Перейти до змісту

Продам iPhone 2G 8GB

kot

Рекомендовані повідомлення

Тел. в користуванні чуть більше року, привезений з штатів (до мене користувались не багато).

Джейл і анлок на борту. Проша 3.1.3 (з прибамбасами під ОС 4) рут стандартний. Можна ставити прожкі через тунця.

Комплектація повна: коробка, шнур, док станція, зарядка, навушники (в догонку додам поломані навушнкики і поломаний кабель). Телефон не копав, не топив (хоча кажуть йому пофіг).

Причина продажі - награвся, не використовую аппарат навіть на 10 %, а носити таку бамбулу в карматі для простого дзвінка то перебор.

Вартість 2100 грн. Можливий невелийкий торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дорого. по 1600 їх толкають... хоча, я тобі запропоную 1650 з тижневим манібеком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо штовхають за 1600, не бачу тобі змісту купувати в мене за 1650. За 1700 грн. в мене забирають в любу секунду без манібеку. Але щось мене не вдохновляє продати яФон і купити ноклу в 5 раз більшу з тач дісплеєм в який молотком треба стукати щоб позвонити.

Згадав - додаю ще автомобільну зарядку. скіну до 2000 грн. (дещо поспішаю).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 2000-2100 можна купити 3ж. Ціна на яблоко якому 3.5 роки велика!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дам 1653грн, 21коп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все що є? :D :D :D

А ви потрясіть кармани, ще пару копійок знайдеться :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1653грн. 21коп. +шарікова ручка+ буханка хліба) свіжого, поки. так що думай швидше)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О це вже діло, з інтервалом часу в 12 годин набрали 3 грн. Десь до нового року вийдемо на потрібну сумму.

Мало хлопці мало.

На рахунок 3Ж – хтось знає різницю між 3Ж і 2Ж?? Поясню в 3Ж появився ЖОПРС, але разом з тим в нього задня кришка ПЛАСТИКОВА і ходить він дещо повільніще (начинка однакова, але на відчуття при користуванні – 2Ж скоріший, порівнювали). До того ж 2Ж має довший час роботи від батареї.

Знайшов на швидку руку

скидаю до 1980 грн.ࡦ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1950 грн.

знайшлася ще одна док станція - буде покупцю в догонку.

хто там пропонував буханку і ручку прийдеться шукати ще й тиркалку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поспішаю з продажем. Ціна 1700 грн. Пропонуйте ви ціну. Цікавить обмін на якийсь самсунг з доплатою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропоную 1500грн

як можна зустрітись подивитись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

paketik пропозиція не цікавить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діло не чисте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діло не чисте. - не зрозумів??

всі зацікавлені мають час сьогодні до обіду, в іншому випадку віднесу на ринок і продпам за 3 рубля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на манібеці до понеділка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даа...великі знання про різницю між 2ж і 3ж)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не буду вдаватись в деталі різниці між корпусами і особливостями зборки, напишу що важливе для мене -

1) підтримка 3g мереж(hspda), a edge був і в першому поколінні.

2) gps - навігатор завжди під рукою це непогана річ!

3) новий звуковий чіп, в першому поколінні це wolfson, звук тепер став чистіший і голосніший. І накінець нормальний розєм для наушників не втоплений в корпус)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він в білому списку?

на ібей уходять по 100уо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він в білому списку?

на ібей уходять по 100уо

+ доставочка 30уо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2noven

я більш ніж впевнений, що в тебе не яФон з ебею.

емей в білому списку

продам тобі 10 яФонів за 70 долларів по умовах продажу ебей. Цікавить???? та нажаль я не "кидало".

restart2

я от 3g кожен день використовую, приймаю кожного разу після їди (лікар прописав). Я не думаю, що поки до нас дійде якісний і доступний 3г, то яФон 3г не стане музейним експонатом.

Про присутність ЖОПС я розповідав. Про чіп не знав. Ну а роз’єм для навушників то дійсно революція.

Я от би краще пригадав час, коли 3г поступив у продажу, як він продавався, що про нього казали і яка в нього була ціна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я використовую 3gs, мені друге покоління повільне, а перше пусте.

Ти писав в першому пості жопрс, вот я і подумав що ти маєш наувазі gprs а не gps! Написав би без викаблучувань - всі б зрозуміли відразу)

те що розєм це революція, особисто для мене це плюс, так як непотрібно підрізати штекер наушників або використовувати перехідник, стандартними наушниками не користуюсь - звук убогий.

Як це немає нормального 3g?! Utel тобі в поміч) чи тобі 10 гіг в місяць на мобільному мало? Сьогодні вот закачав гру принца персіі. Розмір 550 мб, качався зі швидкістью 190-250кб/с.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну я 10 гіг качаю в день, дієта в 10 гб/міс то для мене було б важко. Ютел поки не радує площею покриття.

noven - імей в білому списку, перевіряв сам.

Хотів добавити, для тих хто продає iPhone – продавайте тілки при можливості купити наступне покоління, важко розставатися з даним девайсом :_11: і переходити на щось простіше.

restart2 – убойний підпис тільки один ньюанс – ці самі іноплянетяни завоювали твою планету і розповідають тобі що і коли робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...