Перейти до змісту

Сварка Козюри в міській раді з приводу ціни на проїзд!

koziura

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

сьогодні мені прийшли і повідомили, що андрій козюра "балакав" у міській раді за ціну на проїзд і те, чому ніхто не робить того, що постановив суд. і це все діло - відповіді опонентів андрія - зняли журналісти "аверса" на камеру, тому весь сюжет (реальна сварка, яка багато що скаже про людей, які не хочуть зменшення цін на проїзд і які далі хочуть бути "керівниками міста") буде показаний ввечері в новинах на телеканалі "аверс".

у кого є можливість записати новини на відео - зробіть, будь-ласка, і на ют'юб викладіть, щоб можна було й іншим подивитися, бо аверс дивляться реально мало людей, а дуже би хотілося. та й не у кожного є.

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вопрос может показаться риторическим-Какие полит силы вы представляете?И зачем людям это смотреть-уже и так за гланды этого политического гуано насмотрелись.А решение которое ,чисто популистское,принятым никак не будет-хотелось бы чтобы цены формировали экономисты, а не политики в кулуарах перед священным 31 числом

Опубліковано

Це представник Козюри, а не сам він. Про це вже йшлося.

Він давно свариться із Шибою і представниками. Вже кілька років. Про те, що мав би робити мер, а що ні.

Ну, і як людина, мені Козюра імпонує більше, ніж...

Опубліковано

Чомусь прочитавши останній пост згадався СССР, коли по пропаганді в верхах міг бути і тракторист і доярка.

Містом повина керувати людина яка тямить в господарській діяльності, в менеджменті підприємтва, при цьому нелегкої галузі, де треба щодня виживати і витягувати підприємство.

А що зможе Юрист чи трахторист??? Правильно імпонувати :rolleyes:

Опубліковано

Songoku, Як в бочку перднув.

Господарник буде господарювати - тринькати гроші. І їх ще потрібно і правильно використати. Потрібно , а особливо у наш час, знати законі і вміти їх обходити та використовувати.

Вже в нас був господарник, гарна центральна вулиця, а коли звернути з неї на 5 метрів в сторону - гори гівна. Ні доріг, ніфіга.

Потрібна молода людина, а не зажерливий старий пеньок, якого потім ніяким трактором не викорчуєш.

Опубліковано

Хай керує будь-хто, головне щоб "гланды" в Zerotul були в чистоті.

Молодой человек вы забыли меня слушать ушами.Я говорю как пролетарий ,что мол надоела политическая грязь-мои гланды вас не касаются если конечно вы не тот хирург который мне их тяпнул.

ПС а если вы таки тот хирург то-Шоб ты так жил как мои гланды

Опубліковано

підтримую Zheny@, в тому плані, щоб влада складалася з молодих людей, а не зі старих просякнутих "совком" людей, які всьо через связі рішають, і в яких менталітет "аби щось стирити"

модші теж таким зараз страждають, але є шанс що не всі

(це не підтримка конкретно Козюри - це просто надоїли одні і ті ж морди, які час від часу лише кріслами міняються, а в результаті при владі одні й ті ж)

Опубліковано

Чомусь прочитавши останній пост згадався СССР, коли по пропаганді в верхах міг бути і тракторист і доярка.

Містом повина керувати людина яка тямить в господарській діяльності, в менеджменті підприємтва, при цьому нелегкої галузі, де треба щодня виживати і витягувати підприємство.

А що зможе Юрист чи трахторист??? Правильно імпонувати :rolleyes:

І чому я впевнений, що прізвище людини, яку Ви бачите мером назвати Ви не наважитеся? :)

Опубліковано

http://www.volynnews.com/news/city/chytayte_konstytutsiyu-shyba_kozyuri/ - деталі

Козюра продемонстрував меру оригінал рішення Львівського суду, однак той відмовився вносити це питання у порядок денний, пославшись на те, що виконком розглядатиме його лише тоді, «коли таке рішення поступить в постановленому порядку в міську раду».

Депутат Козюра натомість заявив, що таке рішення в міську раду він передав ще 23 жовтня, згідно з частиною 2 статті 19 Конституції України органи місцевого самоврядування зобов’язані діяти виключно в межах, на підставі й у спосіб, передбачений законом.

