vrm Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 12:28 #1 Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 12:28 В Україні дуже велика кількість інтернет - магазинів. Звичайно, є відомі і не дуже. В цій темі хотілось б поговорити про ті які справді заслуговують на увагу: Приваблюють цінами/якістю/унікальністю... Признавайтесь де що вигідно купити... а з яким не варто мати справу... Оскільки тема створена не в рекламних цілях а як путівник для споживача, будь ласка не згадуєм про місцеві шопи (всі про них знають і можуть отримати інфу у рекламному розділі) Сам пораджу 1. Автозвук і електроніка для авто http://carsound.com.ua/ http://www.avtozvuk.ua/ 2. Інструменти і матеріали для кузовно-малярних робіт з авто http://avtomaliar.ua/ Згадаю також Deemon-а, який радить 3. Інтернет магазин з недорогим інструментом http://mirinstrumenta.ua/ Долучайтесь...
nameless Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 12:36 #2 Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 12:36 rozetka.com.ua =) =) =)
FunTom Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 13:19 #3 Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 13:19 5ok.com.ua - відносно не дорога побутова техніка, брав кухонний комбайн, фен, поки проблем не було
Oli Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 13:29 #4 Опубліковано 10 Вересня, 2010 в 13:29 http://kiddyboom.ua дитячі речі,можна торгуватись з менеджером.Перевірив особисто.
BARAKUDA Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 13:48 #5 Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 13:48 Repka електроніка та побутова техніка... Купував в них цифровий диктофон... все оk
kozakOleg Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 18:53 #6 Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 18:53 Repka електроніка та побутова техніка... Купував в них цифровий диктофон... все оk Дивився ціни, зокрема переглядав ціни на мобільні, то телефони в тих же магазинах АЛЛО і Мобілочка є дещевші, або за ті ж самі сумми телефони, як на мене для інет магазина то це дорого...
Story Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 19:24 #7 Опубліковано 11 Вересня, 2010 в 19:24 rozetka.com.uaтакож замовлю слово за цей магазин.Брав знайомий відеокарту,і дівчинка нотік брала.Все на ура,навіть поміняли відео бо розгорнули, а воно не сподобалось)без взяких притензій,чи обурень!
PavelS Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 07:34 #8 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 07:34 Optimart.Купував в них МХП, знайомий соковижималку. Працюють оперативно, без затримок. Доставка через Нову пошту, що в нас на Львівській.
FunTom Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 19:19 #9 Опубліковано 12 Вересня, 2010 в 19:19 ще своє слово за rozetka вставлюбрав у них одного разу мікрохвильовку, прийшла з заводським браком (вмятина на корпусі), без будь яких претензій запропонували замінити або домовитись про знижку. В результаті я згодився на знижку на 150 грн і на тому розійшлись. А мікрохвильовка вже більше року справно, без проблем працює....Гарний магазин, але ціни правда вже не ті, що були спочатку...
nataliya Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 09:06 #10 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 09:06 fotomag.com.ua - купувала ноут, фотокамеру, відеокамеру.tehnos.com.ua - пилосос, плитуtehnotrade.com.ua - пилосос на фірмуwww.vanlicht.com.ua - свічки різноманітні, в тому числі під замовлення. багато з того, що продають у наших магазинах їхнього походження.http://positive.lviv.ua/ - крісла-мішки. хороша якість, матеріали, низькі ціни, близька доставка. мінус - погано запаковують при доставці Автолюксом...вимазуються крісла!http://babyzone.ua/ - каляски, кріселка. якщо щось цікаве (не звичне)- то воно є в наявності не тільки на картинці, щоб побачити. (правда в Києві). працюють добре. маю картку на знижку.зі всіма допустимо торгуватися. нюанс, що на дешевий товар знижки можуть і не дати. кажуть і так заробіток малий.
FunTom Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 09:17 #11 Опубліковано 13 Вересня, 2010 в 09:17 http://www.amir.com.uaціни в даному магазині можливо не такі і привабливі, але одного разу довелось шукати деякі комплектуючі до телефону - знайшов тільки в даному магазині на території України
wiwiano Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 12:54 #12 Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 12:54 Кресло мешоки другая бескаркасная мебельЗдесь видно основное качество интернет магазинов - отсутствие торговой наценки. Сравнительно небольшие цены.
