Перейти до змісту

БугиДО та Кінг Сайз. ПОДЯКА ВАМ, ДРУЗІ, ЗА НАШЕ ЗІПСОВАНЕ СВЯТО!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

на ОТАКУ подяку заслужили деякі виконавці та музиканти: БугиДО та Кінг Сайз

1.БугиДО

За розуміння та висловлений поху*зм до організаторів, наглу поведінку та заважання під час проведення дійства.

За "гідну" поведінку на сцені (і я не про те, що ви показали людям, що таке квартирник справжній, сівши на сцені без мікрофонів). Вибачте, але ви все-таки приїхали на свято, на концерт, де було більше 300 людей, телебачення і ЗМІ, а не на звичайний квартирник, де можна показати своє я, похіхікати, погнати.

Не так це треба було зробити. Не так. Не нести себе як звьозди! Ви приїхали в гості до нас, до своїх друзів, до мене вкінці кінців! Вас тут чекали!А ви що зробили?

Невже важко було зрозуміти, наскільки це важливо для нас, дял вашої Ванічки, наскільки ми готувалися та переживали, що ми зайняті і бігаємо і не треба псувати нам настрій ні своїм алкоголізмом ПЕРЕД виступом, ні поведінкою Віталіка і хамством в сторону одного з організаторів, ні поведінкою Дена в бенкетці, биттям посуду і смиканням мене. І дякувати не знаю чому, я стрималась і не розворотила йому морду тоді.

Невже так важко було доперти, що НЕ ТРЕБА цього всього двіжа САМЕ В ЦЕЙ ДЕНЬ? Трішки подумати, зрозуміти ще когось, окрім себе, подумати про нас - про своїх друзів.

НА*ХУЯ????

Невже ви настільки мало цінуєте те, що ми для вас зробили раніше? За наш прийом, за наше відношення до вас, за наше спілкування, за нашу дружбу і довіру???

Ми варті того, щоб Мля*ь проявити повагу до мене, до нас, до нашої першої річниці, до нашого свята. А ви ОТАК відплатили?

Можливо, ви вважаєте, що це додасть вам популярності, мол ми такіє скандальниє.

Може й так. Але це в першу чергу МОЄ і НАШЕ розчарування у вас, як в людях в першу чергу.

Хоча. Може вам і по*уй.

Хай це буде на вашій совісті.

Якщо вона взагалі присутня.

2. Кінг Сайз

За те, що ви настільки не поважаєте ні нас, ні інших музикантів, котрі МУСИЛИ виступати на тому концерті.

За те, що ви без просу вийшли на сцену, плюс затягнули виступ на годину, через що молодий та перспективний F.A.T. не виступив ВЗАГАЛІ! А Dying Memory Remains зіграли тільки 2,5 пісні...

Варто певно було вийти і тупо вигнати вас зі сцени при всіх. Але тоді б ми просто опустилися до вашого ж рівня. Ви - як представники музичної історії міста Луцька - нагло і безкультурно перейшли дорогу тим, хто має право на музичне життя - молодим, незаангажованим та перспективним. ХАй воно теж буде на вашій совісті та репутації. Так не робиться.

Чи це просто ваша помста за те, що вас в програму не запросили???

Вибачте, цей концерт був для тих, хто на ньому виступав і для нас. А не для вас. Не для того, щоб засвітилися ВИ. А для того, щоб музиканти мали змогу виступити, привітати, і щоб трішки посвяткували ми.

А що в результаті? Купа ображених НА НАС фанатів вищезгаданих гуртів, звинувачення, виписані НАМ за те, що ми просто намагалися зробити в цьому Луцьку хоча б якесь свято, щоб наші ж рідні луцькі гурти могли виступити на сцені, а не в гаражі.

Ще раз ДЯКУЄМО вищезгаданим гуртам номер 1 і номер 2

* кланяєццо *

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вони тут читають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можем ненявясчиво до них данєсті негодование Мамы...например прямими ссылками в приват или смской-Звэздачьоты епт

ПС а я то думаю че Айрон такой кислый...а оно вот как оказывается

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Forever Autumn, прозрівай, для наших східних хохло-друзів таке відношення є типовим. Заглядування в рот і загравання приводить до таких плачевних результатів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кодировать их...

Осень ты главное того,не этого....Не унывай...У квартирника еще,огого,все впереди.И на вашей улице еще перевернется камаз с черной икрой.Так что Бугидо в вытрезвитель,обиды в сторону и гайда дальше працювать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вони тут читають?

...і дійсно, можливо варто їм це по телефону якось, на "мило" написати, а не тут???

P.S. Відать дійсно хлопаки "провинилися" - стільки матів від "дзевачки" ще не чув ніколи... :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вони тут читають?

