laska Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:07 Поділитися #151 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:07 Ітіть-калатіть! Ми тут думаєм про її безпідставні звинувачення, а вона тебе на чисту воду виводить!Раз так, то думаю, вона полюбляє оце. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:17 Автор Поділитися #152 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:17 А ты ей мол "Ну что зазря три бакса дифумрить - попусту фармазонить. Зашли мы с корешом в кабак, взяли два фанфурика - вмазали. Выходим - штифтами зыркаем, две клюшки идут - штанами шуршат. Мы их за рога и в стойло - на укол. А тут кубики, баня свободная - сели поехали, рули-верти. Сперва мы по проселке с карыны, потом на хаускмюнике, а там все пучком. Видим, три свечки горят, патефон играет - ну мы туда. И тут менты землю роют, шифером шуршат - дверь с петель сняли, нас и загребли..."Интересно она когда работает тоже сначала стреляет а потом раследование ведет??? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vadimaca Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:23 Поділитися #153 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:23 ну та, мати дружину - працівника міліції, та ще й слідчу, то троха є. Як би хотів шось десь, так всеодно на чисту воду виведе ... то он, чого так хвилюєшся)))... Якби не цей факт вже б давно моментом скористався: піва-водка-спокусливі леді)) ПС: Якщо чесно, мені ота ревність більше схожа на тупість. Прошу вибачення за образу. Але, через якийсь меседж, збирати речі...., що ж буде далі? не скористався б, для мене сім"я - то святе. А на рахунок ревнощів - пробую відучувати, поки якось так Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:50 Автор Поділитися #154 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 14:50 ниче-перебесится и придет каяцца и тогда все в твоих "руках" чтобы доказать что кроме нее тебе никто не нужен. ПЕСЕ-обвиняемый не должен доказывать свою невиновность, а, напротив, обвинение должно предоставить веские и юридически безупречные доказательства вины подсудимого (обвиняемого). При этом любое обоснованное сомнение в доказательствах трактуется в пользу обвиняемого. PS№2 в МВС очень любят взятки-не пробовал? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:11 Поділитися #155 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:11 vadimaca, а може вона тільки привід шукала, що б зібрати речі? А? Ти про це не думав?Бо щось реакція твоєї дружини занадто неадекватна до ситуації. Навіть для супер-пупер ревнивої. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гетто Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:23 Поділитися #156 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:23 от нема чо по тих бл*дських інтернетах соватись! А вот это поддержу: ПС: Якщо чесно, мені ота ревність більше схожа на тупість. Прошу вибачення за образу. Але, через якийсь меседж, збирати речі,що ж буде далі? Что то эта история попахивает фэйком,из - за какого то левого поста в Сети сразу уходить из дома? С такими раскладами человеку надо выключать интернеты, телефоны, домофоны, прочие средства коммуникации, и 24 часа в сутки, 7 дней в неделю непрерывно сидеть дома с женой, показывая этим свою безумную верность и любовь.имхо Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гетто Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:32 Поділитися #157 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:32 А всё начиналось с простых слов : Вот такая вот "радость" пришла сегодня в приват.Прошу принять меры. Кто б мог подумать, что это перерастёт в семейную драму? но такова селяви, как говорят жители города Любви, Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:36 Поділитися #158 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:36 А всё начиналось с простых слов : Вот такая вот "радость" пришла сегодня в приват.Прошу принять меры. Кто б мог подумать, что это перерастёт в семейную драму? но такова селяви, как говорят жители города Любви, Так є ж такі приколи типу: в "однокласниках" знайшов колишню любов - дружина приревнувала - скандал - розлучення (ну і різні варіації на тему...) Може й в неї в контактах пошукати контраргументи? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:38 Автор Поділитися #159 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:38 Обычно ревность с возрастом только растет-что же будет дальше.Это что-за каждый неверный шаг пожизненный эцих с гвоздями? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:42 Поділитися #160 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:42 Обычно ревность с возрастом только растет-что же будет дальше.Это что-за каждый неверный шаг пожизненный эцих с гвоздями? Судячи з твоїх постів та реакції твоєї дружини, то так.Твоя дружина, працюючи слідчим в органах МВС, стала жертвою міліцейської системи, де поняття "презумпції невинуватості" не сильно хвилює. Бо кожен, хто попав у відділок міліції, вже апріорі злочинець.