«Ви що, судовий виконавець?.. Прошу вас прочитати й інші статті Конституції, крім тих, що ви називаєте… Ви подали пропозицію, яка до розгляду не готова», – звернувся до депутата мер.

Обурила активність Козюри і секретаря міськради Анатолія Бірюкова.

«Ви нам лекцію читаєте?.. Ви хто такий? Що ви керуєте тут?» – спрямував свої здивування депутату секретар ради.

настойчівий пацик, буду за нього, хоч і не пройде

Опубліковано

Ну, і як людина, мені Козюра імпонує більше, ніж...

Слабо ти його знаєш!

а ти відать добре ? то розкажи іншим, цікаво ж . :)

Опубліковано

Потрібна молода людина, а не зажерливий старий пеньок, якого потім ніяким трактором не викорчуєш.

Козюра хоче бути мером. Все інше - побічний ефект його діяльності.

Молодість не робить його перспективним і прогресивним.

Не можна так багато нити і виступати, якщо маєш фракцію в міськраді і свою людину на посаді заступника міського голови. Це ставить під сумнів все, що робиться.

Опубліковано

Кожен хоче бути при владі. І тут, як то кажуть "Все средства хороши". Принаймні молодь є молодь.

Я тобі розкажу про молодь, яка не встигла влізти в виконком на посади спеціалістів І категорії - вже дєлішкі свої ворочають (з ларьочками і земельними діляночками). Як молодий надто рано відчує свою важність і геніальність - це дуже погано.

Я не проти молодих - сам такий. Але я проти жостого аргументу - молодий, значить перспективний.

Опубліковано

Женя, я тобі якось при зустрічі роскажу що це за молода людина і якими "средствами" він пробивається до влади.

Опубліковано

Молодой человек вы забыли меня слушать ушами.Я говорю как пролетарий ,что мол надоела политическая грязь-мои гланды вас не касаются если конечно вы не тот хирург который мне их тяпнул.

ПС а если вы таки тот хирург то-Шоб ты так жил как мои гланды

Нащо тоді плакатись з "гландамы" яких немає, тим більше що політика завжди брудна?

Опубліковано

Женя, я тобі якось при зустрічі роскажу що це за молода людина і якими "средствами" він пробивається до влади.

нам всім цікаво. Просім, просіім. :)

Опубліковано

А є у Козюри досвід, шоб грамотно керувати таким містом, скільки у нього років стажу на керівних посадах? Гарно говорить те що народ хоче почути напередодні виборів усі гаразд, а от створити щось своїми руками не кожен сможе.

Опубліковано

а в Саакашвілі був досвід? нічо, не помішало діла в Грузії налагодити

поки що я бачу, що Козюра майже єдиний, хто намагається аргументовано опонувати Шибі, інші тільки на бігбордах, є рішення суду про маршрутки за 1,50? є. ну то всьо, виконуйте! з якою метою і якими методами його отримали хай вже не гребе, коли ми маємо правову державу, то так і має бути, а не казати - а ти хто такий, молокосос!?

що планує робити Романюк взагалі не ясно, крім того що бути порядним і справедливим, Бондар вот хотів будинки утепляти, передумав в мери йти, Грицюк планує бути тєнью Юлі на Волині, Чижик мабуть ввести літературні гуртки в міськраді, Токарський вдосконалити Ювант, щоб та мішура базарна не заважала розширюватися, хто там ще? Шиба? Шиба планує лишитися і продовжувати те, що робить зараз, а що саме він робить то знає тільки він, єдина заслуга - косметичний ремонт доріг, і на тому дякую

я тут ще буду вагатися до останнього дня, але поки моя позиція така

Опубліковано

Знаєш, Valyanok, є люди які просто вросли корнями у своє "керівне крісло" і що далі свого кабінету його не гребе. І керівник з нього ніякий, зате 20 років на "керівній посаді".

А є люди, які НАВІТЬ НЕ МАЮТЬ ЗМОГИ реалізувати свої керівні здібності.

В кого там є досвід керування містом?? -Ні в кого. Як і керівного досвіду. Керувати підприємством - не керувати містом.

Перед виборами всі намагаються доказати свою святість та невинність.

Принаймні обирати слід серед тих, хто менше себе замарав

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...