Перейти до змісту

Куплю оптику і біксенон на ВАЗ-2109

snikey

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я собі поставив лінзи в фари на авео, ксенон 6000, світло змінилось в кращу сторону незрівнянно. чітка лінія є, зустрічних не сліпить і в дощ ВИДНО все, хто не вірить - ласкаво просимо на тест драйв.

Перед лінзами ставив ксенон в фари, то без варіантів - світить скрізь крім дороги.

Тому топікстартеру рекомендую, купити оптику лінзовану на 2109 і на ближнє поставити ксенон.

В даній фарі ближнє і дальнє окремо

При продажі машини ці фари можна зняти і продати як бу, то не є проблемою

vaz2108_rs-03979_450.jpg

Там на них пише "NO HID"(я думаю переводить не треба), так що це неграмотна порада торгаша китйським тюнінгом. І лінза в них лажова, і не треба переконувать що ксенон у 6000К це щастя. Оптимальна світлова температура 4300К, ну максимум 5000К.

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

mihavolvol, так дійсно, бімшоти (фото світла з ліхтарів на стіні в темряві) - дуже доречні будуть, по можливості - 2-сток, 1-сток+1-Philips X-treme Power, 2х Philips X-treme Power. :ok:

фот nikon d40 ним фотки будуть нормальні (машина сієра 85р. зараз стоять філіпси куплені на ринку по 30грн/шт на упакомці писало "+50%" реально гавно з гавна особливо в дощ то при зустрічному русі я їду макс 10км бо нічого не видно)

Опубліковано

Проблема може бути не в лампочках - у склі фари, у відбивачі, у поганих контактах на фарі, у роботі генератора, у старій проводці, так що нові лампочки можуть тебе не спасти.

Опубліковано

Проблема може бути не в лампочках - у склі фари, у відбивачі, у поганих контактах на фарі, у роботі генератора, у старій проводці, так що нові лампочки можуть тебе не спасти.

згідний на всі 100%. в моєму випадку найти нові фари не реально а якшо і є то китай на пів року. якщо вони дадуть хоть 30% від того шо є то я буду їздити впевненіше. як варіант переробити під інші фари з новіших моделей.(і тоді можливо буде вставити мої нові лампочки).

Опубліковано

якщо в людини ВАЗ, то що, немає грошей купити якісне і хороше світло? Тема називається біксенон з оптикою, збираюсь ставити те і те. Хочу вислухати конкретні пропозиції, а не те як погано ставити ксенон в штатне світло.

Ок. Якісне і хороше світло від Хелла, тільки ще я не чув щоб в Україні продавали. Але можна замовити з Росії. 

ксенон/галоген 90/90

ксенон/ксенон 90/90

Хтось готовий платити такі гроші??? А ось людина не поскупилась:

post-6632-1285861629,75_thumb.jpg

А те що пропонує ScorpionYurka, це і є те китаське г., про яке я згадував... Через деякий час те "скло" буде мутне і ніяка поліровка не спасе...

Опубліковано

17200 рублів це приблизно 4500 грн. То ще не так багато. На мою сток коштує приблизно 6500 грн. за пару.

А тут вони стільки всього обіцяють :-)

Опубліковано

Раз вже говоримо про світло, то ось цікава стаття по галогенках. Хто стоїть перед вибором яку купувуати, може пригодиться...

Опубліковано

Сьогодні купив Philips X-treme Power, про враження відпишусь. Чесно кажучи, не вірю, що відбудеться якийсь приголомшливий ефект, до цього стояли OSRAM H4 Cool Blue. Побачимо вночі :)

Опубліковано

Сьогодні купив Philips X-treme Power, про враження відпишусь. Чесно кажучи, не вірю, що відбудеться якийсь приголомшливий ефект, до цього стояли OSRAM H4 Cool Blue. Побачимо вночі :)

Хотілося б побачити фото двох ламп, тобто в лівій osram, в правій philips і все це в сутінках- фото ззовні і з салону... :rolleyes:

Опубліковано

мої мали сьогодні приїхати по декларації є а на складі нема "загубились по дорозі " добре шо то нова почта оплата товару при отриманні. обовязково напиши ефект.

Опубліковано

де купував і скільки дав, якщо несекрет?

Опубліковано

де купував і скільки дав, якщо несекрет?

Найдешевше, що я бачив на просторах інтернету це 176 гривень пара в одному з інет магазинів ну і + пару гр. за доставку. Не думаю що на формулі дешевше... Хіба може ще бути нормальна ціна в Атл... 

Опубліковано

Купив на формулі, 270грн - 10% знижки. Здирництво...

У порівнянні з осрамами, світла набагато більше

Опубліковано

Купив на формулі, 270грн - 10% знижки. Здирництво...

У порівнянні з осрамами, світла набагато більше

це добре але справді дорого мої їдуть за 198 +доставка14грн

Опубліковано

Найдешевше, що я бачив на просторах інтернету це 176 гривень пара в одному з інет магазинів ну і + пару гр. за доставку. Не думаю що на формулі дешевше... Хіба може ще бути нормальна ціна в Атл... 

Не обрадую тих хто купив вже, тому що знайшов ще дешевше... 145 гривень, це вже быльш схоже на нормальну ціну.

Опубліковано

Пропоную перенести тему в АвтоПаті і перейменувати на щось типу: Обговорення різних ламп у фари.

Вчора випробував куплений OSRAM NIGHT BREAKER в реальних умовах на нічній трасі, фари з новими лампами відразу відрегулював на сервісі. Перше що порадувало це більше світла в порівнянні із штатними галогенами, світло стало ближче по кольору до денного. Ще що порадувало це те що мене на трасі помітили з дальнім світлом, мабуть дивитися на таке світло було не зовсім приємно.

Опубліковано

Для тесту кинув товстіший дріт прямо від акума до лампочки - взнав, що світло буває чисто біле, а не жовте, як та стоці.

Вже десь 3-и роки як змінив штатну проводку до фар на дроти від BMW. Лампочки "osram +100". В протитуманках теж osram і нормальна проводка.

Ні про який ксенон навіть не задумуюсь. Вистачає повністю.

Опубліковано

Заради цікавості замовив

H4 Super White Xenon Halogen Blue

китайські лампочки-галогенки обіцяють світити краще ксенона :ahuet:

Як отримаю- покажу результати, зрівняю осрам, філіпс і китайське чудо-техніки (ніякої мови про сертифікати, відповідність міжнародним стандартним умовам і слова немає, тому не факт що вони згодяться у повсякденній експлуатації і буду їх використовувати). Як факт, вони не дуже дешеві, тому можна очікувати якийсь результат :bayan:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...