yalivine Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 18:38 #1 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 18:38 де у луцьку професійно недорого і швидко ремонтують ноутбуки ?потрібно замінити відеочіп в материнцібуду дуже вам вдячний за пораду
Саня Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 18:48 #2 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 18:48 Швидко, якісно, недорого - вибирайте щось одне :-)А якщо серйозніше, то в Луцьку вроді ще ні в кого немає обладнання для заміни крупних BGA-мікросхем, до яких відноситься й GPU на системній платі ноутбука. Звернися до mix_forever. Він збирався придбати відповідне обладнання. При потребі може відрпавити плату до Львову чи в Києва на ремонт. Задоволення це не з дешевих і по часу також займає трохи :-(, зато дають гарантію :-)
yalivine Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 19:43 Автор #3 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 19:43 Швидко, якісно, недорого - вибирайте щось одне :-)А якщо серйозніше, то в Луцьку вроді ще ні в кого немає обладнання для заміни крупних BGA-мікросхем, до яких відноситься й GPU на системній платі ноутбука. Звернися до mix_forever. Він збирався придбати відповідне обладнання. При потребі може відрпавити плату до Львову чи в Києва на ремонт. Задоволення це не з дешевих і по часу також займає трохи :-(, зато дають гарантію :-)я не знаю чи його треба міняти можливо можна ще феном прогріти бо ноут усе працює а зображення взагалі ніякого нема , а усі інші признаки життя він подає заводиться мигають індикатори. це сталось в той момент коли люди грались на ньому і він просто потух !!! а на рахунок спеціалістів то у луцьку крім мікса щей інші люди є і теж доволі хороші спеціалісти так ось тому й запитую !!!
erica Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 20:30 #4 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 20:30 нема шо там гріти! Міняти треба. Вам вже писали то сьогодні. Можете занести до народних умєльців, прогріють вам феном з спирто-каніфоллю і поробить воно пару днів, але потім вартість ремонту виросте процентів на 30-50, бо плату поведе, а то й п"ятаки повідстають. Навіщо займатись дурницями і шукати собі лишнього геморою?
hyrurg Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 20:35 #5 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 20:35 Звернися до S30, толковий майстер, сам користувався його послугами, може допоможе.
yalivine Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 20:48 Автор #6 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 20:48 нема шо там гріти! Міняти треба. Вам вже писали то сьогодні. Можете занести до народних умєльців, прогріють вам феном з спирто-каніфоллю і поробить воно пару днів, але потім вартість ремонту виросте процентів на 30-50, бо плату поведе, а то й п"ятаки повідстають. Навіщо займатись дурницями і шукати собі лишнього геморою? про шо ви говорите ???? які народні умельці який спирт каніфоль які пятакі ??? і вопще ті по вашому народні умельці як ви говорите можуть і помінять той чіп і з б/у зняти і роблять вони не гірше ніж мікс і в мікса теж бувають обломи в своїй роботі в книзі скарг можете прочитати і ремонт у ного можна сказати не дешевий !!! якшо заспівав мені 1700грн і здається мені що тут та 1000грн явно лишня і це вже занадто !!! і щодо народних умєльців : інколи людина фанат своєї справи або свого хоббі у галузі компютерних технологій набагато більше розуміється ніж професійний майстер яскравим прикладом для цього може слугувати оверклоккінг якій виник саме в домашніх умовах і здобув шаленої популярності !!!
yalivine Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:04 Автор #7 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:04 Звернися до S30, толковий майстер, сам користувався його послугами, може допоможе.ДякуюЗвернися до S30, толковий майстер, сам користувався його послугами, може допоможе.Дякуюлюди можливо ви ще когось знаєте хто у цьому шарить то я буду дуже вам вдячний !!!
Саня Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:07 #8 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:07 Так, є умільці, які в кустарних умовах творять дива. Можливо тобі поталанить на одного з них натрапити.Професійного обладнання для якісного ремонту в Луцьку немає. Якщо у вас є інша інформація - викладіть, будь ласка. Думаю багатьом це буде корисно.А взагалі яка проблема? Зроби САМ. Це найдешевший варіант. Терміни ремонту і якість його виконання залежать лише від ТЕБЕ.