Думаю что нет , а если и прочтут то им по-банану этот трактат.

А вообще моё мнение (хотя наверное оно мало кого заинтересует), не нужно волков с овцами перевозить в одной лодке (ну это образное выражение я ни кого не имел в виду лично). И тут уж извините, какие бы ни были плохие эти 2 группы, а они много куда вхожи и отношение к молодым (в будущем может быть перспективным) у них соответствующее. Ну как например в школе Учитель - Ученик, возможно ученик и станет нобелевским лауреатом - но это в будующем. А пока у учителей свой фушет у учеников свои танцы. Думаю этим группам нужно было мягенько сказать в качестве кого их пригласили, ну или пригласить их в качестве ЖЮРИ. Ну как говориться после драки кулаками не машут - опыт горьковат, но есть над чем подумать в будущем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для довідки:

31-го жовтня представнику гурту Кінг Сайз було висловлено подяку в телефонному режимі

31-го жовтня подібну подяку було висловлено всім учасникам гурту БугиДО особисто. (тільки не цитую, бо ужасньотєсь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вони тут читають?

А вообще моё мнение (хотя наверное оно мало кого заинтересует), не нужно волков с овцами перевозить в одной лодке (ну это образное выражение я ни кого не имел в виду лично). И тут уж извините, какие бы ни были плохие эти 2 группы, а они много куда вхожи и отношение к молодым (в будущем может быть перспективным) у них соответствующее. Ну как например в школе Учитель - Ученик, возможно ученик и станет нобелевским лауреатом - но это в будующем. А пока у учителей свой фушет у учеников свои танцы. Думаю этим группам нужно было мягенько сказать в качестве кого их пригласили, ну или пригласить их в качестве ЖЮРИ. Ну как говориться после драки кулаками не машут - опыт горьковат, но есть над чем подумать в будущем.

кингсайз не приглашали :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вони тут читають?

Теоретично згідна. Але ВИ просто не володієте ситуацією.

За 2 дні до 30-го жовтня було отримано дзвінок від Степана з претензією "а ми що не друзі, чому ми не виступаємо?"

" Бо за вас не голосували, і тим більше заявки були від самих виконавців, тих, хто хотів прийти-приїхати і привітати, ми фактично нікого не запрошували, багато з наших друзів не могли приїхати. Маєте час- приходьте в якості гостей. До побачення".

Прийшли. За вхід не заплатили.

Потім мова: "От ми б хотіли зіграти дві пісні, привітати вас."

Кажу: "Ок, дві пісні. Але десь потім, після фаєршоу, але все може затягнутися, часу в нас тільки до 12 ночі, я вас оголошу зі сцени".

Фаєршоу було довше. А Кінг Сайзи після нього десь пропали. Ми вирішили, що якщо буде час- то вони виступлять після всіх , хто убв заявлений у програмі.

І тут після Збігу Обставин, прямо внаглу перед Спаленими ВІтрилами, БЕЗ ОГОЛОШЕННЯ вивалюється п*яний Степан на сцену, починає підключатись (півгодини) і грати - більше, ніж 2 пісні - це точно. Чесно - я могла вийти на сцену і тупо їх вигнати звідти, але то було б на їх же ж рівні. І було б негарно.

Ми в той час просимо власника місця дати нам ще годину до часу- тобто до першої ночі. Він каже- ок, але я вирублю світло рівно о першій. Гуртам про то було сказано.

Незрозуміло: те, що ми молоді і не дуже досвідчені означає, що по нас можна отак їздити??

І ще я просто особисто не зрозуміла, ким мене *лять вважають - якоюсь дєвачькою, яка має по стійці струнко ходити перед такими звьоздами чи ЩО?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Thorgalll: Не ну я конечно не вкурсе. Но раз они выступали , я решил что они были приглашены. Ну а если их не приглашали, то не нужно было их пускать на сцену, ведь есть программа мероприятия в которую они невключены, и это понятное дело сместит график, либо вообще кого-то вытеснит (в данном случае F.A.T) У кого то они должны были спросить разрешения? Или чё вот так запросто залезли и дали концерт?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Forever Autumn: М-м-м-м да ну как то некрасиво конечно с их стороны. Жаль что их коментариев и их мнение на данную ситуацию тут невидно. Кстати а что они ответили вам на ваше негодование (которое было в телефонном режиме)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну если Осень негодовала то вряд ли они что то ответили...да и не ответят еще пару дней...пока отойдут от шока....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to Forever Autumn: М-м-м-м да ну как то некрасиво конечно с их стороны. Жаль что их коментариев и их мнение на данную ситуацию тут невидно. Кстати а что они ответили вам на ваше негодование (которое было в телефонном режиме)?