Virgin75 Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 13:25 #13 Опубліковано 24 Вересня, 2010 в 13:25 rozetka.com.uaтакож замовлю слово за цей магазин.Брав знайомий відеокарту,і дівчинка нотік брала.Все на ура,навіть поміняли відео бо розгорнули, а воно не сподобалось)без взяких притензій,чи обурень!Замовив собі ДВД-плеєр в них. Маю забрати біля Світязя ( там в них офіс ) на днях.За доставку 50 грн. Відпишуся на рахунок сервісу
snikey Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 20:13 #14 Опубліковано 26 Вересня, 2010 в 20:13 на розетці купував ноутбук, цифровий фотоапарат. Після замовлення передзвонили через 30 хвилин, діло було ввечері, тому відправили на наступний день. Ще через день я отримав свою покупку, перевірив її, а лише потім заплатив гроші. Дуже зручно. Рекомендую!
Virgin75 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 14:32 #15 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 14:32 на розетці купував ноутбук, цифровий фотоапарат. Після замовлення передзвонили через 30 хвилин, діло було ввечері, тому відправили на наступний день. Ще через день я отримав свою покупку, перевірив її, а лише потім заплатив гроші. Дуже зручно. Рекомендую!В мене та сама ситуація з покупкою, але якщо чесно перевірити щось було дуже важко )))Плеэр нормально працює))) Ітого економія 170 грн. в порівнянні зі звичайним магазином !
biter Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 16:11 #16 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 16:11 Перевіряйте гарантійні талони з РОЗЕТКИ - то печатку забудуть поставити, то серійник невірно впишуть....
Igrek Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 16:18 #17 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 16:18 Перевіряйте гарантійні талони з РОЗЕТКИ - то печатку забудуть поставити, то серійник невірно впишуть....Або неофіційну гарантійку можуть дати - хоча на сайті пишуть, що всі товари з білими гарантіями.
Deemon Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 17:38 #18 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 17:38 Або неофіційну гарантійку можуть дати - хоча на сайті пишуть, що всі товари з білими гарантіями.100% - торгують "сірими" товарами. Обидва фотіки звідти, ніразу не напрямлені на СНД"шний ринок. А якщо і білий товар, то офіційним гарантіям находять якесь інше застосування, чи перепродують чи їдять їх...
Адміністратори serega Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 18:42 Адміністратори #19 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 18:42 Ні в якому разі не рекламую, але є факт низьких цін на товар з магазину 5ok. Хоч асортимент не такий великий, як в розетках та інших, проте товар в Луцьку і оплата в офісі по факту отримання це вже великий +.Сам кілька разів користувався їх послугами і залишився задоволеним.Про комп'ютерну техніку не скажу, а от побутова ...ps: Не зважаючи на те, що це інтернет магазин від Фокстрот, ціна там суттєво відрізняється від магазинної в нижчу сторону.
snikey Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 20:17 #20 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 20:17 Ні в якому разі не рекламую, але є факт низьких цін на товар з магазину 5ok. Хоч асортимент не такий великий, як в розетках та інших, проте товар в Луцьку і оплата в офісі по факту отримання це вже великий +. Сам кілька разів користувався їх послугами і залишився задоволеним. Про комп'ютерну техніку не скажу, а от побутова ... ps: Не зважаючи на те, що це інтернет магазин від Фокстрот, ціна там суттєво відрізняється від магазинної в нижчу сторону. Сьогодні зробив замовлення на 5Ок, не можу стриматись. Замовлення я зробив з 3-х позицій, на сайті вказано, що в луцьку все є в наявності на складі. Ну класно, подумав я, закинувши товари в корзину. Ціни сподобались, люкс. Почав я оформлювати замовлення, стоїть галочка, що при оплаті по картці авалю буде знижка 1,5% хм... отримав я класну ціну, ще й знижечку, приємно! А також безкоштовна доставка додому, бомба! Після введення реєстраційних данних, сайт перенаправив мене на сторінку банку, де запропонували одразу заплатити. Сумнівів не було ніяких, оплатив одразу, так як замовляв дуже багато зі своєї картки(українські інет магазини, єропейські, китайські, пейпел), завжди все було добре. Через 10 хвилин дзвонить до мене менеджер з 5Ок. Привітався і каже: " Ви що, хочете оплатити наш товар карткою?". Я відповів, що заплатив... І тут почалось.. "чому ви це зробили?", "як так можна не проконсультувавшись з менеджером", "перш ніж замовляти потрібно дзвонити"(це інтернет магазин, чи ні?), "гроші ми бачимо через 2-3 тижні, тому зараз це все вішають на менеджерів" і т.