Перейти до змісту

Порадьте автомийку у Луцьку

Yava

Рекомендовані повідомлення

регулярно мию машину на перехресті карпенка-карого - конякіна. біля варшавського.

машина нива шевроле- повний фарш- оріентовно 70 грн

все влаштовє

В п"ятницю ввечері мила там авто (зверху+віск, витирання, в салоні пилосос, натирання панелі, шкіри...), в суботу зранку як побачила, то жахнулась, таке враження що порозмазували той бруд що був, поїхав чоловік перемивати, без жодних питань погодились, самі бачили що це "не свіжий бруд". Навіть після того як перемили, авто все одно було брудним і з розводами. Не вміють там мити. Порадьте, будь ласка, де дійсно якісно миють авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 133
  • Створено
  • Остання відповідь

Порадьте, будь ласка, де дійсно якісно миють авто?

Дивіться тут, ціни тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як ви ставитесь до мийки з самообслуговуванням?

я б наприклад краще сам заплатив 5 грн ы збив по бистрячку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже з рік мию автівку, біля колишньої митниці в с. Тарасове, не доїзджаючи вул. Квітнева . Черг спочатку взагалі не було, з часом все більше і більше.

Вчора мив як раз, хвилин з 15 постояв в черзі. Зверху, пилосос, вологе прибирання - 44 грн. Маю вже 10-ти відсоткову знижку, тому 40 грн вийшло.

Біля Варшавського миють паршивенько, хоча вона найближча територіально, туди ні кроку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Вчора мив машину на "Автокомі"(навпроти магазина Соломон,вул.Наливайка) безконтактна мийка+витирання на сухо+4коврики почистили=39грн. Черги правда не було..Хотів в бокс "Самообслуговування"-відповіли не працює..Враження від мийки двояке,можливо ще заїду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

Заїхав сьогодні на мийку самообслуговування ЕРА,та що на Відродження... давно я так не матюкався. Думав просто зіб'ю кархером, а прийшлось щей піну брати.Спочатку взяв мийку під високим тиском, я був вражений, в порівнянні з моїм апаратом 5.20 це просто небо і земля, а плюс до поганого тиску щей хімія якась була, то збити просто не вийшло б ніяк. Піна то вродіби непогана, а от добре змити її не вийшло, знову ж таки тиск і мало часу. Врезультаті вийшло те що вийшло, брав 3 жетони по 10грн/шт. Туди більше ні ногою ні колесами, та і вам не раджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

сьогодні зранку мив на Набережній (три дні тому відкрилась). Самобслуговування, 1 жетон коштує 10 грн. І вибираєш сам що хочеш: піна (10 грн.), вода холодна (10 грн.), гаряча вода (10 грн.), і тд. ... Мені сподобалось. Піна за 2 -3 хв яку наніс на авто майже справилась на відмінно, плюс прекрасний тиск води щоб це все збити. 20 грн. і все чисто.

Неподивився на вивіску як мийка називається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні зранку мив на Набережній (три дні тому відкрилась). Самобслуговування, 1 жетон коштує 10 грн. І вибираєш сам що хочеш: піна (10 грн.), вода холодна (10 грн.), гаряча вода (10 грн.), і тд. ... Мені сподобалось. Піна за 2 -3 хв яку наніс на авто майже справилась на відмінно, плюс прекрасний тиск води щоб це все збити. 20 грн. і все чисто.

Біля заправки БрСМ, та що на Конякіна, за 20 грн самі мийники авто миють!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біля заправки БрСМ, та що на Конякіна, за 20 грн самі мийники авто миють!

Незнав що такі ціни

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через 200 метров мойка Нептун. Дешевле чем самому мыть. Безконтактная мойка с химией 15 грн. Плюс я ещё беру пылесос и мойку ковриков. Итого 26 грн. Есть кафе, вайфай. Один минус - бывают очереди. Стараюсь заехать туда в рабочее время

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомі розказували що один жетон на мийці по набережній(нова, самообслуговування) здається дає 100сек. часу, що це означає, два жетона 200сек. ну і так далі. А там далі сам собі вибираєш що робити з цим часом, наносити піну,потім змивати водою, або просто з під колес можеш вимити тиском водою, є кнопка стоп щоб зупиняти час. Ну короче висновок якщо приїдеш грязний треба ну напевно 2-3 жетона(це 3.3-5 хв.) нанести піну на весь автомобіль хвилини 2 приблизно і змити також 2хв. (це легковий, + дуже бистро) хтось може і в два жетона вкладеться хтось може і в три,чотири, я вже мовчу про воскування і т.д. Про мийку грязного буса думаю не варто взагалі щось говорити( скільки треба часу щоб всього помити??????? думаю багато). А ось кажуть є там засіб для відмиття комах, ось це напевно і добре заїхав один жетон 10гр. здається достатньо щоб збити капота від "трупиків".

Висновок потрібно самому попробувать, і наловчиться, ще може буде добре якщо черг не буде і якщо кудись дуже сильно спішиш, бо реально на звичайній мийці якщо є черга, мучуся від 30хв. до 1год.

Через 200 метров мойка Нептун. Дешевле чем самому мыть. Безконтактная мойка с химией 15 грн. Плюс я ещё беру пылесос и мойку ковриков. Итого 26 грн. Есть кафе, вайфай. Один минус - бывают очереди. Стараюсь заехать туда в рабочее время

А де вона знаходиться, прошу детальніше будь-ласка, бо 26гр. це нормуль. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вперше чую про такі ціни, помити авто і витерти взагальному в Луцьку починається від 30грн. Вам непевно не витирають, та одна збивка не менше як 10грн, а ще ж піна.

