Перейти до змісту

Що це літало над Луцьком?

Гість

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тільки що побачив у нічному небі над 33 кв якісь літаючі не опізнані об"єкти )))) Спочатку летів один, я подумав метеорит. А потім посипалось. Дещо встиг сфотографувати мильничкою тому і якість відповідно погана. Хто ще бачив? Що це було таке дивне?

post-783-1284838385,04_thumb.jpg

post-783-1284838398,97_thumb.jpg

post-783-1284838413,89_thumb.jpg

Опубліковано

Сьогодні о 22:25 хтось запускав приблизно 50 штук. Летіли з приблизно з района Київської - Балка - 33-ій. Гарно :smile-zachot:

Опубліковано

Летіло відносно не високо, на висоті 2-3 девятиповерхівок... швидкість не більше 30 км/год!!!

Frooom, хто що запускав???

Опубліковано

Китаїський Літаючий Фонарик))

Дякую) Просто цитував з іншої теми і не помітив, що може виникнути непорозуміння(

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Это я на Альдебаран летал-на планету Альдекозел-к куму

:smile-zachot: Зі швидкістю 30 км треба певно довго летіти :rolleyes:

• 1 рік потому...
Опубліковано

Хвилин 10 тому хтось ще спостерігав дві споріднені вогняні великі кулі у небі, що швидко рухались на північ? Може хтось зафотографував чи зафільмував? Чи то мені таке здалося?

Опубліковано

Та нє. То або здалося, або воно рухалося не повільніше ніж літак. В темі відписав бо реально не вірив своїм очам, тому й питаючи бачив іще хтось. Може й літак але дуже низько летів.

Опубліковано

Може просто "I want to believe". Якщо не з'явиться інших спостерігачів, певно, грибів більше не їстиму ніяких про всяк випадок. :0088:

• 2 місяця потому...
Опубліковано

А хто що скаже про такий "китайський літаючий ліхтарик"?

post-3772-0-18838400-1354564439_thumb.jppost-3772-0-59749000-1354564493_thumb.jp

На небі його не було видно, лише коли зробив фото, побачив на екрані фотоапарата.

Опубліковано

Бачив у ночі вчора біля 3:00 ночі дивні спалахи на небі. Дуже схоже на розряд блискавки тільки без грому... Перший раз думав показалось, другий раз повторилось десь через 30 хв.

Що то було для мене і досі загадка, було таке враження що блискає за хмарами :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...