д. і т.п. Менеджер "пояснив" мені, що вони тільки відкрились і т.д. і я завдав їм великого клопоту. Я побажав успіхів в їхньому розвиткові, хоча би міг перейти на той самий тон, цікаво було що буде далі Я запропонував зараз додатково заплатити готівкою, а коли вони побачать гроші- віддадуть мені їх через 2-3 тижні, гарний жест? ех ні, не підійшов такий варіант, на щастя.. Потім почали взнавати наявність, на що менеджер сказав: "Де я маю брати такий чайник Vinzer, який є в замовленні?". Я запитав, як часто вони отримують товар, на що конкретної відповіді не отримав.. Знову я у всьому винний. Я запропонував зачекати 3-4 дні поки вони появляться в наявності(чайники), а тоді зроблять доставку мені додому.. "Навіщо було платити карткою?"... Домовились що в середу вони привезуть мій товар, якщо ні- передзвонять.. Уххх.. в кінці-кінців голоос у слухавці сказав: "Ну нехай буде так як ви це захотіли, ви самі в цьому виноваті".. В мене шок, я терпеливо слухав це все і терпів, але треба ж мати якусь совість. Я вже подумав, може мені вибачитись, що я таке наробив? Не буду вказувати ім'я продавця 5Ок, можливо він ще зробить висновки, прочитавши даний пост (100% прочитає, бо на борді сидить, і буде далі ображатись .. Проте я так і не зрозумів, чому цей 5Ок називається інтернет-магазином
Kaktus1990 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 21:25 #21 Опубліковано 27 Вересня, 2010 в 21:25 Ви що, хочете оплатити наш товар карткою?". Я відповів, що заплатив... І тут почалось.. "чому ви це зробили?" Г-г-г чудове запитання, а чому ви продаєте в онлайні, а не на дорозі? Так швидше до клієнтів буде!!! 2 snikey при наступній розмові постав його на місце, якщо він звісно не усвідомив, що він помилявся P.S. А банерчик якраз цього магазину висить на борді))))
Virgin75 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 07:18 #22 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 07:18 В розетки штамп на гарантійному талоні дуже розмитий ! Якщо не дай Бог здавати у сервісний центр по ньому - можуть і не прийняти
snikey Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 17:57 #23 Опубліковано 28 Вересня, 2010 в 17:57 В розетки штамп на гарантійному талоні дуже розмитий ! Якщо не дай Бог здавати у сервісний центр по ньому - можуть і не прийняти В мене нормальний, може Ви в дощ забирали свій вантаж?
Spider7 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 13:53 #24 Опубліковано 29 Вересня, 2010 в 13:53 Абсолютно любой магазин, ищем по цене и стоимости доставки. Перезваниваем, уточняем наличие и цену. Всё. Нету в наличии - ищем дальше. В серьезные конторы типа Розетки можно не перезванивать - у них инфа на сайте всегда соответствует действительности, и перезванивают они сами, и быстро.
snikey Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 18:35 #25 Опубліковано 4 Жовтня, 2010 в 18:35 Напишу ще один гарний відгук про мій улюблений магазин. Товар, як і обіцяли, з'явився у середу. Передзвонив менеджер і запропонував забрати самому біля Фокстроту на Рівненській. Я відмовився, так як сума закупки була більше 500 грн. Зробити доставку вони відмовились, бо мовляв, в них не Київ.. потім сказали, що машини немає... потім сказали, що доставку малогабаритних вантажів вони не роблять.. Доставку узгодили тільки після того, коли розмова перейшла у грубий тон. "С горем пополам" привезли. Але історія не закінчилась. Праска, яку я замовив, спочатку смерділа резиною, на щастя потім цей "ефект" пройшов(Electrolux, до речі, один з найкращих виробників побутової техніки, імхо). Через день з праски почала протікати вода..А на наступний вона взагалі перестала працювати. Індикатор світить, але вона абсолютно не нагрівається. Побачимо як вирішиться проблема з поверненням її назад.Не рекомендую/ 10 разів подумайте чи варто купляти в 5Ok
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.