Перейти до змісту

Хтось з'їв банку огірків

yuraa

Рекомендовані повідомлення

Слухаєм історію. В льоху на дачі мама залишила на закваску кілька банок огірків. Ось через деякий час приїхала перевірити сам процес бродіння і бачить картину, лежить надколота пуста банка, тобто хто розбив її і з'їв все що було у ній, а це майже 3кг огірків. :D Варіанти будь ласка хто це чи що це могло зробити таку пакость. Чесно я сам у роздумах, чи миші це чи шось інше ХЗ :0026: в кого є якісь варіанти - пишемо сюди! посміємося разом :0024:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чупакабра загрыз банку,а огурцы со страха разбежались

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що тут думати, сусід з бодуна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні, я пишу реально правду не гоню! Так що пишемо реальні варіанти а не чупакабр та сусідів з бодуна. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо сама баночка була трішки лопнута, і від тиску створеного бродінням лопнула, а самі огірочки хтось поїв!=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класно погуділи, а потім навіть не можуть згадати, хто "десертом" не поділився!!!!

"Пацючок" завівся у вашій тісній компашці!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо це був Януковіч :))))))))))

А якщо реально, то щурик міг бути запросто ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та кому потрібні твої ОГІРКИ! :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та самі і зїли, по нехватці закуски за столом. А потім заходим до льоху і ОПА! Мамамія! Де огурци?

Це вам не це!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якісь у вас миші голодні, якщо навіть на огірки кидаються:D.

Мені здається, що тут швидше люди приклалися. Нечесних сусідів, які можуть чужим поживитися, не маєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смачненькі були, дякую! :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Olesya гг ні цей варіант відпадає. Скоріше за все в будинку завелись пацюки. Але ж скільки їх треба? не може один пацюк зїсти 3кг огірків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стадо пацюків :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але ж скільки їх треба? не може один пацюк зїсти 3кг огірків.

Шукай десь поблизу 3 кг пацючого посліду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мого кума так само було, виявилось через день, що тьоща там лазила і банку ногою заципила, в результаті тьоща огірки позбирала а про банку забула! Як, мій кум каже (у всіх бідах вина тьоща) :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мого кума так само було, виявилось через день, що тьоща там лазила і банку ногою заципила, в результаті тьоща огірки позбирала а про банку забула! Як, мій кум каже (у всіх бідах вина тьоща) :D

У мене тьощі немає поки що :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічоооо прийде вона і за тобою та теща)))) вона як смерть з косою її незапрошують а вона приходить!!!)))) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у всіх бідах вина тьоща :D

Так ніхто ж про твою тьощу й не говорить, це була тьоща того кума.

Тищо ні разу не чув легенду кочуючу огіркову тьощу??? Мені ще бабця розповідала, що проти неї треба оберіг вивішувати - банко-закаточний ключ вішати над входом в льох... лише це її може спинити....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені сьогодні БІЛКА дорогу перебігла. Така гарна з пухнастим хвостом. І знов мені ніхто не вірить. Всі ржуть шо белка в мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені сьогодні БІЛКА дорогу перебігла. Така гарна з пухнастим хвостом. І знов мені ніхто не вірить. Всі ржуть шо белка в мене.

Ну тогда еще и я поржу :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...