Skorpio76 Опубліковано 5 Жовтня, 2010 в 18:40 #1 Опубліковано 5 Жовтня, 2010 в 18:40 Потрібно виготовити та встановити деревяні міжкімнатні двері (5 дверних блоків) у квартиру.Чекаю на пропозиції від виробників. Також дуже зацікавлений у відгуках тих, хто нещодавно встановив такі двері. зокрема, буду вдячний за обєктивні відгуки про білоруські шпоновані двері (які продаються в Новій Лінії). Також цікавлять відгуки про двері, які пропонують на Варшавці (контейнер в ряду понад дорогою від Мадота (Фан Фото) до Слона).
olaok Опубліковано 5 Жовтня, 2010 в 19:00 #2 Опубліковано 5 Жовтня, 2010 в 19:00 Ми недавно замовляли соснові двері - вийшло досить недорого і якісно. Єдиний мінус, що лакування треба організовувати окремо, бо вони тим не займаються. Якщо цікавить - знайду телефон.
Oksana04 Опубліковано 5 Жовтня, 2010 в 19:03 #3 Опубліковано 5 Жовтня, 2010 в 19:03 соснові двері - вийшло досить недорого Недорого - це скільки? Розмір полотна - ціна?
special Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 09:20 #4 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 09:20 В мене тато займається виготовленням міжкімнатних дверей, цех знаходиться на потебні 71, ціни від 1400грн, міжкімнатні дерев'яні двері з коробкою і пофарбовані, + замки, завіси, і монтаж, цікаво, звертайтесь!
Oksana04 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 09:24 #5 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 09:24 дерев'яні двері з коробкою і пофарбованіЯке дерево?Навіщо пофарбовані?
special Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 09:30 #6 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 09:30 Дерево сосна, а пофарбовані-це просто легкий тон, під горіх чи дуб, в основному зарас всім так робимо, під лак років 5 ніхто не замовляв
olaok Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 10:52 #7 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 10:52 соснові двері - вийшло досить недорого Недорого - це скільки? Розмір полотна - ціна?700 грн -але це без фарбування, фурнітури, установки, обналічніків, тобто думаю до 1100 грн все певне вийшло...
bazoomba Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 11:08 #8 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 11:08 Нам робили двері в Озерці - оригінальний вигляд, з масиву сосни. Можна замовляти з встановленням і без. До якості полотна претензій в нас поки що немає, а от якість монтажу підкульгує, а може це нам так повезло . Адреса: с.Озерце вул.Тракторна 26 Назва організації: столярня "ОЗЕРЦЕ" Телефон: 0505873748 E-mail: [email protected]
VovaForsag Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 14:13 #9 Опубліковано 8 Жовтня, 2010 в 14:13 Нам робили двері в Озерці - оригінальний вигляд, з масиву сосни. Можна замовляти з встановленням і без. До якості полотна претензій в нас поки що немає, а от якість монтажу підкульгує, а може це нам так повезло . Адреса: с.Озерце вул.Тракторна 26 Назва організації: столярня "ОЗЕРЦЕ" Телефон: 0505873748 E-mail: [email protected] І ми там замовляли двері. Так само не дуже задоволені монтажем. Перші двері робили півтора роки тому, тоді в них ще було менше замовлень, то зробили швидше і краще. В цьому році замовили, то робили довше, а встановлювали ще довше. Але двері непогані.
bali Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 11:14 #10 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 11:14 Ми в кінці літа замовляли двері в Торчині. Порадував дуже широкий асортимент форм. Ціна коливається в залежності від складності роботи. В каталозі мають близько 300 видів. Якість досить непогана. Колір можна вибирати різний. Так само пропонують вибрати скло. Привезли, самі встановили. Ми задоволені.Тел. 0506879974 0332791289
Skorpio76 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 11:26 Автор #11 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 11:26 Дякую усім, хто відгукнувся! Дуже хочу почути враження тих, в кого дерев"яні двері певного виробника встановлені рік-два тому. Цікавить як вони "пережили" опалювальний сезон, чи не порозсихалися, чи не покрутилися. Тобто, розумієте, за місяць-два можна оцінити лише оперативність виготовлення, якість монтажу (що для мене теж дуже важливо)і загальний зовнішній вигляд. Але якщо з тривалішим строком виконання замовлення ще можна миритися, то проблеми з поганою деревиною - річ катастрофічна.Якщо не важко, у повідомленнях хотілося б бачити фотки тих неповторних витворів, які вам виготовили.Впевнений, що тема буде цікавою і корисною не лише для мене, але й інших форумчан.
mix_forever Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 11:39 #12 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 11:39 В мене дерев"яні двері (саме дерев"яні, а не з тирсоплити, чи шпону) вже 5 років. Нажаль, розсихаються, хоча майстер клявся і божився шо дерево сохло довго і шо всьо буде супер. Але маємо то шо маємо. Спочатку то воно всьо супер виглядає, а після пари сезонів зима\літо починають з"являтись тріщини і двері троха може навіть "повести". Тому тут порадити щось важко, бо одна партія деревини може сохнути нормально, а іншу посушать нашвидкоруч, бо є купа заказів...Буду міняти, то більше ніколи не поставлю дерево.
