Перейти до змісту

продам подушки (НОВІ)

Bit

Рекомендовані повідомлення

продам дві пірйові подушки, упаковані в прозору транспортувальну сумку. подушки абсолютно НОВІ, причина продажу-непотрібні, були подаровані мені на день народження, а в мене всі синтепонові. крім того, синтепон як для мене, лінтяя, найпрактичніший, його можна в пральній машинці прати, а не віддавати в хім чистку раз в кілька років як піряну.

точних цін на подушки, на жаль, не знаю. але думаю, що по 50 грн за подушку то є недорого. тобто 100 грн за комплект. бажано забирати дві одразу. можливий торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продам дві пірйові подушки, упаковані в прозору транспортувальну сумку. подушки абсолютно НОВІ, причина продажу-непотрібні, були подаровані мені на день народження, а в мене всі синтепонові. крім того, синтепон як для мене, лінтяя, найпрактичніший, його можна в пральній машинці прати, а не віддавати в хім чистку раз в кілька років як піряну.

точних цін на подушки, на жаль, не знаю. але думаю, що по 50 грн за подушку то є недорого. тобто 100 грн за комплект. бажано забирати дві одразу. можливий торг.

..напиши розміри їхні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подушки польські. на етикетці пише 140*200 bo. що за розмыр такий не знаю, мыряв лыныйкою десь 65 на 50.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подушки польські

Європейські розміри подушок 50х70.

Цікавить чи вони м"які (не сильно набиті), чи набиті як камінь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну значить не 65, а 70. лыныйкою на 40 см нормально не помыряэш.

навыть не знаю як сказати чи сильно набиты. не як камынь, але й не напывпуста наволочка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бажано самовивіз з 33го в таку погоду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давай номер телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продано!

можна закривати тему!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...