Перейти до змісту

как оторваться от компа и наконец-то пойти спать

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

по этой ссылке набор весьма интересных и весьма правдоподобных рекомендаций
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибо, попробую, а то сов я неизлечимый... :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

насчет необходимости в "торможении мозгов" я давно заметил.. спасение в том, чтобы полчаса-час почитать перед сном какой-нить тупенький журнал типа Т3 или ДПК. в худшем случае запускаю на коммуникаторе bash.org - после чего засыпаю просто супер

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене ніч це початок творчого процесу. Цілий день можу вбить просто так, але тільки вночі зявляться цікаві ідеї. Так то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕ помогло!!!! :glare:

Я не знаю... не можу лягти sleep.gif рано і все!

засинаю під ранок! Батьки нажуть, що організм вже попутав день і ніч....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у мене ніч це початок творчого процесу. Цілий день можу вбить просто так, але тільки вночі зявляться цікаві ідеї. Так то.

Аналогично :), еще ночью фильмы как-то интереснее смотреть. Но какойто сонливости у меня нету, я ложусь в 18-19, просыпаюсь в 12-1 и утром никаких проблем :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я тоже обычно ложусь в 2-3 ночи... и ничего...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазвичай лягаю я в години 3-4 (якшо дуже себе заставить відійти від кампа), а іноді ваще не лягаю. Але я майже кожен день сплю днём. Тобто з 16 до 18 у мене тиха година))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лягати спати починаю десь в 23:30, але раніше 1:00 іще не засинав...

:angry2: за тєму, буду пробувати.

P.S. Вночі краще пишеться - щоб це не було, ідеї якісь пруть, все легко і просто. встаєш вдень, перечитуєш і дивуєшся як це могло тобі в голову прийти...

Ось короткий уривок того, що прийшло якось вночі під апокаліптику... Давненько вже то було, але по-моєму непогано:

Хаос… Червоний з жовтим. Колір болю. Очі… Сотні пар кровожерливих очей в темряві. Звук. Звук безодні. Тишина. Така голосна, що розриваються барабанні перетинки. Темрява. Така густа, що її можна різати ножем… БІЛЬ… Неймовірний біль. Він панує в цьому хосі. Він проникає в найменші щілини цієї тиші. Він і є цим кольором. Він і є цим запахом. Він і є цим місцем… Смерть… Пустота…

Хтось грає цю симфонію на камінних струнах. Мелодія пронизує простір і огортає його, цей світ мороку і тиші.

І раптом воно – світло. Таке яскраве і сильне, що здається недоречним тут і зараз. Це світло гаряче, воно палить, знищує. Все висихає і розсипається. Нескінченно падають додолу мури темряви і з дзвоном скла розбиваються об пустоту.

Голоси. Тисячі, мільйони голосів. Вони кричать, шепчуть, плачуть, відбиваючись від цього кольору, створюють приспів до цієї мелодії. ВОНИ КАЖУТЬ ПРАВДУ. У кожному слові відкривається та істина, якої так довго шукав і яка тепер така непотрібна. Зі всього зриваються покрови і оболонки. Все зважується і реєструється, а тоді йде під прес. Все здається маленьким і нікчемним. Але немає нічого. Навіть пустоти.

Смерть судить справедливо. Вона виносить вирок. Її слова відчеканюються на стінах цієї темряви…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто по ночам ніхто не відвлікає, хіба шо тіки в асі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдень вдягаєш навушники, а Асі ставиш I am away, і твориш, скільки душі завгодно. Тут щось інше... Ти вже наполовину спиш ніби... ну не знаю. Ніч це зовсім інше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От сьогодні на вмвар убунту новий ставлю і сауспарк втикаю. 3 серії глянув і напевно ща піду спать. Хотя комп був включений цілий день і тільки те і робив шо інет роздавав в локалку а диск з убунту в сідюку був. питається чого днем не згадать і не поставить. Вночі зірки по іншому складаються просто)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...