А де вона знаходиться, прошу детальніше будь-ласка, бо 26гр. це нормуль. Дякую

По тій самій стороні що і ця самообслуговування, тільки трохи далі, перед підйомом до Проміня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласен, на Нептуне хорошо моют и счет распечатанный дают, четко видно за что ты заплатил. Но цены несколько выше чем Вы указали. Ну, и как практически на любой нормальной мойке очереди, ждать приходиться от 30 мин. до 1 часа.

p.s. Хочу попробовать на самообслужку заехать. Думаю, если раз хорошо вымыть машину и покрыть воском, а после дождливых дней не затягивать, а сразу заезжать на самообсулужку, то простой збивки за 10 грн. вполне хватит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я и не писал про вытирание. Висит прейскурант. Выше в теме такой же с под киверцовского моста. Что хочешь, то и заказываешь.

Просто смыть керхером - 10 грн . Попшикать химией и смыть - 15 грн. Вытереть - ещё денюжка. И тд.

Да - комплексная мойка с уборкой салона - 51 грн, но никто же не заставляет всё делать. Если арки дверей чистые, зачем их мыть?

Или погода позволяет не вытирать машину? Я доезжаю до дома за 5 минут и машина уже сухая.

Главное чётко им сказать что хочешь - сбивка с химией за 15 грн, пылесос, коврики и не вытирать. Вуаля - тебе дают счёт на 26 грн. Если вытирать, то вроде 31 грн.

Если не уточнить, то могут и на 51 грн помыть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципі непогано, треба і собі так попробувати, а то просто від збивки толку 0.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вчора теж заїхав на мийку самообслуговування, що на набережній, 2 жетони хватило нанести піну, змити холодною водою, нанести віск, змити осмос водою і того 20 грн. Авто мінівен, після вчорашніх погодніх умов доволі брудне. Якщо чесно часу трохи маловато і все треба робити дуже швидко, тим більше я взагалі до цього сам такою мийкою не мив, але справився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люди розкажіть, що це за віск яким покривають авто ? Кажуть бруд не так пристає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також скористався мийкою самообслуговування в суботу безкоштовно! Ну поки запінив, змив, віск, осмос, коврики - то працівник кинув три жетони. Тобто 30 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Был сегодня на мойке самообслуживания. Ну что могу сказать, нужно иметь сноровку, закалку, тренировку. Стоимость 10 грн. за 1 жетон, не зависимо на какую операцию, но на каждую операцию выделяется разное время (от 1 мин. до 3.5 мин.). Например на нанесение пены у вас есть 1 мин. 30 сек., а на смывку горячей водой 3 мин. Если мыть холодной водой, на нее дается 3 мин. 30 сек. В Киеве или Харькове на аналогичной мойке 1 жетон стоит 5 грн., что в 2 раза дешевле чем у нас. Рядом со мной парень мыл Субару Аутбэк, так он чтоб помыть всю машину с пенкой + коврики потратил жетонов на 50 грн.

Практический совет. Не берите просто мойку за 1 жетон, времени чтоб хорошо смыть всю грязь не хватит!. Потратьте 2 жетона - 20 грн., 1 жетон на пену, эта операция займет у вас менее 1 минуты, потом дайте машине постоять 2-3 мин. и киньте 2-й жетон на смывку холодной водой, на эту операцию у вас уйдет 2, максимум 3 мин, так как после пены грязь смывается легко и быстро и смывать пену с грязью можно на большем расстоянии. Почему именно холодную воду?! Потому что она не так быстро замерзает как горячая и у вас будет время нормально вытереть машину :). Ну и для такой мойки нужно иметь при себе силиконовый скребок для стяжки воды.

p.s. Вариант для раздумий. Сдавать норматив на скорость мойки авто за 10-20 грн. или поехать на "Нептун" и за 30-35 грн. нормально помыть машину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

p.s. Вариант для раздумий. Сдавать норматив на скорость мойки авто за 10-20 грн. или поехать на "Нептун" и за 30-35 грн. нормально помыть машину.
За 2 жетона можна помити і повоскувати легкове авто не напрягаючись.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один момент сьогодні мені там розказали: якщо в автомат засунеш 50 грн, то він видає не 5 жетонів, а 6. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, що не сама вдала пора року для започаткування мийки самообслуговування. Літом приємніше на свіжому повітрі мити свою автівку.

Хоча, треба самому також спробувати помити автомобіль, бо краще за себе ніхто не помиє саме своє авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, що не сама вдала пора року для започаткування мийки самообслуговування. Літом приємніше на свіжому повітрі мити свою автівку.

Хоча, треба самому також спробувати помити автомобіль, бо краще за себе ніхто не помиє саме своє авто.

Вродіби думаєте правильно а от висновок вийшов не зовсім.

Літом приємніше на свіжому повітрі мити свою автівку.

Згідний на всі 100, тому і мию сам кархером забуваючи про автомийки на 7-8 місяців. Так думаю і робить більшість в кого є така можливість.

Кінець осені, зима, і початок весни це якраз самий найкращий період для автомийок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один момент сьогодні мені там розказали: якщо в автомат засунеш 50 грн, то він видає не 5 жетонів, а 6. :)

А якщо засунеш 100 грн, то видає 12 жетонів. Перевірено. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...