Перейти до змісту

"Метро" в Луцьку?

vrm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Таке враження, що в Луцьку відкрилось не одне Метро, а кілька. :rolleyes: В тому, що був я (на території електроаппаратного заводу) цінами був приємно вражений. Вони значно нижчі ніж в інших супермаркетах. Про що красномовно свідчили величезні черги до кас.

• Відповідей 205
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Привіт

Завітав сьогодні в цю «Базу», жахнувся, ціни КОСМОМ, ДОРОГО, навколо також велика к-сть обурених людей.

Дуже полюбляю рибку і відразу пішов в рибний відділ, Скумбрія коштує 85грн!!!!!!!!!!!!!!!, я купував в ПАККО по 43.99грн.,

Сайра 75грн!!!!!!!!!, я ціни більше 50грн не зустрічав, а тут Метро допомогло.

Свіжоморожена риба відсутня, будь-які заморожені напівфабрикати відсутні.

Більше ногою ні-ні. Краще в ПАККО на Ковельський ходити буду

Таке враження, що в Луцьку відкрилось не одне Метро, а кілька. :rolleyes: В тому, що був я (на території електроаппаратного заводу) цінами був приємно вражений. Вони значно нижчі ніж в інших супермаркетах. Про що красномовно свідчили величезні черги до кас.

то ви якось визначіться, дорого чи нє?

Моливо виражайте приклади цін так:

пляшка горілки такої-то 0,5л - ...грн

пиво таке-то 1л - ...грн

кава така-то Х грам - ...грн

ато може то у KBohdaNS"а різні скумбрії попались і сайри...

Опубліковано

це я знаю, а без документів?

карточки видаються також юридичним особам

одна - директору

і максимально три - працівникам

Частным предпринимателям тож трём людям можно брать кроме себя

Опубліковано

TO VadimM

Я років два назад був торговим агентом і продавав рибу, я толк знаю, скумбрія ділиться по розміру, Скумбрія дійсно дуже дорого.

В магазині купив тільки Пральний Порошок Gala, ціна 5.25грн(великий цінник, як так зрозумів Акція), пішов потім купляти рибу до футболу(Пакко вул. Ковельска) і подивився ціну 4.69грн без будь якої акції.

В рекламній листівці Метро також був Майонез Європейський 700г, ціна в Пакко такаж сама. Я звичайно не знаю скільки коштує ці товари на базарі(не люблю штовханини на базарі), але для Пакко уступає точно.

Поряд стояв мижчина і хотів купити Курячу тушку зі спеціями, вже положив в корзни, жінка підійшла взнала ціну і виложила, сказала що гріль коштує дещевше.

А алкоголь зараз скрізь коштує майже однаково, адже держава ввела акциз, мінімальна ціна 26грн на 0.5л 40 градусів.

Опубліковано

пиво таке-то 1л - ...грн

- Кава Якобс Монарх розчинна 200 Грн. - 58.** Грн (Я дешевше 65 ніде не бачив)

- Шампанське Київське - 26 Грн.

- Портвейн Алушта рожевий Масандра 0,7л. - 25 Грн. :smile-zachot:

- Пиво Балтика 9 - 5,50 Грн.

Хто знає по цим позиціям (крім пива) де дешевше ?

Опубліковано

пиво таке-то 1л - ...грн

На базарчике, что возле Луческа итальянский кофе Bellarom Rosso 60 грн 500 гр.

Опубліковано

Карочє дєло ясноє шо дєло тьомноє.

Буде як завжди - щось дорожче, щось дешевше. При таких розкладах буду і далі таритись у Пакко на Клима Савура, і додому ближче, і не нада у підприємця документи рішать. Плюс по вихідним знижки.

Опубліковано

А карточки новые или киевские/ровенские подходят?

В МЕТРО выгодно брать продукцию ихнего производства ARO, FineFood и т.д.

Опубліковано

пиво таке-то 1л - ...грн

На базарчике, что возле Луческа итальянский кофе Bellarom Rosso 60 грн 500 гр.

Уважаемый drap.

Ваше мнение о Метро мы уже прочитали на прошлой странице:

Был тока что в МETRO, с детями можно тока бумажку подписываешь, что в случае чего они не приделах. Впечатления от магазина никакие, площадь маленькая, ассортимента товара нету, из мяса только колбаса.Эта магазин для предпринимателей кто с ПДВ работает.

P.S. Вечером тарицца продуктами поеду в СИЛЬПО.

Не надо каждый пост других участников форума обливать Вашим негативным мнением вообще о магазине "МЕТРО".

