Перейти до змісту

Клятий приймальний лоток двд дисків

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Він мене до нервового зриву довів((( Доволі давно почав себе дивно поводити. Заїзджаючи у приймач - каретка на декілька секунд тримається там, а згодом вивалюється назад. (Моторчик доволі дохлий - тому приходиться доводити механізм уже вручну) І ніяк не хоче тримати диски в середині двд різака. У чому може бути проблема? Розбирав - ніби усе гаразд, моторчики працюють, каретка рухається справно, тріскоту жодного. Привід - Asus DRW 1608P3S, Windows xp, (система бачить привід і все добре, але записати диска не можу) Викидує мені диск назад і все.

Опубліковано

ми колись над співробітником знущались, поставили прогорамму-жарт, яка хаотично відкривала-закривала привод. Не вона, часом?

Опубліковано

Ні :) Просто до кінця диск не завантажує. Завантажить, 2 секунди гуде і назад повертає.

Що ж ти в нього пхаєш, що він збльовує? :D

Опубліковано

Bluray пхаю у DVD :smile-zachot:

Жарт.

Він взагалі не закривається((( Захлопується, а через 2 секунди відкривається. І так постійно.Або на 1-2 см відкривається і стопориться, а я далі руками або відкриваю. Або навпаки нажимаю кнопку на двд ромі і рукою допихаю. І так по новій(((

Опубліковано
Жарт.

Він взагалі не закривається((( Захлопується, а через 2 секунди відкривається. І так постійно.Або на 1-2 см відкривається і стопориться, а я далі руками або відкриваю. Або навпаки нажимаю кнопку на двд ромі і рукою допихаю. І так по новій(((

в мене 1 в 1 таке саме з двд Плеєром....

розбирав два раза... все ціле все фунциклірує, но диск 1-2 сек потримає покрутить, і викідає назад...

якшо чесно то це лічиться легкім ударом в область рома :lol: :lol: :lol:

П.С. удар не кулаком а легко пальцем, таке собі постукування :lol: :lol: :lol:

Опубліковано

От не памятаю ,чи стоїть пасік резиновий на моторчиках в асусів , але симптоми похожі на ростягнутий пасік , ціна питання 5 копійок.

А так як правило приводи Асус до кінця гарантійного сроку не доживають. :rolleyes:

Опубліковано

Якщо пасик розтянгутий то не буде замикатись кінцевий вимикач при закритті лотка, а якщо він замикається знач то проблема не в пасику а в мікросхемі-контроллері моторчика лотка.

Опубліковано

Пасик 99%, що розтягнутий. Адже приходиться допомагати щоб до кінця захлопнувся. Після захлопування знову відкривається. Тому 2 поломки я думаю.

Опубліковано

:)

Привозь щоб не гадати.

Гляну і пасик замію при потребі.

Думаю Павлівським обійдешся. :beer:

Координати в приват скинув.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...