Перейти до змісту

поможіть хто розбирається в собаках

sasha1132

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хочу продати собаку а ціни не знаю. ( зависоку не хочу ставити і за дарма не хочеться продавати) причина:дід з бабою вже не в силі викормити)

Собака такої марки: Ротвейлер, він, вік десь 3 роки, жив у селі тому до унітазу не привчений,сильний до усрачки,прививки якісь дід робив але які не він ні я не помню) документів звісно на нього немає( великий, на морді красивий...

Поможіть якшо можете)

Опубліковано

нуу, за безплатно я і сусіду віддам)

якщо кому не хочеться ждати поки виросте щеня то могли б зразу самца прикупити,так сказать, готового і бойового) і йти розбиратися з жеком)

Опубліковано

Трьохрічного ротвейлера я не взяв би, навіть якби мені приплатили. У самого ротвейлер - це собака, який виховується одним хазяїном.

Опубліковано

якщо кому не хочеться ждати поки виросте щеня то могли б зразу самца прикупити,так сказать, готового і бойового) і йти розбиратися з жеком)

Продать можно щенка с документами, либо подрощеногог. И без документов можно, только за мизерную цену и неизвесно зачем. А взрослую собаку даже пристроить тяжело, и даже довольно мирной породы. Не каждому кокеру удается сразу найти дом. А вы говорите про рота....... + вы будете нести ответственность, если вдруг что-то он сделает у новых хазяев. Так что и хазяев нужно выбирать, а не отдавать тому кто хочет.... Человек должен иметь опыт общения с серьезными собаками, быть адекватным + давать ему собаку на "пробу" на недельку-другую. Иначе, в лучшем случае ваш пес может просто оказатся на улице.

Уж мне в этом вопросе можно верить, так как не одноразово занималась пристройством брошеных стаффов и питов ,это очень не легко.

Опубліковано

А сусід схоче? Роттіки серйозні собаки, сам маю, чужих не сприймають, не кажучи вже про послух.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...