Перейти до змісту

Межигір’я - мєсто обітанія богов...

kudrom

Скільки будемо терпіти цю владу?  

122 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

http://www.pravda.co.../10/27/5519970/

Віктор Янукович: "Будуємо нову країну. У межах "Межигір'я"

Читаємо і думаємо, за чиї гроші споруджена ця хатинка, яка абсолютно, ні крапельки не має відношення до Віктора Федоровича Януковича

026d1cf-honka-krupno.jpg

- Це невеликий секрет ні для кого... Я побудував один будинок такий, клубний... Його будувала "Хонка" - фінська компанія...

як би хотілося почути відгуки тих, хто голосував за цю людину в Президенти, тих хто обирав Партію Регіонів чи планує підтримати на цих виборах...

хоча може логіку в таких випадках тре просто відключати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 113
  • Створено
  • Остання відповідь

"Харошое інтерв"ю" :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На мою думку або рік (меньше можливо), або поки самі не відійдуть в світ інший (а це вже може ну дуже надовго затягнутись).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Ця влада від Бога, має бути з нами завжди!" :D

А Рома жартівник, однако.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дорвалися донецькі до корита - тепер за ноги їх звідти не відтягнеш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ух, покращення життя вже сьогодні дійсно працює :smile-zachot:

По найоптимістичнішим прогнозам до наступних виборів президента. :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та з пачками бюлетенів по 400 тис. він ще довго "правитиме"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Скільки на вашу думку будемо терпіти цю владу?"

та поки сама кудись не дінеться. Це ж Україна... У нас навіть "революція" це махання прапорами і квіти на асфальті... За останні 90 років вибили з українців весь козацький дух. Можливо колись і вернеться колишній гонор, а допоки будемо терпіти все, що впарюють. Нажаль :(

пс: а хата гарна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українці терпіли, терплять і терпіти будуть. Я навіть і незнаю в яке г....но порібно нас загнати, щоб ми перейшли від балачок та нарікань до конкретних дій. В Європі люди страйкують через підняття пенсійного віку - наші терплять. В Європі страйкують через підняття цін на пальне - наші думають як то в цих умовах вижити. Ми не думаємо як змінити ситуацію, що нас невлаштовує - ми думаємо як пристосуватись. Нам в голову вдовбли що ми змінити нічого не можемо, і продовжуть це робити далі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українці терпіли, терплять і терпіти будуть. Я навіть і незнаю в яке г....но порібно нас загнати, щоб ми перейшли від балачок та нарікань до конкретних дій. В Європі люди страйкують через підняття пенсійного віку - наші терплять. В Європі страйкують через підняття цін на пальне - наші думають як то в цих умовах вижити. Ми не думаємо як змінити ситуацію, що нас невлаштовує - ми думаємо як пристосуватись. Нам в голову вдовбли що ми змінити нічого не можемо, і продовжуть це робити далі.

цілком погоджуюсь.

і навіть моє бажання відновити територіальний стан України який був до 1939року вже певно ніц не вирішить...

ми раби, негри, нашими руками будувалось півЄвропи, росія, а наші самі жінки порали господарство...

нас не мали за людей, кидали, вбивали, нищили, вирожжували...

ну і наразі так і лишилось. ми під кимось... хтось на нас...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відновити територіальний стан України який був до 1939року 

в Польщу хочеш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не помилюсь, то ленін казав, що революція в нас можлива лише тоді, коли люди почнуть їсти гнилу картоплю...

А до тих пір нам ще терпіти і терпіти, на жаль :(

А щодо помаранчевих революції, то це не реворюція - не буває революцій без пролиття крові! От якби всіх розтріляли чи принаймні посалили, то хоч трішки схоже було б

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не помилюсь, то ленін казав, що революція в нас можлива лише тоді, коли люди почнуть їсти гнилу картоплю...

А до тих пір нам ще терпіти і терпіти, на жаль  :(

А щодо революції, то це не реворюція - не буває революцій юез пролиття крові! От якби всіх розтріляли чи принаймні посалили, то хоч трішки схоже було б

я тобі спецом погною пару кілограм, щоб не жалів, що ще не скоро їстимеш.

а потім потім попросиш, мо, хто й розстріляє чому б не почати "всіх" з тебе??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відновити територіальний стан України який був до 1939року 

в Польщу хочеш?

Правильно - ділити по дніпру! правобережна до польщі, лівобережна до росії :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а межигір"я з якої сторони?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а потім потім попросиш, мо, хто й розстріляє чому б не почати "всіх" з тебе??

Невже не складеш мені компанію?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їздив я у весільну подорож до Єгипту у вересні, там з нами в бусику їхали дві подружки чи сестри, так от вони виявилися "та мы из Киева", одна з них почала розказувати, як проїжджала до своєї бабусі через Межигір'я, і як вона бачила "дачу" Януковича. Там, виявляється, більше, ніж 800 чол. обслуговуючого персоналу.

"Там всё так круто!!!". Я щось був заікнувся про "да, кльово, вроді є куда в країні і на щось важливіше гроші потратити", на що була відповідь: "Зато теперь у нас есть ПРЕЗИДЕНТ!!!"... :dont:

Ну, далі вже не було сенсу підтримувати дану тему.

Дуже багатьох ця влада влаштовує, на жаль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я тобі спецом погною пару кілограм, щоб не жалів, що ще не скоро їстимеш.

Хотілось би почути підтверждення від spanasyuk про отримання картоплі.

Можливо вперше діло піде далі балабольства

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не те, що сумніаюсь в вашій доброті і щедрості, але смачнішого нічого немає? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прєкратіть офтоп! обговорюємо тему, як чудєсно, що наш Президент не бомжує і може побудувати собі скромний "клубний будиночок"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Панове, не потрібно заздрити :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як і кожен процес, революція починається з досягненням певної критичної маси, влада намагається максимально відтягнути процес досягнення такого стану, і до речі в них дуже класно виходить, люди думають про податкові кодекси, про мовні конфлікти, про інший брєд і провокацію, але тільки не про те що можна просто взяти і змінити паразитичну владу. Дуже їм повезло з менталітетом народу: ми цинічні, зневірені, недовірливі до ближнього, нездатні на вчинки, брехуни та боягузи.

Як тільки на борді з"являється тема близька до революційної - відразу з"вляються так званий "середній клас", вони мають якісь крихти, та жахливо бояться їх втратити, втратити свій ілюзорний спокій, свій тихий ментальний діалог та інтернет, від якого вони залежні, вони починають залякувати людей наслідками революції, і їм це вдається, їх мова дуже переконлива та діє на підсвідомі страхи. В такому стані революції не буде ніколи - допоки в нас така інтелігенція, зневірена, розбита та підкуплена куском хліба, навіть на рух пальцем їх потрібно довго вмовляти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прєкратіть офтоп! обговорюємо тему, як чудєсно, що наш Президент не бомжує і може побудувати собі скромний "клубний будиночок"!

А що, є президенти які бомжують ? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можна спитати, що ти розумієш під поняттями "інтелігенція" і "середній клас"? дуже схоже, що у твоєму розумінні одне і те ж.:)

а ще цікавить, чи точно ті, хто тут люблять поговорити в стилі "страну спасут расстрєли", самі змогли би стріляти і витримати, коли стрілятимуть у них?(чи "куме, а якщо нас уб"ють? - а нас же за що"):) а то, знаєтє лі, здіти не мішки носити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...