться у повідомленні.

За повідомленням, сьогодні близько 12.00 на київському ринку »Петрівка” міліція затримала Сергія КОЗАКА та Романа САФАНЮКА. Їм інкримінують несанкціоноване перекриття дороги (вул.Інституцька, перетин з Хрещатиком), яке за версією міліції відбулося 22 листопада, і за фактом якого порушено кримінальну справу.

За попередньою інформацією, повідомляє Коордрада підприємців, затриманих відвезли в приміщення Головного управління МВС України у Київській області.

»Ми закликаємо журналістів та небайдужих громадян подзвонити за телефонами 272–63–33, 278–40–22 (чергові), 272–62–31 (оперативний черговий ) і поцікавитися, де перебувають С.КОЗАК та Р.САФАНЮК”, – йдеться у повідомленні.

Також на сайті повідомляється, що Сергію КОСТАКОВУ – іншому затриманому за участь в акціях протесту – ще 10 грудня без присутності адвокатів та родичів в суді було продовжено строк утримання в Лук’янівському СІЗО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Во вторник поздно вечером суд вынес решение об аресте трех активистов налогового Майдана. Об этом сообщил координатор акции протеста против Налогового кодекса Александр Данилюк.

Повний текст ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во вторник поздно вечером суд вынес решение об аресте трех активистов налогового Майдана. Об этом сообщил координатор акции

разом їх багато, їх не подолати... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...