Перейти до змісту

Обновление форума

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 245
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Видать, соскучились по рэповойнам и мыльным флеймосрачам "А хули он первый начал"...

Да! И, кстати, я был инициатором этого, можете влепить мне минус.

Система поддержалов, где лепятся только плюсы, мне не нравится. А принцип "хорошо\плохо" , даже если Yurik в каждом посте плюсует talja - весьма точно характеризует весь портал в общем.

Опубліковано

Видать, соскучились по рэповойнам и мыльным флеймосрачам "А хули он первый начал"...

Система поддержалов, где лепятся только плюсы, мне не нравится. А принцип "хорошо\плохо" , даже если Yurik в каждом посте плюсует talja - весьма точно характеризует весь портал в общем.

Cкучно стало? :)

А мені так все-одно. Я готова до мінусів, але плюси показують однодумців. Як і раніше.

Опубліковано

От була у мене чуйка, що це саме ти ініціатор!

Ага. Якщо Юрік мінусує, значить Таля десь воює  :D

Опубліковано

Дарма вернули +/-. Зараз знову ниття почнеться типу "за шо мені мінус поставили?". Хоча особисто мені пох на мінуси. Хто хоче мене підтримати, той завжди тикне Thank.

Опубліковано

Дарма вернули +/-. Зараз знову ниття почнеться типу "за шо мені мінус поставили?".

за ниття :ban:

Опубліковано

На одному з форумів, де я зареєстрований, також ввели репутацію, але там не можна поставити "+" чи "-" просто так. Обов'язково треба написати за що ставиш плюс чи мінус. На перших порах модератори відслідковували, щоб не було зловживань, щоб дійсно люди писали обгрунтовану думку, а не просто +1 чи набір символів. Зараз там ситуація стабільна. Плюсують рідко, мінусують ще рідше. Максимум 92 бали, мінімум -3. Ніхто за репутацією не гониться. Для борди це фантастика? "Кармодрочери" не поймуть?

Опубліковано

Di & laska, а вам яка різниця кому я ставлю "+" чи "-"? Я ж не кажу про те, кому і скільки подяк поставили ви, бо мені на це пофіг. В нас в країні і на форумі демократія, кого хочу -- того і підтримую.

І кількість моїх подяк не так суттєво вплинула на загальну кількість подяк talja, і якщо вже так слідкуєте, то порахуйте у % кількість моїх подяк -- це буде більшим доказом ніж ваші суб'єктивні вислови.

І навіщо тоді кнопка подякувати якщо нею вільно не можна користуватись?

Вона була створена за проханням Di щоб визначити хто їде кататись, а якщо я не катаюсь, то чому я не можу подякувати людині за вірш який мені сподобався?

І взагалі пропоную ввести такий спосіб додавання репутації як на форумі allnokia, де потрібне чітке обгрунтування за що ставиш "+"

Опубліковано

Обгрунтування то тупо, так як якщо людина зробила посллугу, і за це я хочу подякувати плюсом їй, але не сильно хочу афішувати шото була за послуга... :closedeyes:

Опубліковано

А якщо очей не бачив ))

сильно схочеться поставити - включиться фантазія :D

...і очі якщо не побачаться, то якась інша частина тіла...як мінімум привидіться.

Опубліковано

да все равно не работает эта фигня. imho, лучше выключить

Крім карми як такої,

деколи цікаво побачити і негативну реакцію на повідомлення.

А то подяки тільки показують плюс, да ще й до того вони публічні.

Опубліковано

Di, ця ідея була теж на п"яну голову, чи просто скучно стало? Нема чим зайнятися? Рахуєш чужі подяки....Тільки от чого так вибірково. По великому рахунку, тут і небагато людей, які ті подяки ставлять один одному, от і виходить своєрідна взаємопідтримка. В кожного є однодумці. Ця кнопочка спеціально була створена для цього.

"Эй, вы, там, наверху", скучно стало???? Кажуть, що ниття почнеться, так дехто цього і хоче - експериментів. Пофіг, що окремі люди (хоча їх і мало) не доросли до культури спілкування. Їм легше написати в коментар "ти придурок, і т.д. і т.п.". Знов хочете такої атмосфери? Взаємних звинувачень, окремих тем? Хто має протилежну думку, нехай має і сміливість її озвучити вголос. А то неприємно, що знов появляться тупі чурки, яким хтось просто зі злості наставив мінусів, або дійсно неадекватні люди, яким ніхто попереджень давати не буде, просто для того, щоб зробити видовище "нехай чубляться, а ми з цього посміємося".

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...