Перейти до змісту

Деревяні міжкімнатні двері

Skorpio76

Рекомендовані повідомлення

Потрібно виготовити та встановити деревяні міжкімнатні двері (5 дверних блоків) у квартиру.

Чекаю на пропозиції від виробників.

Також дуже зацікавлений у відгуках тих, хто нещодавно встановив такі двері.

зокрема, буду вдячний за обєктивні відгуки про білоруські шпоновані двері (які продаються в Новій Лінії).

Також цікавлять відгуки про двері, які пропонують на Варшавці (контейнер в ряду понад дорогою від Мадота (Фан Фото) до Слона).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми недавно замовляли соснові двері - вийшло досить недорого і якісно. Єдиний мінус, що лакування треба організовувати окремо, бо вони тим не займаються. Якщо цікавить - знайду телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

соснові двері - вийшло досить недорого

Недорого - це скільки? Розмір полотна - ціна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене тато займається виготовленням міжкімнатних дверей, цех знаходиться на потебні 71, ціни від 1400грн, міжкімнатні дерев'яні двері з коробкою і пофарбовані, + замки, завіси, і монтаж, цікаво, звертайтесь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дерев'яні двері з коробкою і пофарбовані

Яке дерево?

Навіщо пофарбовані?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дерево сосна, а пофарбовані-це просто легкий тон, під горіх чи дуб, в основному зарас всім так робимо, під лак років 5 ніхто не замовляв

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

соснові двері - вийшло досить недорого

Недорого - це скільки? Розмір полотна - ціна?

700 грн -але це без фарбування, фурнітури, установки, обналічніків, тобто думаю до 1100 грн все певне вийшло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам робили двері в Озерці - оригінальний вигляд, з масиву сосни. Можна замовляти з встановленням і без.

До якості полотна претензій в нас поки що немає, а от якість монтажу підкульгує, а може це нам так повезло :rolleyes: .

Адреса: с.Озерце вул.Тракторна 26

Назва організації: столярня "ОЗЕРЦЕ"

Телефон: 0505873748

E-mail: [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нам робили двері в Озерці - оригінальний вигляд, з масиву сосни. Можна замовляти з встановленням і без.

До якості полотна претензій в нас поки що немає, а от якість монтажу підкульгує, а може це нам так повезло :rolleyes: .

Адреса: с.Озерце вул.Тракторна 26

Назва організації: столярня "ОЗЕРЦЕ"

Телефон: 0505873748

E-mail: [email protected]

І ми там замовляли двері. Так само не дуже задоволені монтажем. Перші двері робили півтора роки тому, тоді в них ще було менше замовлень, то зробили швидше і краще. В цьому році замовили, то робили довше, а встановлювали ще довше. Але двері непогані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми в кінці літа замовляли двері в Торчині. Порадував дуже широкий асортимент форм. Ціна коливається в залежності від складності роботи. В каталозі мають близько 300 видів. Якість досить непогана. Колір можна вибирати різний. Так само пропонують вибрати скло. Привезли, самі встановили. Ми задоволені.

Тел. 0506879974 0332791289

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую усім, хто відгукнувся! Дуже хочу почути враження тих, в кого дерев"яні двері певного виробника встановлені рік-два тому. Цікавить як вони "пережили" опалювальний сезон, чи не порозсихалися, чи не покрутилися. Тобто, розумієте, за місяць-два можна оцінити лише оперативність виготовлення, якість монтажу (що для мене теж дуже важливо)і загальний зовнішній вигляд. Але якщо з тривалішим строком виконання замовлення ще можна миритися, то проблеми з поганою деревиною - річ катастрофічна.

Якщо не важко, у повідомленнях хотілося б бачити фотки тих неповторних витворів, які вам виготовили.

Впевнений, що тема буде цікавою і корисною не лише для мене, але й інших форумчан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене дерев"яні двері (саме дерев"яні, а не з тирсоплити, чи шпону) вже 5 років. Нажаль, розсихаються, хоча майстер клявся і божився шо дерево сохло довго і шо всьо буде супер. Але маємо то шо маємо. Спочатку то воно всьо супер виглядає, а після пари сезонів зима\літо починають з"являтись тріщини і двері троха може навіть "повести". Тому тут порадити щось важко, бо одна партія деревини може сохнути нормально, а іншу посушать нашвидкоруч, бо є купа заказів...

