Перейти до змісту

Укр.Телеком -інтернет в дома

Рекомендовані повідомлення

А точніше.. Цікавить хто займається встановленням сільських АТС, а то в мене в селі лінія починається з 7-ки (типу 7 98 х хх) с.Чаруків Луцький р-н.. А сама лінія не підтримує "ОГО" :blink: :blink: , що треба для цього змінити (ніби лише в селі АТС)? І чи є серед нас бордівчан люди які вирішують- це питання (де в першу чергу- тре замінити АТС-в селі :ok: )? А то тут в моєму селі вже є чоловік 30-40 які бажають підключити дану послугу, і вони підключать 100%(для укр.телекому це копійки)ато приїду в село зимою, і що там робити без мережі? (і я втому числі) від укр.Телеком

Наперід дякую за відгуки- але цікавлять реальні дії, на це питання!! (Та вже зробіть щоб я не-мучився, і не возив з собою нотік+модем :smile-zachot: )прошу поставитись до цього питання серйозно!! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую це питання. тільки цікавить можливість підключення в с.Городище-1. озвучте, будь ласка, що для цього треба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може в абонентській відділ сходити з колективною заявою?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для інтернету заміни АТС не потрібно. Для цього потрібно підвести оптоволокно до АТС і поставити обладнання ДСЛАМ. Якщо укртелеком не зацікавлений, то самі нічого не вирішите, принаймні з невеликим бюджетом. Гадаю в містах укртелеком з технологією адсл довго не протримається. ТУт вже активно оптоволоконщики працюють. Через декілька років укртелеком своє обладання буде переносити на райони і села..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для інтернету заміни АТС не потрібно. Для цього потрібно підвести оптоволокно до АТС і поставити обладнання ДСЛАМ. Якщо укртелеком не зацікавлений, то самі нічого не вирішите, принаймні з невеликим бюджетом. Гадаю в містах укртелеком з технологією адсл довго не протримається. ТУт вже активно оптоволоконщики працюють. Через декілька років укртелеком своє обладання буде переносити на райони і села..

Якби Уктелеком так не тормозив то вони почалиб розвивати FTTB ще роки 3 назад у них були всі можливості і ресурси стати лідируючми у цій області так як і у АДСЛ, А чере наступні три роки а той всі 5 укртел програє серйозні позиції.

А для селищ провести оптику до АТС і там ставити ДСЛАМ укртелу не вигідно, ому чекайте ще років 5. Ну а якщо реально кортить то порахуйте один метр оптоволокна на 12 жилок хоррошої якості вартий від 15 грн за метр а той більше. а з тросом ще більше буде. плюсДСЛАМ який сам по собі є дорогий.

Тому якщо будет менший як 25 к бьаксів можете нравіть і не лізти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гадаю за таких умов краще буде зробити наступним чином. У Луцьку комусь провести оптоволокно з хорошим тарифним планом і купити обладання для радіо-ethernet. Так можна з антени на 9-поверхівці отримати лінк на декілька десятків км. А вже в селі провести власну мережу або wi-fi. бюджет до 1500 доларів. для 30-40 чоловік це не багато. На віть при 10 Мбітак каналу, в час пік усі матимуть до 256 кбіт швидкість. А це не так вже й мало.

Ось, наприклад, обладнання і теорія http://www.express.net.ua/services/nikopol/radio/equipment/

Часто можна знайти обладнання б/у, а це вже значно дешевше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То. що невже нема серед нас людей які цим займаються? Напишіть. що для цьго треба- будем "мізкувати", вирішувати по скільки грн. скидатись:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

trifoz, а чо ти так вперся в той УТК, може простіше вже якийсь безпровідний юзати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розгорнути мережу в селі не проблема(ціна за підключення кінцевого абонента ~1000грн). Варіантів є декілька: оптоволокно(дорого, проте надійно), wi-fi(5Ггц, швидке розгортання- проблеми з надійністю і з УДЦРом) і коксіал(швидко, не дорого, але технологія ще сира..) Основна проблема взяти канал... В селі є БС мобільщиків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема актуальна!

:smile-zachot:

trifoz, а чо ти так вперся в той УТК, може простіше вже якийсь безпровідний юзати.

Я так і роблю.. (Коли в селі,то юзаю -intertelekom) Нормальне покриття,користуюсь без антени

Але мої родичі хочуть кабель- так платити менше кожного місяця (От вперлись- бо є в них домашній телефон)

-------------------

Народ давайте без "Вулика" -конкретно по темі. Є люди (30 чи то 40людей) які зацікавленні в тому, щоб їм кинута в "Село" кабель.. Бо дуже хочуть інтернет- а існуюча телефонна "АТС стара" не підтримує мережу. Чи є серед нас ті,хто може точно сказати, що він це може зробити (Вирішити питання по заміні АТС, що треба для цього зробити людям, куди піїхати щоб поговорити на щот цієї теми ну і т.д і т.п)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

trifoz, ти в Укртелекомі біля Променя вже був? Що тобі там казали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене знайомий юзає ютел в заборолі.

спочатку були проблеми, наразі нема нарікань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) 3G. мо щеє покриття від Луцьких станцій (хоча навряд ( )

2) якщо недалеко є БС київстара в прямій видимості, можемо дати по 5ГГц WiFi від 2Mb канал. далі розкидуйте самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

trifoz, ти в Укртелекомі біля Променя вже був? Що тобі там казали?