Ось і твоя дружина ці принципи "принесла" додому і це вддзеркалилось у ваших сімейних відносинах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гетто Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:45 Поділитися #161 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:45 Ох и нехорошая у меня чуйка, что добром это всё не закончится, если открытая сцыла навела столько шороху, то дальше будет вообще жесть,ведь каждая совместная семейная жизнь и держится на взаимопонимании, доверии и обоюдности... а здесь что мы наблюдаем ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vadimaca Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:46 Поділитися #162 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:46 vadimaca, а може вона тільки привід шукала, що б зібрати речі? А? Ти про це не думав?Бо щось реакція твоєї дружини занадто неадекватна до ситуації. Навіть для супер-пупер ревнивої."речі зібрала" - це фен, зубна щітка, форма, і ше шось там по дрібниця, шафи, звісно не вивертала))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:48 Поділитися #163 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:48 "речі зібрала" - це фен, зубна щітка, форма, і ше шось там по дрібниця, шафи, звісно не вивертала))) Ну, це тіпа дати тобі надію: "А можливо, потім, колись, я повернусь. А ти помучся." Головне, що форму забрала, а все інше... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:49 Поділитися #164 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:49 vadimaca, это нада в суд подавать на того, кто прислал мессаг Возмещение морального ущерба так сказать Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:52 Поділитися #165 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:52 vadimaca, это нада в суд подавать на того, кто прислал мессаг Возмещение морального ущерба так сказать А почитати перед тим, як писати???? так весь прикол в тому, шо мені такого повідомлення не приходило, читав цей форум і відкрив картинку з поста Maniko у новій вкладці Oksana04, я вродибы не уточнял, кому именно пришел мессаг vadimaca, это нада в суд подавать на того, кто прислал мессаг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:59 Поділитися #166 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 15:59 що ж буде далі? война Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 16:04 Поділитися #167 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 16:04 Oksana04, я вродибы не уточнял, кому именно пришел мессаг Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 16:07 Автор Поділитися #168 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 16:07 Смотрю темку ,таки, надо немножечко прикрывать Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arden Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 16:14 Поділитися #169 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 16:14 Oksana04, ну там же нет (кто прислал мессаг тебе)Ладно проехали)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vadimaca Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 21:51 Поділитися #170 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 21:51 прийшла сьогодні моя додому, ані слова до мене ну, такого треба було очікувати))) Тицьнув носом в монітор, пояснив шо таке форуми, дав їй перечитати всі пости цієї теми, ше раз показав, як та картинка і звідки відкривається - сміялись довго обоє, ще й вибачення попросила, шо так погарячкувала так шо всьо гут тепер Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 21:54 Поділитися #171 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 21:54 прийшла сьогодні моя додому, ані слова до мене ну, такого треба було очікувати))) Тицьнув носом в монітор, пояснив шо таке форуми, дав їй перечитати всі пости цієї теми, ше раз показав, як та картинка і звідки відкривається - сміялись довго обоє, ще й вибачення попросила, шо так погарячкувала так шо всьо гут тепер Я за тебе радий, що все розрулилось. Але де гарантія що щось подібне не повториться? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:00 Поділитися #172 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:00 ... так шо всьо гут тепер Я за тебе радий, що все розрулилось. +1 Але де гарантія що щось подібне не повториться? А може в них після цього бурхливе примирення , що є лише + Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:05 Поділитися #173 Опубліковано 23 Листопада, 2010 в 22:05 А може в них після цього бурхливе примирення , що є лише + Ну, це сьогодні. А завтра? Післязавтра? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oldspice Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 07:16 Поділитися #174 Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 07:16 Послезавтра может снова пойти к маме. на всю ночь Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zerotul Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 07:30 Автор Поділитися #175 Опубліковано 24 Листопада, 2010 в 07:30 Мужики делайте выводи:Порнуху надо прятать лучше Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.