yalivine Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:14 Автор #9 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:14 Так, є умільці, які в кустарних умовах творять дива. Можливо тобі поталанить на одного з них натрапити.Професійного обладнання для якісного ремонту в Луцьку немає. Якщо у вас є інша інформація - викладіть, будь ласка. Думаю багатьом це буде корисно.А взагалі яка проблема? Зроби САМ. Це найдешевший варіант. Терміни ремонту і якість його виконання залежать лише від ТЕБЕ.є обладнання : сц робим гуд, сталкер, експерт іт там один спец є . але ще хочеться почути щось від людей, тому що дехто має власний досвід у цьому або стикався з цим томуй хочу порад з вашого боку .
erica Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:15 #10 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:15 і здається мені що тут та 1000грн явно лишня і це вже занадто !!! а чому би вам, шановний, не зремонтувати його самому? В цінах знаєтеся, про фен теж чули (тіко трабл в тому, шо не феном то паятись має). Діло за малим - зняти чіп з б\у А, доречі, ви того чіпа бачили? Чи просто жаба душить гроші на нормлаьний ремонт з гарантією виложити? В Луцьку таке паятись не буде, а в київських СЦ - свої розцінки, на які, нажаль, ми впливу не маємо. Що ж до проколів, то вони є у всіх, бо нема ідеальних людей і помиляються всі. Просто в декого % помилок вищий, в декого нижчий. Гляньте в інеті відгуки по будь-якому СЦ - всюди знайдуться невдоволені, бо всім не вгодиш. Комусь - чекати 2 тижні то задовго і починається нікому не потрібний кіпіш і ниття, а хтось просто каже - "зателефонуйте як зробите і протестуєте". З останніми дуже приємно мати справу і, зазвичай, вони повторно не приходять, бо ніхто нікого в шию не гонить і все робиться якісно, хоч і довше. Вам же треба - вже, дешево і з гарантією. Нажаль, але так не буває. Селяві. З.І. Доречі, Саня, якраз таки і працює в СЦ Робим Гуд, тому знає шо пише
yalivine Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:22 Автор #11 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:22 і здається мені що тут та 1000грн явно лишня і це вже занадто !!! а чому би вам, шановний, не зремонтувати його самому? В цінах знаєтеся, про фен теж чули (тіко трабл в тому, шо не феном то паятись має). Діло за малим - зняти чіп з б\у А, доречі, ви того чіпа бачили? Чи просто жаба душить гроші на нормлаьний ремонт з гарантією виложити? В Луцьку таке паятись не буде, а в київських СЦ - свої розцінки, на які, нажаль, ми впливу не маємо. Що ж до проколів, то вони є у всіх, бо нема ідеальних людей і помиляються всі. Просто в декого % помилок вищий, в декого нижчий. Гляньте в інеті відгуки по будь-якому СЦ - всюди знайдуться невдоволені, бо всім не вгодиш. Комусь - чекати 2 тижні то задовго і починається нікому не потрібний кіпіш і ниття, а хтось просто каже - "зателефонуйте як зробите і протестуєте". З останніми дуже приємно мати справу і, зазвичай, вони повторно не приходять, бо ніхто нікого в шию не гонить і все робиться якісно, хоч і довше. Вам же треба - вже, дешево і з гарантією. Нажаль, але так не буває. Селяві. З.І. Доречі, Саня, якраз таки і працює в СЦ Робим Гуд, тому знає шо пише 1700грн за заміну чіпа це нереально !!! навідь для києва це закруто !!!
Саня Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:29 #12 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:29 є обладнання : сц робим гуд, сталкер, експерт іт там один спец є . але ще хочеться почути щось від людей, тому що дехто має власний досвід у цьому або стикався з цим томуй хочу порад з вашого боку .На жаль, ти помиляєшся :-(Я працюю в СЦ "Робим Гуд". В нас немає обладнання для якісного виконання такого виду робіт. За наявною інформацією в Луцьку ні в кого немає такого обладнання.З досвіду можу сказати, що пропаювання чіпів дійсно дає позитивний результат, але є кілька нюансів. Получається це далеко не завжди і скільки часу пропрацює ноутбук після такого ремонту - невідом. Є ризик, що він взагалі більше не включиться. Для довідки: один тюбик якісного флюсу коштує майже 40$. Це трохи більше долара за мілілітр.Ось ти просиш поради в людей, які мають досвід, але слухати нікого не хочеш. Твоє право. Ще раз повторюю. Нутбук - досить складний пристрій. Голими руками його не відремонтуєш. Треба певне обладнання. В Луцьку немає всього необхідного для якісного виконання робіт з заміни відеочіпів на системних платах. Можливо тобі дійсно вдасться натрапити на умільця, який зможе це зробити в кустарних умовах. Таке також можливо. Маленьке прохання - відпишися, будь ласка, про результати. Буду дуже вдячний.P.S. Он статтю можеш почитати, як в домашній умовах можна реболити чіп =лінк=. Там і вартість робіт можеш подивитися.
