Перейти до змісту

Проблема з новою батереєю Samsung

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є телефончик Samsung Е200.

Рідна батерея по старості стала мало тримати,

купив нову батерею, оригінальну, вставив, втикнув зарядку....

і теленон циклічно почав перезагружатись:

йде заставка включення, пише Зарядка і показується зображення пустої батереї,

далі показується зображення повної батереї і йде перезагрузка... і все спочатку...

Проблема в батереї? чи через деякий час таких перезавантажень вона нормально запрацює?

Опубліковано

Або батарея дохла,або дуже сіла.Якщо через пів години на зарядці,перегрузки не припиняться,раджу міняти батарею.

Якщо батарея стоїла менше 40грв-скоріш всього це просто неякісна бат.і з цим нічого не вдієш.

Раджу купувати батареї фірми Avalanche,ціна від 45грв.

Опубліковано

На діагностику здавати не бачу смислу - з старою батареєю працює ідеально.

Всі проблеми лише з новою. Нова - не дешева, ціна десь 55грн, пише що "оригінальна"

Швидше за все - проблема в батареї (після 40-50хв зарядки нічого не помінялось, йде постійна перезагрузка, тел з нею не включається...)

Читав, що може бути неробочим контролер заряду в ній.

Опубліковано

Якщо на батареї пише "original" - то ніяка це не оригінальна батарея.

Новий оригінальний акумулятор до Samsung SGH-E200 коштує 135 грн. 26 шт. доступно на складі на даний момент.

Опубліковано

Якщо на батареї пише "original" - то ніяка це не оригінальна батарея.

Новий оригінальний акумулятор до Samsung SGH-E200 коштує 135 грн. 26 шт. доступно на складі на даний момент.

цілком згідний,але купувати батарею за 136грн в цей телефон,не бачу смисла,телефон простий і дешевий.А вдруг він через місяць здохне.

Avalanche на рік точно хватить,та й ціна норм.

Опубліковано

Згоден. Це була просто інформація для ознайомлення.

flashmax, я розумію твій інтерес продати свій товар ;-), в мене ж такого інтересу немає, я на цьому не заробляю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...