Перейти до змісту

А чи можна іще один розділ?

lu4nik

Рекомендовані повідомлення

На цьому чудовому форумі є безліч чудових тем... Але от чи не можна було б додати ще до всього і МУЗИКУ? Думаю нашлося б про що поговорити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хаха .... ти шо пьяний ??

тож є розділ Musiс

вот якби спорт... ото да ! :D

http://board.lutsk.ua/forums/index.php?showforum=9 - вот МУзік твій :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання, по якому Ви потрапили на цю сторінку є битим або видаленим.

:(

не бачу, хоч убий не бачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це тільки для тебе....

просто тебе ше адміни не активували ...

тобто ти не можеш ше дивитися такі топи як відео і музика і тд. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"проблема"(даже не проблема а вича) не в активации,а в групе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"проблема"(даже не проблема а вича) не в активации,а в групе

ну я просто не шарю...

хоча в мене таке ж саме було... кмд написав шо активірував і всьо стало норм :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання, по якому Ви потрапили на цю сторінку є битим або видаленим.

:(

не бачу, хоч убий не бачу.

Для клієнтів Фотакома ця тема доступна апріорі...міняй провайдера, якщо є можливість і бажання :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соррі за тормоз, тему взагалі-то видаляти можна.

А на рахунок Фотакома - навіть якби дуже хотів, сумніваюсь, що це можливо.... :( А от форум просто чудовий - рідний, ЛУЦЬКИЙ... Ех ностальгія....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

sozvezdiepsa.polynet.lviv.ua

Хм, ну брати Львівяки як завжд в гуморі :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соррі за тормоз, тему взагалі-то видаляти можна.

А на рахунок Фотакома - навіть якби дуже хотів, сумніваюсь, що це можливо.... :( А от форум просто чудовий - рідний, ЛУЦЬКИЙ... Ех ностальгія....

А ти карточку купи Фотакомомвську і зарегайся, вот ти і будеш юзером ФК. Реально понту з доступу до тих розділів нема неюзерам ФК, бо там переважно все закічнчується або починається з ФТП обмінника доступ до якого мають тіко ІР фотакома.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sozvezdiepsa.polynet.lviv.ua

Хм, ну брати Львівяки як завжд в гуморі :)

:(:(:(:(

От так. Я уже львівяка... Сімнадцять років прожив у Луцьку, а тут... Та студент я просто НУ "Львівська політехніка", а в гуртожитках є доступ до інету через РРРоЕ і провайдер свій, політеховський.

А Луцьк - це для мене найкраще місто в світі, повірте можна пишатися тим, що ви його громадяни. ( В ВАС НАВІТЬ ВОДА ЦІЛОДОБОВО :D )

А доступ до музики, відео вже маю... понту і правда небагато, що ж і на тому спасибі.

З.І. Хтось знає де взяти футболку з великм написом - ВОЛИНЯКА?

З.З.І. Я прішол с Міром :D . Можете в Сілі спитати хто такій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В ВАС НАВІТЬ ВОДА ЦІЛОДОБОВО

в кого як. у мене нажаль не :(( після 12 ночі нема води і ліфти відключають ;(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня хоть и круглосуточно, но после 10-11 идет уже не горячая, а еле теплая, при чем счетчик всетаки горячей воды крутится :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте за оффтопік, але не втримався. ( Та і топік по суті офф :smile-zachot: )

Я додому (себто в Луцьк) як на курорт їжджу. Словами це звичайно важко описати, тут все треба самому спробувати, але я намагатимусь передати свої відчуття :

Прокидаюсь. Розумію, що першу пару проспав. Хочеться іще декілька хвилин повалятись - спішити вже всерівно нема куди, але здоровий глузд все ж витягує мене з тепленького ліжка. Залишки солодких снів швидко вибиває з голови холод, що панує в кімнаті.

Іду до ванної кімнати, по дорозі розганячи сонних тараканів, один раз трапляється миша. Пробую зловити, або хоч копнути її ногю - нічого не виходить, ледь не падаю. Чайник, якого я зачепив в погоні, тепер лежить на землі і всім свої виглядом каже мені, що тепер прийдеться відірвати гривень 50 від майбутньої стипендії. Нарешті я в ванній. Кручу кран. Спочатку один, потім інший. тоді додумуюсь глянути на годинник - 9-00 води вже нема і до шостої не буде. В більшій частині міста вода подається тільки декілька годин на день. Цілющої Аш два О так ніхто і не додумався набрати в пляшки, вот засада. трохи почухавши тімячко, повертаюсь до кімнати - вмикаю комп. Компютер свій, рідний - це єдине, що дає стимул до існування. Загружаю контру . 1,5 тут грають чомусь тільки її. Доброго ранку Артем!...

спустившись до дороги ( зараз це легко, а от після 4 пар 140 крутих сходинок плюс на сьомий поверх - це щось!), помічаю декілька маршруток напханих по саму завязку. Якийсь камікадзе зупиняє одну - тут звично, що в 20-місній маршрутці їде чоловік 50. Я йду пішки. Не положено мені їздити транспортом. Тільки доходжу до перехрестя, як ніби за помахом чарівної палички вилітає трамвай. Як завжди його хтось обганяє. По зустрічній несеться ще декілька Шумахерів. Скрип гальм, круті заноси, трьохповерхові матюки і писк сигналів. Ніхто навіть уваги не звертає на те що тут пішоходний перехід.

При цьому всьому ширина дороги від сили метрів шість (це для них уже автобан)...

Якщо порівнювати міста з людьми, то я сказав би, що Луцьк - це вродлива дівчина, а Львів - старий запилений рицар в обладунку, який пишається собою і своїм обладунком неймовірно, а насправді від нього давно залишився лише старий та іржавий порожній панцир.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...