Перейти до змісту

Продам кілька Iphone різних поеолінь

s3rg1o

Рекомендовані повідомлення

Друг попросив продати кілька айфонів. Самі апарати в США в ідеальному стані лише на 3g можуть бути невеличкі царапини бо модель стара. доставка займе 2-3 тижні. Всі телефони вже розблоковані під наші оператори, повний комплект

Якщо хтось дійсно зацікавиться то пишіть. Ціни на айфоны в доларах 3g8gb 320, 3g16gb - 390, 3gs16gb - 460, 3gs32gb -530, 4g16gb - 740, 4g32gb - 840

Як на мене то це дуже дешево

Фото з'являться пізніше

Питання в приват бо можу одразу не побачити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а кроме айфонов...можна что то пригнать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а кроме айфонов...можна что то пригнать?

Та можна а що саме вас цікавить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Xbox 360 и Motorola Droid 2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні взнаю і завтра відпишусь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок...буду чекати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і про Mac mini запитайтесь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Motorola Droid 2

А для чого вам Droid 2, якщо він не працює в GSM мережах? Будете використовувати його в обмеженій CDMA мережі МТС?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня Utel безлимитный как раз CDMA

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня Utel безлимитный как раз CDMA

это уже чего то новое... :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Утел це не CDMA а UMTS він же WCDMA

не катить дроід під утел

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да?...ну значит найду оператор CDMA это не проблема...хочю дроид 2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт.

Можу взяти 3GS16Gb

але

1. В частотнагляд imaі вносите ви.

2. "Утром стулья - сразу деньги"

3. Ну и манибек ))

Якщо все буде нормально, можливо мака замовлю вам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок різної техніки то уточняйте конкретну модель і що саме хочете - зекономити і взяти сам апарат і зарядку чи повний комплект

В принципі все що запитували є можливість привести із штатів ціни треба уточнити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ОК дай мені день другий на выдповідь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да?...ну значит найду оператор CDMA это не проблема...хочю дроид 2

Перш ніж замовляти такий апарат я б радив все ж ознайомитись з його характеристиками і вивчити можливість його роботи в мережах українських операторів мобільного зв'язку, щоб не лишитись на руках з "дорогим плеєром" (в якому навіть немає слота під SIM-картку) і не звинувачувати потім продавця, що він привіз не якісний товар. Крім того, напевно, варто знати, що до кінця року в оператора Verizon повинна з'явитись нова версія цього ж апарата під назвою Droid 2 World Edition, яка, крім CDMA, буде підтримувати GSM мережі, а в Європі буде продаватись модель Motorola Milestone 2, яка по характеристиках і зовнішньому вигляду аналогічна Droid 2, але буде працювати в європейських, зокрема українських, мережах GSM/WCDMA (привіт, Utel!). А в даному випадку "хочю" (це ж треба -- помилка в слові з чотирьох літер) лише харектеризує замовника як безвідповідального підлітка, ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доставка вже врахована але людина хоче передолати, самі розумієте він не може одразу придбати телефонів на суму в кілька десятків тисяч доларів, ризик є але він їх розблоковує і тестує на наявність поломок.

Ціна хороша тому можна ризикнути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цыкавить N97 можна нову або б/у скільки буде коштувати і чи можна замовити ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соррі що не відписував!

Виникли розбіжності на рахунок передоплати за техніку з другом в США.

Трохи подумав оцінив свої можливості то вирішив питання так, що я буду отримувати пакунки зі США і тут їх відправляти всім бажаючим однією з курьєрських служб типу "Автолюкс" чи "Нова пошта" для тих хто не знає як вони працюють - я тут відправлю телефон в місто покупця де він зможе його отримати в одному зі складів служби оплативши при цьому вартість товару при його отриманні+ доставка в 10-20 грн., як варіант можна буде передати кимось із знайомих якщо це Київ, Луцьк, Хмельницьк, Тернопіль, Франік чи там Рівне напр.

Але одне прохання з Укрчастотнаглядом розберіться самі, бо наскільки я розумію правила то я зможу внести в білий список лише парочку апаратів, для особливослухняних ця стаття http://ukrainianiphone.com/16/09/2010/16517

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вас влаштовує вищесказане то відпишіться будь-ласка хто там що хотів і я буду підбирати оптимальні варіанти!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вас влаштовує вищесказане то відпишіться будь-ласка хто там що хотів і я буду підбирати оптимальні варіанти!!!

згоден тільки ви тепер говоріть варіанти з цінами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так предоплата все-таки нужна или нет? и каким образом происходит покупка? едва ли ваш знакомый держит в Штатах магазин подержанных телефоном, а скорее всего просто собирает вкусные варианты на eBay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблему передоплати я переклав на його плечі, а де він їх бере то вже не моє діло, в мої обов’язки входить знайти покупця отримати скромні комісійні і не спортити собі репутацію на форумах (під цим ніком я зареєстрований на всіх великих форумах в Україні можете перевірити), він зі своєї сторони повинен слідкувати щоб телефони були розблоковані і не глючні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

поступила пропозиція про продаж абсолютнонулячого айфона 3дж 16гб. с документами та гарантією епл за но ціна буде 500 баксів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...