Перейти до змісту

де у луцьку професійно недорого і швидко ремонтують ноутбуки ?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А хто може пасти на відео в ноуті накапати, а потім ще й мідну пластинку туди ж приліпити... Так мова про славнозвісний ХП дв9000... І скільки те все буде коштувати?

Опубліковано

KOTuK, цікаво як ти цим займаєшся,якщо не чув про інфрачервону станцію? Як ти міняєш транзистора чи чіпа? я також в цьому ділі використовую інфрачервоне світло, правда не маю станціі але є її простий аналог. Багато хто користується будівельним феном замість інфрачервоної станціі, але після фену видно сліди у вигляді темних плям на текстоліті.

Опубліковано

А чого зразу будівельним? Про термовоздушну станцію не чули? Для дрібного монтажу, та і для середніх чіпів - саме те шо треба. Плюс нижній підігрів і взагалі паяє все, крім БГА, а якщо рука набита і то і БГА середніх розмірів мона садити.

Опубліковано

KOTuK, цікаво як ти цим займаєшся,якщо не чув про інфрачервону станцію? Як ти міняєш транзистора чи чіпа? я також в цьому ділі використовую інфрачервоне світло, правда не маю станціі але є її простий аналог. Багато хто користується будівельним феном замість інфрачервоної станціі, але після фену видно сліди у вигляді темних плям на текстоліті.

В мене термовоздушка AOYUE 2738A+. Нижній підігрів - лампа 500Вт :) Питання було про

Довожу всем до сведения, что есть давно в Луцке более-менее нормальная инфракрасная паяльная станция с инфракрасным подогревом
Опубліковано

2 KOTuK. То та станція напервне приблизно отака. )))

А якщо серйозно, то на Ремсервісі є інфрачервона станція. Але не мегамодна, і материнки вони не ремонтують. Використовується вона переважно для ремонту мобільних телефонів.

42deed2c55db.jpg

Опубліковано

На Ремсервісі паялочка інфорачервона є, але для ремонту материнських плат вона не підходить :-(.

Чекаємо відповіді alexbasf де є нормальна паялка і толкові спеціалісти.

Опубліковано

на варшавці в тіпів з мабіла сервіс (ну хатабч!!! хто знає) то вних була повна інфракрасна паялка але вони походу вже комусь її продали !!!

Опубліковано

Ця станція в Луцьку майже як Бог. Ніхто його не бачив, але всі знають, що він є. :)

Я не впевнений, що є. Все на рівні ОБС.

Скоріше - як оргазм: всі про нього чули, але ніхто не бачив :)

Опубліковано

Одну вже вичислили - на "Ремсервісі".

Друга

на варшавці в тіпів з мабіла сервіс (ну хатабч!!! хто знає) то вних була повна інфракрасна паялка але вони походу вже комусь її продали !!!

Ще про одну alexbasf писав в пості #26, але вперто морозиться здати точку.

За неперевіреною інформацією інфрачервона паяльна станція є в будівлі ремпобуттехніки на Л.Українки. Хтось може підтвердити чи спростувати цю інформацію?

Опубліковано

Одну вже вичислили - на "Ремсервісі".

Друга

Ще про одну alexbasf писав в пості #26, але вперто морозиться здати точку.

За неперевіреною інформацією інфрачервона паяльна станція є в будівлі ремпобуттехніки на Л.Українки. Хтось може підтвердити чи спростувати цю інформацію?

Кроме нашей конторы ("Лафит") других фирм занимающихся ремонтом в Доме Быта нет, а я пользуюсь термовоздушкой исключительно для демонтажа-монтажа дискретных элементов. Иногда в целях диагностики подогреваю без фанатизма БГА, но только для диагностики. Если необходима замена больших чипов- отправляю во Львов.

Опубліковано

Дякую за вичерпну відповідь !

Одна точка відсіялася. alexbasf так і не появляється в темі. Інформації від alovin'а якось не схильний довіряти.

Опубліковано

потрібно замінити відеочіп в материнці

буду дуже вам вдячний за пораду

Привіт якщо тобі ще треба

зробити ноутбука то принось

зроблю є все для того буде

коштувати 700-900грн,залежності

від чипа і ціни на нього.

post-8114-0-39225200-1290115560_thumb.jp

Опубліковано

потрібно замінити відеочіп в материнці

буду дуже вам вдячний за пораду

Привіт чип в наявності в мене є

якщо в цю пятницю,суботу принесеш

ноут то в вівторок забиреш робочій.

Опубліковано

Привет всем. Я писал про станцию, которая есть на Рем-сервисе. Просто к любой паяльной станции нужно прямые руки и осознание процесса. Конечно есть автоматические и полуавтоматические инф. паяльные станции, но пока в Луцке такого не наблюдал. Но говорят , что покупка такой уже в перспективе , так как присутствует спрос и интерес на данный вид работ по перепайке чипов. Так что всё не за горами ;-)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...