Перейти до змісту

Творчий настрій

"ALEX"

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З початком осені відчув маленький дискомфорт в душі, ніби все є, але чогось не вистачає. Довго шукав чого саме, хотілось щось робити, але що, поняття не мав. Через деякий час прийшло прозріння, та і надихнули мене трішки, не вистачало творчості. Почав писати прозу. Стало легше, не знаю з чим це пов'язано, але тепер повна гармонія, кілька сторінок в день викласти думок і все в порядку. З'явилась купа ідей: і про одне написати і про інше, одне завершити, інше почати, ще захотілось згадати роки проведені в художній школі, потягнуло на рисунок, чому, знову ж таки не знаю, роботи - непочатий край :)

Недавно читав що для повного щастя людині потрібно повністю розкрити свій потенціал, як в роботі, сім'ї, коханні, творчості і.т.п., якщо хоч одна ніша не заповнена - буде дискомфорт.

Що думаєте з цього приводу?

У вас бувають отакі пориви творчості? rolleyes.gif

Опубліковано

На рахунок нерозкритого потенціалу повністю підтримую. Бувають моменти коли щось друкую, кудись пишу комусь листа та по цій темі філософствую у тому ж самому листі, особливо старому другу якого багато часу вже не бачив та майже кожного дня згадую його. Але частенько життя жене по тій самій вже кимось протоптаній дорозі і часу призупинитися немає. Іноді кидаючи усе на самоті виїжджаю за місто... трошки посиджу подивлюсь на озеро подумаю тільки про те що мені одному відому і знову повертаюсь у той шалений світ міста... де кожний щось від тебе хоче і намагається отримати. Особисто мені допомагає

Опубліковано

особисто в мене такого нема (не дано мені вірші писати), а от моя дівчина в неї таке буває досить частенько і стиль написання віршів/прози здебільшого залежить від настрою (сумний/сумний, позитивний/позитивний)

як варіант, можливо тобі потрібно ввести щоденник

Опубліковано

Недавно читав що для повного щастя людині потрібно повністю розкрити свій потенціал, як в роботі, сім'ї, коханні, творчості і.т.п., якщо хоч одна ніша не заповнена - буде дискомфорт.

а нічого не лопне? заповнити всі ніші... чи так, попідкидати всього по-троху? щоб було. може треба знайти ту нішу, яку потім заповнювати (не кажу,що це обовязково щось одне).

Опубліковано

sergmaestro якраз до такого висновку я і дійшов вчора, зробивши в ньому перший запис :) Хоча прозу пишу і надалі, подобається і все тут.

Korosy не лопне. Я ж ніде не писав що це потрібно зробити тут і зараз, шлях до цього лежить через усе життя, і з кожним роком людина буде знаходити для себе щось нове, заповнюватиме цю нову нішу, не забуваючи про старі, буде розвиватись духовно. Навіщо замикати в собі те, чого ти боїшся або стидаєшся показати? Хочеш малювати - малюй, хочеш писати - пиши, хочеш смугасті шкарпетки - будь-ласка. Не потрібно тримати в собі те, що тебе мучить.

Я от для себе знайшов відраду - почав писати.

Опубліковано

Я так думаю, що напевно саме головне знайти іменно ту нішу, чи ніші, заповнивши які відчуваєш дійсно задоволення від життя. Не йде мова про те щоб розкривати свій потенціал в усіх "загальноприйнятих" сферах, як от материнство, кар"єра, творчість і тп. А ніші в кожного свої особисті. І не треба їх соромитись, бо ой хтось там може щось не так подумати чи не зрозуміти.

Життя ж одне.. і я думаю треба реалізовуватись в ньому іменно так як хочеться, а інакше якщо дійсно якусь нішу не заповнено, чи заповнено не так як того б хотілось - то дійсно буде дискомфорт.

Alto®WoLF писав що допомагає інколи вирватись з міста і побути на самоті. Погоджуюсь. Мені також необхідні такі вилазки на природу. Ніхто з моїх близьких і друзів такого не розуміє.. як можна самій сидіти десь біля річки.. та будь-де... просто так..??? :blink: Але мені це допомагає і це головне.

Опубліковано

Думаю, що у тебе забагато вільного часу.

Я б так не сказав що його забагато, частіше його не вистачає на все заплавноване ніж навпаки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...