Перейти до змісту

[ПРОДАМ] CPU Cooler Noctua NH-U12P

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

доречі, ціна знову падає.. :) (як знайду кріплення, то такий смайлик якраз)

440 грн.

Опубліковано

Новый http://www.cooltools.com.ua/index.html?cat=cpucooler&scat=noctuacpu&ID=4, Noctua NH-U12P SE2,стоит 513 гривень,комлект,крепление 1156,1366 сокет,+2 карлсона по 150 гривень,как не крути много переходят с 775,так что наличие вышеуказанных сокетов приветствуется,в продаже отдельно я не видел,значит нужно самому делать,ну и закон купли продажи,Scythe Mugen 2 Rev в експерте 440 гривень,у них разница 1,2 градуса,по производительности одинаковые +/-,бренды хорошые.Не хочу сбивать цену,но так получается.

Опубліковано

я можу обгрунтувати. Середня ціна на хотлайні Noctua NH-U12P SE2 528 грн. В нього в комплекті 2 куллери Noctua NF-P12 сердня ціна яких по 160 грн

і е кріпленнія 775, 1156, 1366, AM2/AM2+/AM3.

528 - 160*2 = 208 грн за новий радік + куллерок б.у. ~ 100uhy = ~ 300 грн

Опубліковано

це намагання збити ціну, упереджене.

і я не зрозумів слова "карлсон". Сленг тут не доречний. Крім того - хотлайни і розетки - не показник. Оскільки вони не відображають РЕАЛЬНОЇ ціни на ринку.

За ту ціну, яку вони там написані - ви не купите! Додайте пересилку, додайте страховку і т.д. Крім того, для всіх "розумників". Я написав - є рештки гарантії. Йому півроку!

Щасливих власників і3, і5 та і7 - я знаю 2-х чи трьох людей. Всі решта АМ2(2+ та АМ3) та 775.

Я не розумію смислу вашої тут дискусії зі мною Складається враження, що ви хочете попри все збити ціну - не бачу причин. Хочете купити його за 300 грн?? Так і скажіть. І скажіть це в приваті. А не тут флемите.

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...