Так я вже був там на 2-му поверсі.. Мені сказали лінія сама підходить, а от вже в самому селі АТС потрібно замінити бо до самого будинку послуга не надасться, ще потрібно ждати (а скільки?, може ще років 5 :D ), так не підходить.. тай мені ходити до них вже набридло (всерівно -без толку :blink: )

imp13 -о цікавить..

1) 3G. мо щеє покриття від Луцьких станцій (хоча навряд -Оце відпадає бо від Луцька там буде десь 23км.

2) якщо недалеко є БС київстара в прямій видимості, можемо дати по 5ГГц WiFi від 2Mb канал. далі розкидуйте самі. -Це цікавить Вишка є але яка там відстань то я точно не знаю (А яка максимальна допускається?) Відпиши зацікавило..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по відстані від бази - 15 км прострелюєм. інше в пм-і

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по відстані від бази - 15 км прострелюєм. інше в пм-і

О піде.. Дай номер мобільний!! Ну з ким можна звязатись..

Одна пропозиція зацікавила- може ще хтось є?, цікавить поки як найшвидше провести укр-телекомівський..

Ждемо відгуків

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

trifoz, БС стоїть в полі біля залізної дороги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Чарукові немає БС Київстара. Найближча БС в с.Несвіч

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та вишка , що знаходиться на території бившого консервного заводу нібо -МТС і від неї до мого будинку десь 3-ри км. буде :( якщо напряму

В Чарукові немає БС Київстара. Найближча БС в с.Несвіч

Так ніби є в с.Несвіч Київстара БС =то відстань до неї десь приблизно 3-4км. а мож і всі 5км -напряму

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально..

Як то кажуть "up" :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально..

Як то кажуть "up" :rolleyes:

Якщо відстань від БС київстара є не більше 3-4 км., то можна передати сигнал через WiMAX.

Обладнання WiMAX клієнт купує сам (від 300$). Канал від 10Мбіт коштує 400Грн за 1Mбіт (тобто 10Мбіт буде 4000Грн) в місяць. Також є одноразова плата за підключення, але я непам'ятаю ціни. Якщо зацікавить - я дам номер тел. людини з Київстара, яка цим займається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

трохи задорого :blink: але дай той моб. номер я подзвоню -розпитаюсь :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Тема актуальна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А точніше.. Цікавить хто займається встановленням сільських АТС, а то в мене в селі лінія починається з 7-ки (типу 7 98 х хх) с.Чаруків Луцький р-н.. А сама лінія не підтримує "ОГО" :blink: :blink: , що треба для цього змінити (ніби лише в селі АТС)? І чи є серед нас бордівчан люди які вирішують- це питання (де в першу чергу- тре замінити АТС-в селі :ok: )?

Панове! Сільська АТС до ОГО! не має ніякого відношення. Номер 7988хх теж. Лінія не підтримує - теж неправильно. Якщо вона ціла і в нормальному стані, АДСЛ побіжить по ній аж бігом. А для цього потрібен швидкий канал до сільської атс, тобто оптика, як тут прийнято казати, і обладнання на самій АТС, яке з цього каналу буде роздавати інтернет абонентам. А в Чарукові немає ні того, ні другого і на разі не передбачається. Зараз Укртелеком має в планах найближчим часом забезпечити можливість надання послуги ОГО! в Зміїнці, Маяках і Заборолі. Так що праналізуйте як там в Вас справи з Київстаром, сдма і мтс. Можливо в мобільних операторів знайдеться якийсь оптимальний варіант.

Ну а на рахунок, що робити в селі зимою без мережі, так то ж давно відомо. Тому в селах і народжуваність більша. Дівчата є, горілка є, закуска є, ночі довгі, всю зиму свята.... ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А точніше.. Цікавить хто займається встановленням сільських АТС, а то в мене в селі лінія починається з 7-ки (типу 7 98 х хх) с.Чаруків Луцький р-н.. А сама лінія не підтримує "ОГО" :blink: :blink: , що треба для цього змінити (ніби лише в селі АТС)? І чи є серед нас бордівчан люди які вирішують- це питання (де в першу чергу- тре замінити АТС-в селі :ok: )?

Панове! Сільська АТС до ОГО! не має ніякого відношення. Нмер 7988хх теж. Лінія не підтримує - теж неправильно. Якщо вона ціла і в нормальному стані, АДСЛ побіжить по ній аж бігом. А для цього потрібен швидкий канал до сільської атс, тобто оптика, як тут прийнято казати, і обладнання на самій АТС, яке з цього каналу буде роздавати інтернет абонентам. А в Чарукові немає ні того, ні другого і на разі не передбачається. Зараз Укртелеком має в планах найближчим часом забезпечити можливість надання послуги ОГО! в Зміїнці, Маяках і Заборолі. Так що праналізуйте як там в Вас справи з Київстаром, сдма і мтс. Можливо в мобільних операторів знайдеться якийсь оптимальний варіант.

Ну а на рахунок, що робити в селі зимою без мережі, так то ж давно відомо. Тому в селах і народжуваність більша. Дівчата є, горілка є, закуска є, ночі довгі, всю зиму свята.... ))))

А що можете сказати на рахунок села Баїв і АДСЛ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...