Перейти до змісту

Покраска Корпуса

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу перекрасити корпус, внутрішньо та зовнішньо. Всередині чорним а зовні чорним та синім (перехід кольорів ще не вирішив, можливо щось запропонуєте). Цікавить яку краску краще обрати (ціна/якість) та підготовка поверхності до покраски? Можливо є ще якісь нюанси яки я ненаписав, прошу озвучити! Дякую

Опубліковано

нюансов нету(разве что на корпусе есть вмятины :D )обычная покраска металла.по етому краску покупай на формуле.в балончиках продают обычный акрил(любого цвета)перед покраской корпус обработай мелкой наждачной бумагой(желательно 1500/2000 фракции и желательно с водой)(точная копия покраски и подготовки автомобиля)до матового вида.обезжырить можно бензином для Зиппо или растворителем 647.если используеш балончики с краской потренируйся сначала на другой поверхности.

Опубліковано

А як краще зробити перехід піж кольорами?

Верх морди синім, до цієї хвильки, а все остальне чорне :rolleyes:

Ну і синім ці 6 решіточок (всередині їх), як варіант)

Опубліковано

монтана хороша фарба. дорога, але чіпляється швидко, без потьоків, колір блискучий і міцно тримається.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

розхід вказується як правило на балончику чи банці з фарбою ;)

фарбувати бажано в 2-3 тонких слоя. щоб фарба була міцніша і надійніше трималась.

як варіант потім покрити захисним лаком, але як на мене то вже зажирно :D

Опубліковано

щодо слоїв то буду фарбувати у 3 рази, тільки от незнаю деб втулити червоний колір(просто задумав ще в корпус всадити 4 вентилятора із підсвіткою)

Опубліковано

щодо слоїв то буду фарбувати у 3 рази, тільки от незнаю деб втулити червоний колір(просто задумав ще в корпус всадити 4 вентилятора із підсвіткою)

Сітку, ніжки червоні можна зробити.Але більше всервно ефекту додасть підсвітка.

Опубліковано

да доречі! бачив ефектні ножки з підсвіткою в одному огляді на оверклокерс.ру — вилиті з силікону прозорого, куди завчасно були вставлені світлодіоди. можеш собі такі зробити, червоні.

заодно вібрація від корпусу не буде передаватись

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...