:160:

Опубліковано

таке враження, що всі ждали появи МЕТРО, як якось панацеї від високих цін...ну-ну :rolleyes:

у Рівному в тому ж Велмарті ціни на деякі товари нижчі, ніж в МЕТРО, який стоїть за якихось пару сотень метрів

Опубліковано

Molchik, читаєм тему.

Читала, почти всю тему говорилось о том что карточки будут другие, кому-то раздавали заранее, а кто-то оформлял на месте, 100% уточнения. о том что карточки такие же, я не нашла, если ошибаюсь ткните носом. :0027:

Опубліковано

Molchik, читаєм тему.

Читала, почти всю тему говорилось о том что карточки будут другие, кому-то раздавали заранее, а кто-то оформлял на месте, 100% уточнения. о том что карточки такие же, я не нашла, если ошибаюсь ткните носом. :0027:

Карточки підходять з інших Метро.

Опубліковано

В цілому позитив! Додаткові робочі місця, посилисться конкуренція, світовий оператор Ще б Інтертоп з Плато одумались на рахунок Луцька...бо взуття нормального не знайдеш.

Опубліковано

Вопрос: "простым" людям вход возможен?

подскажите пожалуйста

через 2 часа хочу сходить, но если простой народ не пускают, то и тратить время не буду

Опубліковано

Для входа нужна карточка МЕТРО, если она у вас есть то можете, если нет, и вы не являетесь частным предпренимателем или юридическим лицом, то нет.

Опубліковано

Читаєм:

Як стати клієнтом МЕТРО

Ну а тих, хто лінується не то щоб загуглити, а навіть і по лінку сходити, посилаю під кат:

Центри оптової торгівлі "МЕТРО Кеш енд Кері" обслуговують лише юридичних осіб та приватних підприємців. Щоб стати покупцем наших центрів оптової торгівлі, представникам організацій чи приватним підприємцям необхідна карта клієнта, на підставі якої здійснюється вхід у магазин та розрахунок за придбаний товар.

Клієнтами центрів оптової торгівлі "МЕТРО Кеш енд Кері" можуть бути лише юридичні особи або фізичні особи, які є суб’єктами підприємницької діяльності (СПД ).

Карта клієнта надає виключне право входу та здійснення покупок в центрах оптової торгівлі "МЕТРО Кеш енд Кері". Карта клієнта видається безкоштовно на імена представників Клієнта. Кожен клієнт може отримати 4 картки, видані на імена представників компанії. Картку "МЕТРО Кеш енд Кері" не можна передавати іншим особам.

Якщо Ви хочете стати клієнтом "МЕТРО Кеш енд Кері" вам слід заповнити Реєстраційну форму та надати необхідні документи:

Для юридичних осіб:

1. Свідоцтво про державну реєстрацію, або виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (видану після 7 травня 2011 року);

2. Свідоцтво платника ПДВ / єдиного / фіксованого податку;

3. Ліцензії на право роздрібної та оптової торгівлі алкоголем та тютюном (при їх наявності);

4. Документ про чинне керівництво компанії: довідка зі статистики управління, наказ про призначення керівника, протокол зібрання директорів, витяг зі статуту.

5. Якщо картку отримує НЕ керівник, повинен бути наданий лист-доручення з печаткою на отримання карток від імені підприємства.

Отримувач карт клієнта повинен мати при собі посвідчення особи.

Для приватних підприємців:

1. Свідоцтво про державну реєстрацію, або виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (видану після 7 травня 2011 року) ;

2. Свідоцтво платника ПДВ / єдиного податку/ фіксованого податку / на загальних підставах;

3. Ліцензії на право роздрібної та оптової торгівлі алкоголем та тютюном (при їх наявності);

4. Якщо картку отримує НЕ керівник, повинен бути наданий лист-доручення на отримання карток від імені підприємства у вільній формі.

Отримувач карт клієнта повинен мати при собі посвідчення особи.

Карти клієнта можна отримати в будь-який зручний для Вас час з 8-00 до 20-00 у центрах оптової торгівлі "МЕТРО Кеш енд Кері".

Опубліковано

А также оформить карточу можно через сайт МЕТРО и забрать в ближайшем ТЦ для нас это Ровно.

Опубліковано

На рахунок карток. Поки що з нагоди відкриття пускають усіх бажаючих, при відсутності картки виписують денну (треба мати паспорт). Планують ніби і надалі залишити таку систему, щоб залучити більше клієнтів.

З дітьми пускають, тільки треба написати заяву про відповідальність.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...