Перейти до змісту

Порадьте софт для генерування штрихкодів

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зіткнувся з необхідністю згенерувати кілька штрихкодів, а потрібного софта під рукою не виявилось. Штрихкоди потрібно отримати в векторному форматі. Можна, звичайно, на ЦЬОМУ сайті згенерувати PNG, а потім прогнати через растрово-векторний конвертер на зразок Adobe StreamLine, але то багато мороки. Колись таку штуку як треба бачив в комплекті якоїсь версії Corel DRAW, але давно тим пакетом не користуюсь, перейшов на Adobe Illustrator.

Хто підкаже (чи викладе в обмінник) щось зручне для такої роботи?

Опубліковано

Дякую всім хто відповів. Нарахунок Корела я і сам в курсі, але не хочу ставити того монстра заради кількох штрихкодів. Цікавить щось легше, призначене тільки для генерування штрихкодів.

Взагалі-то з того сайта, на який я давав ссилку, також можна експортувати штрихкоди в векторі (eps), але там не зручно підбирати параметри, щоб отримати правильний кінцевий результат.

Опубліковано

Попробуй, может, поискать прогу LabelBar(Pro) 2.1 Говорят, что генерить она умеет. Не знаю, как у неё там с экспортом, нужно доки читать.

Опубліковано

береш TTF шрифти штрих-кодів + алгоритм формування кода + твій улюблений векторний редактор = будь-який штрихкод в векторі

якщо такий метод влаштовує - можу домогти з питаннями

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...