mix_forever Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:40 #13 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:40 Робіть самі. Не несіть нічого міксові - в нього зара і так роботи по вуха і нема часу слухати ваше ниття про то шо "то довго" чи "то дорого". Я не раз писав - в інеті повно адрес київських СЦ. Взнайте ціни + доставку туди і назад (звісно ж з повною страховкою, шоб не пропав в дорозі ноут) і збережіть мені купу нервових клітин.Хай щастить.З.І. А ше - Мікс хамло і часто тупо ігнорує телефон ) І взагалі - він рідіска. я знаю шо пишу )
yalivine Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:45 Автор #14 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:45 Робіть самі. Не несіть нічого міксові - в нього зара і так роботи по вуха і нема часу слухати ваше ниття про то шо "то довго" чи "то дорого". Я не раз писав - в інеті повно адрес київських СЦ. Взнайте ціни + доставку туди і назад (звісно ж з повною страховкою, шоб не пропав в дорозі ноут) і збережіть мені купу нервових клітин.Хай щастить.З.І. А ше - Мікс хамло і часто тупо ігнорує телефон ) І взагалі - він рідіска. я знаю шо пишу )написав в пп
yalivine Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:51 Автор #15 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:51 Робіть самі. Не несіть нічого міксові - в нього зара і так роботи по вуха і нема часу слухати ваше ниття про то шо "то довго" чи "то дорого". Я не раз писав - в інеті повно адрес київських СЦ. Взнайте ціни + доставку туди і назад (звісно ж з повною страховкою, шоб не пропав в дорозі ноут) і збережіть мені купу нервових клітин.Хай щастить.З.І. А ше - Мікс хамло і часто тупо ігнорує телефон ) І взагалі - він рідіска. я знаю шо пишу )написав в ппІ припинили флуд розводити !!! тема не для того була створена !!!!
DarkCraft Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 00:03 #16 Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 00:03 умный человек - умным людям понесет, а не миксу. без обид.
Саня Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 09:55 #18 Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 09:55 умный человек - умным людям понесет, а не миксу. без обид.Здай точки. Хто? Де? Скільки?
invited Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 12:16 #19 Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 12:16 зателефонуй 050 556 45 00 Сергій, ремонтує ноути і все що з ними звязано, причому якісно. Користувались його послугами.
Sub_Sys Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 12:35 #20 Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 12:35 Мікс розумний! А ще - хітрий :-)
qaster Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 12:46 #21 Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 12:46 на мою думку, якшо вже бересся за таку неблагодарну і неблагородну справу, як критика, вказуй факти - коли, при яких обставинах, в чому саме тебе об’єгорили. Це звернення до всіх тих, хто тут відписав шо той-то той-то майстер бяка, криворук і взагалі ісчадіє.
qaster Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 12:54 #22 Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 12:54 ' timestamp='1289652516' post='602889']а шо таке "іронія" відомо?відомо. МОжливо, не помітив її, таке буває. Допоможеш?
alexbasf Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 00:14 #23 Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 00:14 Довожу всем до сведения, что есть давно в Луцке более-менее нормальная инфракрасная паяльная станция с инфракрасным подогревом ( комплекс стоит пару или больше тысяч баксов ),с которой нормально можно снять и поставить любой чип на материнках, и чипы заказать\купить можно. Просто кто этим занимается давно , тот знает
Serpent Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 09:02 #24 Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 09:02 Довожу всем до сведения, что есть давно в Луцке более-менее нормальная инфракрасная паяльная станция с инфракрасным подогревом ( комплекс стоит пару или больше тысяч баксов ),с которой нормально можно снять и поставить любой чип на материнках, и чипы заказать\купить можно. Просто кто этим занимается давно , тот знает alexbasf, здай точку, де є таке чудо буржуйської техніки.
Саня Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 20:53 #25 Опубліковано 14 Листопада, 2010 в 20:53 alexbasf, не жмись, признавайся, прості смертні не в курсі :-(Де в Луцьку є таке обладання, хто займається, які розцінки на роботу?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.