Перейти до змісту

Desktop Case (Лежачий корпус)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сабж.

Вирішив я замінити корпус. В мене корпус формату Mini Tower.

Хочу щось із Desktop корпусів. Але щоб був ATX, бо начинку, мабуть, не буду міняти. Доведеться замінити мій кулер під новий корпус. Чи повернутися до стокового.

Пропонуйте і радьте.

Опубліковано

в мене стоїть Chieftec Bravo :ok2: , задоволений ним повністю. Зроблений із якісного матеріалу (важкий :0002: ), не дуже великі габарити (в середині доволі просторий), приємний зовнішній вигляд + ціна не кусається! :smile-zachot: Що ше потрібно для домашнього ПК!

0271833.jpgchieftec_bravo_bg-01b-b-sl-370.0.big.jpg

Опубліковано

мій цікавіший, бо 6-відсікова козина для HDD.

Так треба ж, щоб лежав, а не стояв.

Ага - вперше таке хочеться! :)

Опубліковано

Женя, в моєму ThermalTake Tenor був неприємний баг. Не знаю, чи притаманний він іншим десктоп-корпусам. А саме - при встановленні материнської плати АТХ-формату, не влізав ДВДюк одним кутком - тим, де molex-роз'єм живлення. Тобто, сам він вставав, але втикнути molex було неможливо - тож я випаював роз'єм, доточував проводки, і тепер в мене ДВДюк з виносним molex-роз'ємом "на шнурочку".

Опубліковано

Подививсь 3R 510 520 530 540

3R system , гм. Цікаві є моделі. Лякає лише те, що мало відсіків для HDD. Лише 2+1 схваний.

Цікава ось така модель. R540Li.

ще лякає розміщення БЖ. Хоча, нормально, в принципі. Мало охолодження. І мало буде місця для вентиляції. Якщо в мене зараз крутиться 1х120мм на видув, 2х80мм на обдув 3-х HDD, + ще можна втулити на бокову кришку 2 шт по 80мм. То в лежачому лише 2х60мм на видув, та 1х120 на вдув-видув. Вінти лишаться без охолодження.

Власне, чому надумав міняти. Хочу позбутися вібрації (гул) Не так щоб аж дуже, але трошки заважає. Та й не подобається мені бокове розміщення HDD.

Ще поради і пропозиції??

Опубліковано

В мене не так давно в якості медіацентру використовувався комп в desktop-корпусі Silverstone LaScala LC16m. Враження від корпуса більш ніж хороші. Правда, він заточений якраз під медіацентр, але думаю, що в арсеналі Silverstone можна знайти і "робочі конячки" з аналогічним внутрішнім розміщенням компонентів. Там і охололдження процесора розумно організовано, і БЖ нормально стає, і повнорозмірна (і досить довга) відяха поміщається.

І взагалі -- дуже рекомендую звернути увагу на корпуса Silverstone будь-якого форм-фактору, якщо не відлякає їх вартість.

Опубліковано

ну, це дорога серія. В кожного бренда є таке. І в ThermalTake і Zalman i Chieftec і т.д.

Можливо, доведеться якось вдосконалити існуючий.

Опубліковано

За Zalman 300$ - жорстоко. Хоча, сказати нічого - корпус справді вартий уваги. Як і вся продукція фірми :) . (В мене БЖ, був Кулер на порцесор, зараз відяшка із кулером від них. )

DTS - цікаві ціни, є непогані корпуса.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...