Перейти до змісту

До існуючого радіозвінка потрібно спаяти декілька кнопок

duke1975

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

До існуючого радіозвінка потрібно спаяти декілька кнопок.Орігнал кнопки є.Потрібно повторити схему кнопки(передавача) і настроіти на існуючий дзвінок(приймач).Тра 5 шт.

post-6670-194958_thumb.jpg

Опубліковано

До існуючого радіозвінка потрібно спаяти декілька кнопок.Орігнал кнопки є.Потрібно повторити схему кнопки(передавача) і настроіти на існуючий дзвінок(приймач).Тра 5 шт.

А не простіше піти на ринок, придбати таких радіокнопок і підстроїти.

Дешевше буде і гемору менше.

Просто це китайське гуано в більшості випадків працюють на одній частоті і коли тиснути кнопку в одному дзвінку весело відкликатимуться ще кілька у сусідів. :) (перевірено)

Опубліковано

А не простіше піти на ринок, придбати таких радіокнопок і підстроїти.

Дешевше буде і гемору менше.

Просто це китайське гуано в більшості випадків працюють на одній частоті і коли тиснути кнопку в одному дзвінку весело відкликатимуться ще кілька у сусідів. :) (перевірено)

100% простіше, скажи де можна купити окремо кнопки до "китайське гуано"?

Опубліковано

А ще ці радіокнопки якщо замість внутрішньої антени припаяти кусок дроту файно глушать автомобільну сигналізацію, так що неможна не відкрити машину з пульта, не закрити. Тіко нада щоб кнопка була на 433 МГц :)

Опубліковано

Та попитай на ринку у тих хто ними торгує.

Свого часу на старому траплялися. Пройдися по рядах,авось повезе.

Опубліковано

Невже нема умільців на Волині.

Вирішив робити сам, зразу натикнувся на проблему деталей.

Виявляється в Луцьку проблема з конденсаторами малої ємності 4,6,8 піко фарад так і не знайшов ні на варшавці (3 точки) ні в Ратексі. Прийшлось випаювати з якогось блоку ( валявся дома) 6 пФ так і не знайшов, склав з 3 і 3. З дроселем таж історія ( не знайшов а випаяв) я вже не говорю про підстроєчну котушку. Ну от спаявши все я стикнувся з тим в чому на 99% був впевнений - кнопка не працює, ні відповідного досвіту ні обладнання в мене нема. Допоможіть або порадьте.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...