Перейти до змісту

Скоро зима...

voldf

Рекомендовані повідомлення

Що скажете по гумі Nexen? http://discoshina.com.ua/index.php?id=70&model=2617

Можливо таку куплю, так як хочу не дорогу та з шипами. Хто що скаже по ній?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь

якщо буде справжня зима, то шип, навіть дешевий, однозначно краще зчеплення тримає. але це при умові повноцінної зими!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росава не канає? :)

а без приколів: "ти їздиш на росаві??"

Я минулу зиму від'їздив на Rosava WQ-103. Лишився задоволений. Цю зиму буду їздити на ній же.

Не бачу сенсу брати шиповану гуму на нашу зиму. Їзджу я не багато.

voldf, яка машина і яка розмірність гуми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

придбав

Sava Eskimo S3 185/65R14

post-5438-1285357420,97_thumb.jpg взув на диски та потавив в гараж, чекають зими...

з часом побачимо як нова гума себе покаже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чекаємо першого снігу і перших відгуків про нову гуму :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

придбав

Sava Eskimo S3 185/65R14

post-5438-1285357420,97_thumb.jpg взув на диски та потавив в гараж, чекають зими...

І я таку вчора купив, доречі за твоєю порадою. Так що відповідальний за неї ти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

придбав

Sava Eskimo S3 185/65R14

І я таку вчора купив, доречі за твоєю порадою. Так що відповідальний за неї ти :)

отакої... я ще і відповідальний... :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А хто вже перезувся на зиму? які ціни ? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росава WQ-101 - вже другий сезон.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на хомячок уже поставил Nokian Vatiiva M/T : 265/70 R17

1-2.jpg

:smile-zachot:

а на мерсе третий сезон Gislaved Nord Frost 5 205/55 R16

1-2.jpg

:0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Matador MP 55 Plus Silika M+S - 5 зим їжджу, навіть навпроти гаража сніг не прибираю! Правда зимою і їжджу дуже мало.

post-5408-1286584567,6_thumb.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хто вже перезувся на зиму? які ціни ? 

через певні обставини довелось вже перевзути "задок" на зиму. Взяли 70грн. Тобто комплект - 140грн.

Другу зиму буду їздити на Шины HANKOOK W409. Дуже м"ягка, з великою к-стю канавок. Для снігу/ожеледиці супер! Є можливість поставити шипи в уже існуючі отвори, але не бачу сенсу.

Hankook_W409-500x500.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Fulda Kristall Montero - але тільки виробництва Франції. Чотири сезони відїздила, за умови що їздив кожного дня по 200-300 км. :smile-zachot:

Kristall%20Montero%203.jpg

Типу цієї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Зустрічайте ще одного власника Sava Eskimo S3 185/65R14

М'яка, якісна гума за розумну ціну... Вже стоїть на авто. Чекаю снігу :closedeyes:

Поїздив два дні по асфальту, слідів зносу не виявлено, наче і не ставилась на авто. Маленькі гумові шипи, не стерлись, що свідчить про хорошу гумову суміш. Хоча зими покаже всі + і - даної гуми...

Ждемс...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М'яка, якісна гума за розумну ціну... Вже стоїть на авто. Чекаю снігу :closedeyes:

Поїздив два дні по асфальту, слідів зносу не виявлено, наче і не ставилась на авто. Маленькі гумові шипи, не стерлись, що свідчить про хорошу гумову суміш. Хоча зими покаже всі + і - даної гуми...

Ждемс...

А я сьогодні на цій гумі просковзнув пригальмуванні десь з метрів три :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене Debica Frigo .... от така

post-3379-058492100 1288116671_thumb.jpg

плотно відкатав минулу зиму, не підвела ні разу, за винятком пари стартів з місця на засніжених подвір'ях. Знос мінімальний. Ще не перезувався, якщо радіус не поміняю - цю зиму ще покатаюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ждемс...

А я сьогодні на цій гумі просковзнув пригальмуванні десь з метрів три :)

дарма ти сковзав на новій гумі. Нову гуму як і нове авто треба обкатать 300-500 км (авто, правда довше :blush: ).

http://www.auto-kord.ru/content/83.html

я от вже 200 км стараюсь не гарцувати. :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось уривочок з наведеного посилання:

Для обкатки резины достаточно проехать пару сотен километров с резкими торможениями и ускорениями' date=' а так же поворотами.[/quote']

Значить, погарцувати трошки можна ;-), але при умовы НЕшипованої гуми:

Шипованная резина требует особого способа обкатки. Дело в том, что в пазах, где стоят шипы, находиться специальная смазка, которая должна испариться. В начале обкатки, а первые 100 километром рекомендуется плавное ускорение без резких торможений.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правильно! Треба шоб гума зрозуміла відразу що таке люк і що таке бордюр. В нас тут не там (с) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто вже перезувся? Я ще чекаю. Колеса вже напоготові, махнути одні на другі не так довго.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже за 300 км накатав, хоча незнаю, але здається шо в таку теплу погоду гума більше зношується (зимова)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже за 300 км накатав, хоча незнаю, але здається шо в таку теплу погоду гума більше зношується (зимова)

ну це дивлячись коли...

якщо з буксами в сонячу обідню пору при +10 то так, але зваж що їдучи вранці по примерзшому асвальту - літня гума перетворюється на пластмасові колещатка!

і така їзда геть не додає безпеки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

учора була можливість протестувати нову Sava Eskimo S3 на швидкості.

на диво "тиха", я очікував шуму більше. зазвичай зимова гума за рахунок протектора створює багато шуму (відносно літньої), а тут ні - при 125-130 км\год за бортом тишина і затишок. ще побачимо на снігу...

ждем с...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить де хто купує гуму в Луцьку.

Хочу собі поставити Gislaved Soft Frost 3, але ще її ніде не найшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...