Перейти до змісту

де можна обшити шкірою деталі салону авто?

voldf

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Думаю, что там же, где перешивают салоны автомобилей. В Рованцах, на Вышкове, на ул.Потебни есть магазин БусМайстер(по-мойму так) там спроси у них и ткани, и кожа, и дерьмонтин есть.

Опубліковано

На рованцях фірма VIP-стиль... Заїдьте туди і там вам зроблять з салону,що забажаєте... Якщо тре то дам контактний телефон до Директора цієї фірми)

Опубліковано

а в рованцях і на вишкові де саме, точніше?

Якщо їхати зі сторони ГПЗ то за могилками побачите їхній указатель, я якщо від Польского посольства то за заправкою УкрПетроль буде їхній указатєль (це на Рованцях) А на вишкові я не знаю де вони є і яка якість роботи в них(

Опубліковано

Колеги по lanos.com.ua відправляли вставки в дверні карти до одноклубника в Житомир (здається). Ціна була дуже адекватна. Якщо цікаво, можна взнати детальніше.

Опубліковано

а в рованцях і на вишкові де саме, точніше?

Якщо їхати зі сторони ГПЗ то за могилками побачите їхній указатель, я якщо від Польского посольства то за заправкою УкрПетроль буде їхній указатєль (це на Рованцях) А на вишкові я не знаю де вони є і яка якість роботи в них(

То може десь там де був вроді коли свинячий базар?:)

Опубліковано

Колеги по lanos.com.ua відправляли вставки в дверні карти до одноклубника в Житомир (здається). Ціна була дуже адекватна. Якщо цікаво, можна взнати детальніше.

вставки в дверні карти вже поробив сам, хочу ручніка і КПП обшити.

Опубліковано

Вставки в дверні карти вже поробив сам, хочу ручніка і КПП обшити.

Дивіться щоб обшити торедо,руль і повністю бороду на рованцях буде коштувати в районі 500$.В залежності від машини :smile-zachot: Вот викладаю фотку своєї торпедо...

post-8360-0-59777600-1290031878_thumb.jp

post-8360-0-94367600-1290031904_thumb.jp

Опубліковано

На Рованцах работает фирма более 8 лет по перешивке автобусов - http://www.autocomfort.lutsk.ua/ru/

А остальные фирмы - перебежчики из других районов города Луцка . VIP-стиль на Рованцах работает от силы 4 месяца .

Опубліковано

На Рованцах работает фирма более 8 лет по перешивке автобусов - http://www.autocomfort.lutsk.ua/ru/

А остальные фирмы - перебежчики из других районов города Луцка . VIP-стиль на Рованцах работает от силы 4 месяца .

На VIP- стилі я пропрацюв ціле літо!!!!!!! І це вже було на рованцях. Раніше вони були на 40-вому....

Опубліковано

а скільки, приблизно, обійдеться ручнік і КПП?

Давайте я вам дам № телефону до Директора і він вам детальніше розкаже.......

Опубліковано

Якість роботи оставляє бажати КРАЩОГО!!!!

Опубліковано

В знайомого бачив роботу VIP-стиль. Повністю перешитий салон шкірзамінник+тканина, собі подумую теж саме зробити, дуже якісно все зроблено.

Опубліковано

В знайомого бачив роботу VIP-стиль. Повністю перешитий салон шкірзамінник+тканина, собі подумую теж саме зробити, дуже якісно все зроблено.

а фото би...

Опубліковано

всерівно цікаво як оно смотріцо!

Якщо вам не спішно то на вихідних нормально пофоткаю і закину... В мене то є фотки салону но там не тількі салон а і п'яні МОРДИ

Карти обшивав сам так же як і стойки викладаю фото.. Зарання прошу вибачення за якість бо фоткали на телефон і вгаражі(

post-8360-028490700 1290620175_thumb.jpg

post-8360-008562900 1290620187_thumb.jpg

post-8360-030295800 1290620196_thumb.jpg

post-8360-046079900 1290620201_thumb.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...