Перейти до змісту

Собака vs Велосипедист

Superman

72 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Че вы опять набросились на бойцовых собак. По статистике нападений этих псов меньше всего. Другое дело, что журналюги страха нагнали. Вот пример одной из статистик.Метисы - 26%

Немецкая овчарка - 19%

Ротвейлер - 15%

Кошки ! - 7%

Кокеры - 5%

Ризеншнауцер и колли по - 4%

Пудель, дог, доберман, кавказская овчарка по - 2,5%

Бультерьер, фокстерьер, ам.стаф. терьер, такса по - 1.5%

Остальные породы (в том числе и питбультерьер) по -1% и менее

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

накинулися на бійцівських, бо дворняги хоч і частіше нападають, але ймовірність бути покалічени нею меньша. Шуганув, зупинився - повтікали.

а як бійцівська, ще й навчена собака кинеться, то хай хоч малий шанс нападу таких порід, зато великий шанс мати з того неприємні наслідки

Опубліковано

2 Вампірич.

А як бійцівська собака має тебе атакувати? Навчена на що? Гризти таких самих собак, як вона.

ММММММММММ?

Правильно.. тільки, як рухому ціль. Бо бійцівським.... на людину глибоко..... ну ти зрозумів. Гальмуй і вона втратить до тебе цікавість.

Я ще на бачив ЖОДНОГО нападу бійцівської собаки.. Хіба ти будеш їхати по тротуару, а якийсь паморок будейти з собоакою без повідка. І то... це завсім інша історія.

Опубліковано

odna. Підозрюю що відповідь в тому що ти їх не провокуєш.

На рахунок сказу скажу що це, наскільки я знаю, вірусне захворювання і достовірну відповідь про захворювання тварини може дати лише аналіз тканин. Маю сумніви що можна візуально виявити сказ на ранніх стадіях. Також крім сказу, як відомо, в собак в пащі немало збудників інших хвороб.

А не дивлячись на пережованість тема все-ж актуальна, хто буде розважати "тузикив" як не велосипедисти :)

Опубліковано

Lexx_Giant - это я не вам

vampirich - а что значит обученная? Ни один нормальный да и ненормальный хозяин не станет обучать свою собаку нападениям на людей. Тем более это очень сложно, так как агрессия у них заложена исключительно к особям своего вида. Чесно говоря я больше машин боюсь чем собак, так как беды они приносят намного больше.

Опубліковано

Є різні уроди і в тому числі серед власників бійцівських порід..

Собака без повідка на шляху велосипедиста повинна бути для нього сигналом про те, що треба збавити швидкість і рухатись якомога обережніше, щоб не спровокувати її на дії, які можуть закінчитись плачевно. Бійцівська.. пів біди... а от ротвік, вівчарка (поголівя просто в жахливому стані), кавказ, азіат (на своїй території або на території ситематичного вигулу).

Опубліковано

Можна робити так, як моя ОДНА знайома.))) Вона з ними просто розмовляє.))))

Не подсказывай, Лекс, а то никто не получит свой вкусный приз ))

А перееханных шавок я тебе не прощу. Будешь оставлен без компота.

А серъезно, то кто-то шавку переехал, или врезал по морде и она, конечно, этот раз отстала, но запомнила его на всю жизнь, а если шавка не интелектуал, то обижена она теперь на всех, кто на велосипеде. Они одинаково помнят хороше, как добро, так и зло. И если, наверняка, она бежала за велом первый раз играючи, то теперь каждый раз будет преследовать обидчика.

Опубліковано

odna. Підозрюю що відповідь в тому що ти їх не провокуєш.

Не угадал. Я их провоцирую, причем, каждый раз, как вижу(если не спешу никуда)

Також крім сказу, як відомо, в собак в пащі немало збудників інших хвороб.

Эти сказки из серии сказок про Бабайку, или дядьку с мешком))

А про целебность собачей слюны и про то, что ядовитей человеческой слюны только, разве что, слюна комодоского варана ты, наверное, еще не слыхал. А это факты давно известные

А не дивлячись на пережованість тема все-ж актуальна, хто буде розважати "тузикив" як не велосипедисти :)

Просто тема не раз поднималась, тонула во флуде и ничего не меняла в отношениях людей и собак. А уважать, в итоге, я многих перестала

Опубліковано

Че вы опять набросились на бойцовых собак. По статистике нападений этих псов меньше всего. Другое дело, что журналюги страха нагнали. Вот пример одной из статистик.Метисы - 26%

Немецкая овчарка - 19%

Ротвейлер - 15%

Кошки ! - 7%

Кокеры - 5%

Цікава статистика.

До неї не завадило б привести данні чисельності по породам, а то сухі цифри не дають уявлення повної картини.

Опубліковано

Согласна. Найду - размещу. Но я не думаю, что овчарок намного больше чем стаффордов в нашем городе, к примеру. А пощитать всех собак по породам очень тяжело, так как собак с документами очень мало.

Опубліковано

Стаф.. не бійцівська порода... Так.. для довідки.

По друге..

2 Одна..

Мене шавки.. які були мною переїхані чи бігли .. навіть граючись.. і отримали по морді.... тепер оминають 10 дорогою.))))

В Карпатах.. в останньому поході.. на Свидовці бачили знаменитих пастуших собак. МММММММММ білі велетні під 70 в холці, просто красені. Всі зійшли з велосипедів.. і ВЕДУЧИ їх в руках підійшли до кошар. Кобелі затихли, як вийшов хозяїн і сказав їм паро слів..., а от [censored].. просто бісилася .. аж запінилася.. але була по ходу сциклива, а ми до неї спиною не поверталися. :ok:

Опубліковано

Я прекрасно знаю, что стафф не бойцовая собака, но это втемяшить в голову людям невозможно. Так как им по телевизору втемяшили " опытные кинологи-журналюги", что страшнее зверя нет.

Опубліковано

Да, Карпаты. Были там истории.

Одна моя любимая.

Мы шли по хребту, искали место для ночлега. Дошли до кошары. Славик с Вовчиком пошли в лесок на разведку. Там собаки гнали овец к кошаре, стали их атаковать. Хлопцы заняли круговую, взяли палки. Подоспели пастухи.

Страху натерпелись. Пришли к нам, расказали. Встали мы там лагерем. Собаки приши к нам на ужин. Мы их угощлаи. Они были скромные и тихие. Но ночью в кошаре начался собачий скандал. А вожак собак пришел к нам, лаял и подвывал под палатками. Вовка хотел его прогнать, я казала, что сама разберусь. Вышла к вожаку, он затих сразу, поговорила с ним, прогулялась к его кошаре на хребет. Посидели на траве, полюбовались ночным пейзажем. После, я с ним попрощалась, он ушел к себе, я к себе. Собаки в кошаре затихли и до утра было все тихо.

Не буду выводить мораль. Надоело. У меня проблемы с собаками нет, своих детей я научила тоже. Ваши проблемы уже ваше дело, взрослых учить сложно.

Опубліковано

Да нафиг вообще эту тему опять подняли. В луцк талкс уже все разжевано-пережевано. Уже тошнит от одних и тех-же постов. Собаки все равно борду не читают и им пофиг что вы тут пишите ;)

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Немецкая овчарка - 19%

Ротвейлер - 15%

Кошки ! - 7%

Кокеры - 5%

lol. это небось статистика по заболеванию чумкой?

y28d4c062.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...