Перейти до змісту

Продам кілька Iphone різних поеолінь

s3rg1o

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Друг попросив продати кілька айфонів. Самі апарати в США в ідеальному стані лише на 3g можуть бути невеличкі царапини бо модель стара. доставка займе 2-3 тижні. Всі телефони вже розблоковані під наші оператори, повний комплект

Якщо хтось дійсно зацікавиться то пишіть. Ціни на айфоны в доларах 3g8gb 320, 3g16gb - 390, 3gs16gb - 460, 3gs32gb -530, 4g16gb - 740, 4g32gb - 840

Як на мене то це дуже дешево

Фото з'являться пізніше

Питання в приват бо можу одразу не побачити

Опубліковано

Motorola Droid 2

А для чого вам Droid 2, якщо він не працює в GSM мережах? Будете використовувати його в обмеженій CDMA мережі МТС?
Опубліковано

Привіт.

Можу взяти 3GS16Gb

але

1. В частотнагляд imaі вносите ви.

2. "Утром стулья - сразу деньги"

3. Ну и манибек ))

Якщо все буде нормально, можливо мака замовлю вам.

Опубліковано

На рахунок різної техніки то уточняйте конкретну модель і що саме хочете - зекономити і взяти сам апарат і зарядку чи повний комплект

В принципі все що запитували є можливість привести із штатів ціни треба уточнити

Опубліковано

да?...ну значит найду оператор CDMA это не проблема...хочю дроид 2

Перш ніж замовляти такий апарат я б радив все ж ознайомитись з його характеристиками і вивчити можливість його роботи в мережах українських операторів мобільного зв'язку, щоб не лишитись на руках з "дорогим плеєром" (в якому навіть немає слота під SIM-картку) і не звинувачувати потім продавця, що він привіз не якісний товар. Крім того, напевно, варто знати, що до кінця року в оператора Verizon повинна з'явитись нова версія цього ж апарата під назвою Droid 2 World Edition, яка, крім CDMA, буде підтримувати GSM мережі, а в Європі буде продаватись модель Motorola Milestone 2, яка по характеристиках і зовнішньому вигляду аналогічна Droid 2, але буде працювати в європейських, зокрема українських, мережах GSM/WCDMA (привіт, Utel!). А в даному випадку "хочю" (це ж треба -- помилка в слові з чотирьох літер) лише харектеризує замовника як безвідповідального підлітка, ІМХО.

Опубліковано

Доставка вже врахована але людина хоче передолати, самі розумієте він не може одразу придбати телефонів на суму в кілька десятків тисяч доларів, ризик є але він їх розблоковує і тестує на наявність поломок.

Ціна хороша тому можна ризикнути

Опубліковано

Соррі що не відписував!

Виникли розбіжності на рахунок передоплати за техніку з другом в США.

Трохи подумав оцінив свої можливості то вирішив питання так, що я буду отримувати пакунки зі США і тут їх відправляти всім бажаючим однією з курьєрських служб типу "Автолюкс" чи "Нова пошта" для тих хто не знає як вони працюють - я тут відправлю телефон в місто покупця де він зможе його отримати в одному зі складів служби оплативши при цьому вартість товару при його отриманні+ доставка в 10-20 грн., як варіант можна буде передати кимось із знайомих якщо це Київ, Луцьк, Хмельницьк, Тернопіль, Франік чи там Рівне напр.

Але одне прохання з Укрчастотнаглядом розберіться самі, бо наскільки я розумію правила то я зможу внести в білий список лише парочку апаратів, для особливослухняних ця стаття http://ukrainianiphone.com/16/09/2010/16517

Опубліковано

Якщо вас влаштовує вищесказане то відпишіться будь-ласка хто там що хотів і я буду підбирати оптимальні варіанти!!!

Опубліковано

Якщо вас влаштовує вищесказане то відпишіться будь-ласка хто там що хотів і я буду підбирати оптимальні варіанти!!!

згоден тільки ви тепер говоріть варіанти з цінами

Опубліковано

так предоплата все-таки нужна или нет? и каким образом происходит покупка? едва ли ваш знакомый держит в Штатах магазин подержанных телефоном, а скорее всего просто собирает вкусные варианты на eBay

Опубліковано

Проблему передоплати я переклав на його плечі, а де він їх бере то вже не моє діло, в мої обов’язки входить знайти покупця отримати скромні комісійні і не спортити собі репутацію на форумах (під цим ніком я зареєстрований на всіх великих форумах в Україні можете перевірити), він зі своєї сторони повинен слідкувати щоб телефони були розблоковані і не глючні

• 2 тижня потому...
Опубліковано

поступила пропозиція про продаж абсолютнонулячого айфона 3дж 16гб. с документами та гарантією епл за но ціна буде 500 баксів

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...