Перейти до змісту

"Задоволення" в приват

Zerotul

Рекомендовані повідомлення

Ітіть-калатіть! Ми тут думаєм про її безпідставні звинувачення, а вона тебе на чисту воду виводить!

Раз так, то думаю, вона полюбляє оце.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 191
  • Створено
  • Остання відповідь

А ты ей мол "Ну что зазря три бакса дифумрить - попусту фармазонить. Зашли мы с корешом в кабак, взяли два фанфурика - вмазали. Выходим - штифтами зыркаем, две клюшки идут - штанами шуршат. Мы их за рога и в стойло - на укол. А тут кубики, баня свободная - сели поехали, рули-верти. Сперва мы по проселке с карыны, потом на хаускмюнике, а там все пучком. Видим, три свечки горят, патефон играет - ну мы туда. И тут менты землю роют, шифером шуршат - дверь с петель сняли, нас и загребли..."

Интересно она когда работает тоже сначала стреляет а потом раследование ведет???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну та, мати дружину - працівника міліції, та ще й слідчу, то троха є. Як би хотів шось десь, так всеодно на чисту воду виведе :mdr::D

... то он, чого так хвилюєшся)))... Якби не цей факт вже б давно моментом скористався: піва-водка-спокусливі леді))

ПС: Якщо чесно, мені ота ревність більше схожа на тупість. Прошу вибачення за образу. Але, через якийсь меседж, збирати речі....:ohmy:, що ж буде далі?

не скористався б, для мене сім"я - то святе. А на рахунок ревнощів - пробую відучувати, поки якось так :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ниче-перебесится и придет каяцца :0032: и тогда все в твоих "руках" чтобы доказать что кроме нее тебе никто не нужен.

ПЕСЕ-обвиняемый не должен доказывать свою невиновность, а, напротив, обвинение должно предоставить веские и юридически безупречные доказательства вины подсудимого (обвиняемого). При этом любое обоснованное сомнение в доказательствах трактуется в пользу обвиняемого.

PS№2 в МВС очень любят взятки-не пробовал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vadimaca, а може вона тільки привід шукала, що б зібрати речі? А? Ти про це не думав?

Бо щось реакція твоєї дружини занадто неадекватна до ситуації. Навіть для супер-пупер ревнивої.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от нема чо по тих бл*дських інтернетах соватись!

:D

А вот это поддержу:

ПС: Якщо чесно, мені ота ревність більше схожа на тупість. Прошу вибачення за образу. Але, через якийсь меседж, збирати речі,що ж буде далі?

Что то эта история попахивает фэйком,из - за какого то левого поста в Сети сразу уходить из дома? С такими раскладами человеку надо выключать интернеты, телефоны, домофоны, прочие средства коммуникации, и 24 часа в сутки, 7 дней в неделю непрерывно сидеть дома с женой, показывая этим свою безумную верность и любовь.имхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А всё начиналось с простых слов :

Вот такая вот "радость" пришла сегодня в приват.

Прошу принять меры.

Кто б мог подумать, что это перерастёт в семейную драму? но такова селяви, как говорят жители города Любви,:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А всё начиналось с простых слов :

Вот такая вот "радость" пришла сегодня в приват.

Прошу принять меры.

Кто б мог подумать, что это перерастёт в семейную драму? но такова селяви, как говорят жители города Любви,:)

Так є ж такі приколи типу: в "однокласниках" знайшов колишню любов - дружина приревнувала - скандал - розлучення (ну і різні варіації на тему...) ^_^

Може й в неї в контактах пошукати контраргументи? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обычно ревность с возрастом только растет-что же будет дальше.Это что-за каждый неверный шаг пожизненный эцих с гвоздями?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обычно ревность с возрастом только растет-что же будет дальше.Это что-за каждый неверный шаг пожизненный эцих с гвоздями?

Судячи з твоїх постів та реакції твоєї дружини, то так.

Твоя дружина, працюючи слідчим в органах МВС, стала жертвою міліцейської системи, де поняття "презумпції невинуватості" не сильно хвилює. Бо кожен, хто попав у відділок міліції, вже апріорі злочинець.

Ось і твоя дружина ці принципи "принесла" додому і це вддзеркалилось у ваших сімейних відносинах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ох и нехорошая у меня чуйка, что добром это всё не закончится, если открытая сцыла навела столько шороху, то дальше будет вообще жесть,ведь каждая совместная семейная жизнь и держится на взаимопонимании, доверии и обоюдности... а здесь что мы наблюдаем ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vadimaca, а може вона тільки привід шукала, що б зібрати речі? А? Ти про це не думав?

Бо щось реакція твоєї дружини занадто неадекватна до ситуації. Навіть для супер-пупер ревнивої.

"речі зібрала" - це фен, зубна щітка, форма, і ше шось там по дрібниця, шафи, звісно не вивертала)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"речі зібрала" - це фен, зубна щітка, форма, і ше шось там по дрібниця, шафи, звісно не вивертала)))

Ну, це тіпа дати тобі надію: "А можливо, потім, колись, я повернусь. А ти помучся."

Головне, що форму забрала, а все інше... ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

vadimaca, это нада в суд подавать на того, кто прислал мессаг ;)

Возмещение морального ущерба так сказать :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Возмещение морального ущерба так сказать :smile3:

А почитати перед тим, як писати????

так весь прикол в тому, шо мені такого повідомлення не приходило, читав цей форум і відкрив картинку з поста Maniko у новій вкладці

Oksana04, я вродибы не уточнял, кому именно пришел мессаг ;)

:blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що ж буде далі?

война :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, я вродибы не уточнял, кому именно пришел мессаг ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смотрю темку ,таки, надо немножечко прикрывать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, ну там же нет (кто прислал мессаг тебе)

Ладно проехали))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прийшла сьогодні моя додому, ані слова до мене :D ну, такого треба було очікувати))) Тицьнув носом в монітор, пояснив шо таке форуми, дав їй перечитати всі пости цієї теми, ше раз показав, як та картинка і звідки відкривається - сміялись довго обоє, ще й вибачення попросила, шо так погарячкувала :g28: так шо всьо гут тепер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прийшла сьогодні моя додому, ані слова до мене :D ну, такого треба було очікувати))) Тицьнув носом в монітор, пояснив шо таке форуми, дав їй перечитати всі пости цієї теми, ше раз показав, як та картинка і звідки відкривається - сміялись довго обоє, ще й вибачення попросила, шо так погарячкувала :g28: так шо всьо гут тепер

Я за тебе радий, що все розрулилось. Але де гарантія що щось подібне не повториться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... так шо всьо гут тепер

Я за тебе радий, що все розрулилось.

+1

Але де гарантія що щось подібне не повториться?

А може в них після цього бурхливе примирення :0077: , що є лише + :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може в них після цього бурхливе примирення :0077: , що є лише + :D

Ну, це сьогодні. А завтра? Післязавтра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Послезавтра может снова пойти к маме. на всю ночь :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мужики делайте выводи:Порнуху надо прятать лучше :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...