Skorpio76 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 11:54 Автор #13 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 11:54 В мене дерев"яні двері (саме дерев"яні, а не з тирсоплити, чи шпону) вже 5 років. Нажаль, розсихаються, хоча майстер клявся і божився шо дерево сохло довго і шо всьо буде супер. Але маємо то шо маємо. Спочатку то воно всьо супер виглядає, а після пари сезонів зима\літо починають з"являтись тріщини і двері троха може навіть "повести". Тому тут порадити щось важко, бо одна партія деревини може сохнути нормально, а іншу посушать нашвидкоруч, бо є купа заказів...Буду міняти, то більше ніколи не поставлю дерево.Дякую.А тепер питання до спеців: яку модель деревяних дверей порадите, що ризик розсихання був найменшим.(якщо його неможливо оминути, то як його зменшити). на перший погляд, це моделі, у яких більше скла, і менше деревини, і особливо стиків. Можливо я помиляюся?
alex1973 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 14:26 #14 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 14:26 не мороч голову, дзвони 067-7503574 Сашаскажеш, що від Саши з Автобазару, він все тобі доступнопояснить на рахунок міжкімнатних дверей.Рекомендую. Напишеш свої враження. Він виробник.
special Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 16:27 #15 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 16:27 як писав я вижче, в мене тата є цех де виготовляють двері, сходи, меблі, і тільки з дерева, є власна сушка, купляємо свіжопилену доску, лежить на вулиці десь 7-9 місяців, потім на 2 тижні в сушку, висушуємо до 5-7% вологості, далі місцяь лежить вже в приміщені де буде перероблятися. Немає такого що доска менше сушиться бо треба швидше робити, бо завжди є в наявності суха!!! У нас дома вже років 5-6 стоять двері, так от: ніде не розсохлося, немає тріщин, якщо зацікавить то можу запросити додому подивитися! А на рахунок тріщин, якщо замовляти двері де дешевше, то вони будуть, пояснюю чому... от є доска шириною 20-25см її беруть і склеюють на фільонку (сама ширша деталь дверей), і вона даю 90% що попускає тріщини, а ми цю фільонку набираємо з кусочків по 10-15см а то і ще менше, вирізаючи ті місця де видно що вона трісне. Так роблять багато де, але самі розумієте що ціна має відповідати якості, так більше роботи, ну і ціна відрізняється від "гаражів" "підвалів" Останнім часом у нас замовляли ось такі двері, менше дерева, але більше скла)) Добавлю ще і листівку тут двері які ми найчастіше виготовляємо, подобаються якісь інші... показуєте... і ми працюємо!!!
mix_forever Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 20:17 #16 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 20:17 Батєнька да вам в рекламу ) лежить на вулиці десь 7-9 місяців, потім на 2 тижні в сушку, висушуємо до 5-7% вологості, далі місцяь лежить вже в приміщені де буде перероблятися. Немає такого що доска менше сушиться бо треба швидше робити, бо завжди є в наявності суха!!! Тоість при відкритті цеху ви рік чекали поки дерево просохне? Не лапши ) Такі капіталовкладення можуть дозволити собі великі підприємства і то не завжди (бо чекати рік на прибуток, то не "по-українськи" якось) Про приміщення, де буде перероблятись, то ним можу виявитись і якийсь сиренький склад на львівській чи дубнівській, а в хаті то буде зовсім не то.
Scorpio Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 20:25 #17 Опубліковано 11 Жовтня, 2010 в 20:25 Може не відразу, все було так гладко
special Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 06:30 #18 Опубліковано 12 Жовтня, 2010 в 06:30 Во во, починалось це все в 2000 році, ну і було звичайно трохі по-іншому! Я говорю як є зарас, доску купляємо тільки зимою, по 30-40 кубів. А приміщення у нас опалюється, і не склад, але хатніх умов на виробництві ніяк не зробиш)
Skorpio76 Опубліковано 24 Вересня, 2011 в 13:32 Автор #19 Опубліковано 24 Вересня, 2011 в 13:32 Не купуйте шпонованих дверних коробок в НЛ. Туди "пхають" всяке ""но, яке потім веде в різні боки.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.