Перейти до змісту

Power Lifting

Eduardo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий день хто займається Power LiftingОМ потрібна консультація!

Питання з якою вагою треба виступити шоб було достойно як для новачка на змаганнях ЖИМ ГОРИЗОНТАЛЬНИЙ, СТАНОВА ТЯГА, ПРИСІДАННЯ. 

Який там мінімум ваги на підходах?

Моя вага 75

Мені пропонують прийняти участь в обласних змаганнях по ЖИМ ГОРИЗОНТАЛЬНИЙ, СТАНОВА ТЯГА, ПРИСІДАННЯ

я ніколи не був і не бачив цього дійства.

Хочу вирішити для себе потягну чи ні не хочу опозоритися.

Проконсультуйте хто розуміється  нормально

• 4 тижня потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

www.powerlifting.org.ua барахолка.там найдешь.где ты тренируешься,кто тренер?если не секрет

Займаюсь на 33 біля гуртожитків

тренер Сергій

Опубліковано

Какой Сергей?Посколку сам мсмк по жиму,знаю что профессионально одеть и наработать экипу могут только в интер-атлетике(на конякина) или в юниверсуме.ну разве что подпольный самородок какой-то,хотя у нас все больше самозванцы.наличие экипы ничего не значит,здесь нужен толковый тренер.на 33 знаю клуб афганцев и фитнес-клубик,есть еще что-то?к стати какой у тебя силовой показатель?(присед,жим,тяга) может и экипа пока не нужна,опять же если не секрет.

Опубліковано

Какой Сергей?Посколку сам мсмк по жиму,знаю что профессионально одеть и наработать экипу могут только в интер-атлетике(на конякина) или в юниверсуме.ну разве что подпольный самородок какой-то,хотя у нас все больше самозванцы.наличие экипы ничего не значит,здесь нужен толковый тренер.на 33 знаю клуб афганцев и фитнес-клубик,есть еще что-то?к стати какой у тебя силовой показатель?(присед,жим,тяга) может и экипа пока не нужна,опять же если не секрет.

займаюсь тут фитнес-клубик

Все там нормально ти не переживай і умови нормальні і тренер класний.

Без екіпіровки

жим 95 - 100

присід 150 з досідом 185 без досіда

станова 165

але це ще не максимальний результат це підходи по 3 - 5 разів

я ще проходку не робив

ну як результати на екіпіровку тянуть???

Опубліковано

та нормативи я знаю.

от проблема тріко взяти де не дорого

700 гривень для мене дорогувато за тріко

Опубліковано

700 гр -деньги,понятно.но для трико в нормальном состоянии ,как подарок.новый центурион 175$ .майка есть?+бинты+напульсники?тренер твой когда-то сделал кмс ,если не ошибаюсь.вообще лифт спорт не дешевый,успокаивает то,что бодибилдинг в 5 раз дороже.соревнования в луцке будут приблизительно-апрель,май.время на подготовку есть.

Опубліковано

700 гр -деньги,понятно.но для трико в нормальном состоянии ,как подарок.новый центурион 175$ .майка есть?+бинты+напульсники?тренер твой когда-то сделал кмс ,если не ошибаюсь.вообще лифт спорт не дешевый,успокаивает то,что бодибилдинг в 5 раз дороже.соревнования в луцке будут приблизительно-апрель,май.время на подготовку есть.

Майки + бінти + напульсники цього всього не маю користуюсь поки що тільки звичайними не професійними еластичними бінтами.

От як би десь на прокат взяти було б не погано.

А до змагань буду готуватись, ще є в березні у Рівному .

Опубліковано

На прокат это ты загнул конечно,майку можно найти не дорого,но опять же в хорошем состоянии не дешевле 700 гр,а бинты и так не очень дорогие.Про Ровно знаю,но не вижу смысла выступать,если денег не платят.

Опубліковано

Я і не знав шо гроші платять.

А які в середньому призові винагороди і за які місця?

Ну але для мене є сенс виступити в Рівному спробувати що і як.

Опубліковано

для тебе є сенс.соревновательный опыт необходим.зал это зал,а помост это совсем другое.турниры бывают коммерческие и статусные.у нас на области думаю гр 500 дадут за абсолютку в троеборье и жиме.(и то хлеб)призовые небольшие в лифте как правило.в прошлом году на кубке мера за 1 место было 1000$ 2-700,3-500 и 4-200

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Добрий день ліфтерам.

Таке питання мені пропонують б\в тріко чи варте воно своїх грошей 750 гр.

post-9101-0-55290800-1294824150_thumb.jp

post-9101-0-80282400-1294824158_thumb.jp

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Положення Чемпіонат Волинської області.pdf22 травня 2011 року у місті Нововолинськ, відбудеться Відкритий Абсолютний Чемпіонат WPA Україна у Волинській області з жиму лежачи без екіпірування, та "Народного жиму".

Учасники будуть змагатись в абсолютному заліку в наступних вікових категоріях:

13-19 років, 20-29 років, 30-39 років, 40 років+. Переможці у категоріях будуть визначатись згідно коефіціенту Шварца та Мелоуна.

Учасники в "Народному жимі" будуть змагатись у двох вагових категоріях, та відповдно жати штангу вагою:

категорія до 75 кг - вага штанги 75 кг

категорія більше 75 кг - вага штанги 100 кг

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...