Буду міняти, то більше ніколи не поставлю дерево.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене дерев"яні двері (саме дерев"яні, а не з тирсоплити, чи шпону) вже 5 років. Нажаль, розсихаються, хоча майстер клявся і божився шо дерево сохло довго і шо всьо буде супер. Але маємо то шо маємо. Спочатку то воно всьо супер виглядає, а після пари сезонів зима\літо починають з"являтись тріщини і двері троха може навіть "повести". Тому тут порадити щось важко, бо одна партія деревини може сохнути нормально, а іншу посушать нашвидкоруч, бо є купа заказів...

Буду міняти, то більше ніколи не поставлю дерево.

Дякую.

А тепер питання до спеців: яку модель деревяних дверей порадите, що ризик розсихання був найменшим.

(якщо його неможливо оминути, то як його зменшити). на перший погляд, це моделі, у яких більше скла, і менше деревини, і особливо стиків.

Можливо я помиляюся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не мороч голову, дзвони 067-7503574 Саша

скажеш, що від Саши з Автобазару, він все тобі доступно

пояснить на рахунок міжкімнатних дверей.

Рекомендую. Напишеш свої враження. Він виробник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як писав я вижче, в мене тата є цех де виготовляють двері, сходи, меблі, і тільки з дерева, є власна сушка, купляємо свіжопилену доску, лежить на вулиці десь 7-9 місяців, потім на 2 тижні в сушку, висушуємо до 5-7% вологості, далі місцяь лежить вже в приміщені де буде перероблятися. Немає такого що доска менше сушиться бо треба швидше робити, бо завжди є в наявності суха!!! У нас дома вже років 5-6 стоять двері, так от: ніде не розсохлося, немає тріщин, якщо зацікавить то можу запросити додому подивитися! А на рахунок тріщин, якщо замовляти двері де дешевше, то вони будуть, пояснюю чому... от є доска шириною 20-25см її беруть і склеюють на фільонку (сама ширша деталь дверей), і вона даю 90% що попускає тріщини, а ми цю фільонку набираємо з кусочків по 10-15см а то і ще менше, вирізаючи ті місця де видно що вона трісне. Так роблять багато де, але самі розумієте що ціна має відповідати якості, так більше роботи, ну і ціна відрізняється від "гаражів" "підвалів"

Останнім часом у нас замовляли ось такі двері, менше дерева, але більше скла))post-10122-1286814032,28_thumb.jpgpost-10122-1286814000,01_thumb.jpg

Добавлю ще і листівку post-10122-1286814262,85_thumb.jpg тут двері які ми найчастіше виготовляємо, подобаються якісь інші... показуєте... і ми працюємо!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Батєнька да вам в рекламу )

лежить на вулиці десь 7-9 місяців, потім на 2 тижні в сушку, висушуємо до 5-7% вологості, далі місцяь лежить вже в приміщені де буде перероблятися. Немає такого що доска менше сушиться бо треба швидше робити, бо завжди є в наявності суха!!!

Тоість при відкритті цеху ви рік чекали поки дерево просохне? :) Не лапши ) Такі капіталовкладення можуть дозволити собі великі підприємства і то не завжди (бо чекати рік на прибуток, то не "по-українськи" якось)

Про приміщення, де буде перероблятись, то ним можу виявитись і якийсь сиренький склад на львівській чи дубнівській, а в хаті то буде зовсім не то.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може не відразу, все було так гладко :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во во, починалось це все в 2000 році, ну і було звичайно трохі по-іншому! Я говорю як є зарас, доску купляємо тільки зимою, по 30-40 кубів. А приміщення у нас опалюється, і не склад, але хатніх умов на виробництві ніяк не зробиш)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

Не купуйте шпонованих дверних коробок в НЛ. Туди "пхають" всяке ""но, яке потім веде в різні боки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...