щоб ми списали це все на алкоголь, що да, вони хотіли вибачитися, щоб це не завадило б нашим вдіносинам.

АГА!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

что то мне это напоминает.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смерть через даздрапэ...тьху-тумба юмбу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кодировать их...

Осень ты главное того,не этого....Не унывай...У квартирника еще,огого,все впереди.И на вашей улице еще перевернется камаз с черной икрой.Так что Бугидо в вытрезвитель,обиды в сторону и гайда дальше працювать

Та я не унивамс.

Просто неприємно дуже. Особисто неприємно за такий двіж.

Чи то просто надто близько до серця беру чи що.

Хоча з іншого боку не було б близько до серця - не було б так душевно :)

Просто завжди стараєшся щоб якнайкраще, з повагою, з розумінням до заскоків і бзіків, а у відповідь що?? Гавно та ще й лопатами.

Атлічьна.

Я в далгу ні астанусь.

от і всьо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я не унивамс.

Просто неприємно дуже. Особисто неприємно за такий двіж.

Чи то просто надто близько до серця беру чи що.

Хоча з іншого боку не було б близько до серця - не було б так душевно :)

Просто завжди стараєшся щоб якнайкраще, з повагою, з розумінням до заскоків і бзіків, а у відповідь що?? Гавно та ще й лопатами.

Атлічьна.

Я в далгу ні астанусь.

от і всьо

Мсті сэстра,МСТІ.

Жди их єкскюзофф,пускай поуніжаюцца.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чогось згадались дівчата з фемен...

так і уявилась картина: Іванка з плакатом "Полючі фашіст гранату" в костюмі фемен на екслюзіфчіку БугиДО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вишеназванниє музиканти падлєци! і людям рєальнє непріятно

(а Іванчин варіант костюму FEMEN должен бить очєнь даже ок...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому інтєрєсно.

Що в Житомирі сказали БугіДО зранку 01/11. і чому енто уже гласность. Хоча і не мало так бути.

Найцікавіше те, що вчора ввечері після цього інтерв*ю, були телефонні дзвінки. Ясно, що без відповіді.

ню-ню

Кста.

Приховані (невідмодеровані, котрих ще невидно) коменти нижче:

Іванна:

Ваш комментарий ожидает проверки.

02.11.2010 в 09:53

Ні, Ванічка, скандальна – я.

А вони – вони просто мене не поважають і не цінують того, що ми для них постаралися зробити, того, що я особисто вважала їх своїми друзями.

Це не прикол. БУв би це простий квартирник – не було б і мови. А це був концерт, на якому було більше 300 людей, телебачення, радіо і т.п. Це була наша візитна картка. Наш день народження. Наш перший рік.

І я сподівалась, хлопці це зрозуміють. Фігня, що вони зіграли в акустиці- все було так, ніби вони просто показали, що таке квратирник – і це кльово.

Не фігня те, як вони себе несли і вели.ТАке враження було, ніби це тупо на зло. На зло Квартирі FMі на зло мені особисто. Тільки от цікаво, за що.

Не фігня те, що вони попри всі прохання набухалися, заважали потім та ще й дехто з учасників псував настрій деяким з організаторів, котрим ітак нервів на той день вистачало, бо ж концерт був біля 10 годин.

Вибачте, що я про це говорю напряму, я просто думала, БугиДО не будуть виносити сміття з хати – а судячи з цього інтерв*ю — до них ніц не дійшло, і сміття вони-таки винесли

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ваня, бєрі мєня одмєнєсратором. І такова нєпавта Ріца! я сірьйозна, ви - маладиє... закампліксованиє шолє, а я стьопє вслєд на радянськой ржал, када он в індєйскіх зімніх макасінах в +30 шол па уліце. Блін, у наше врємья Тарас Кульба мєнтам пальци ломал! А гопнікі мєталістов боялісь жосска!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гавно вапроц!

я жи пріглашаль))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кста. не нана думать, шо відгуки тіко негативні. нє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кста. не нана думать, шо відгуки тіко негативні. нє.

я, кстати, так и подумал, как человек не приглашенный и не попавший на ваше это действо. тебя послушать, так было просто вторжение Сид Вишеза и Джима Моррисона в одном лице, которые бухали все, что горит, ломали гитары, жгли посуду, а под занавес насрали на стол организатору.

кто такие БугиДо я не в курсе, а вот Степана и компанию знаю не один год и даже не десяток. если они чего и учудили, то точно не со зла, а чтобы доставить удовольствие почтенной публике. да и ты, наверняка, сильно преувеличиваешь поддавшись эмоциям.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...