Перейти до змісту

В Запорожской области русский язык получил официальный статус

nameless

Рекомендовані повідомлення

' date='09 сентября 2010 - 10:35' timestamp='1284021322' post='563227']

да-да,

ГЕТЬ їх всіх з України

в тєплушку і в сібірь!

Чогось пригадався анекдот, коли українець і росіянин спіймали золоту рибку і вона їм дозволила загадати по бажанню!

Росіянин каже, ті українці взагалі обнагліли, їх тепер більше в росії, як самих росіян! Оце, золота рибко, забери з росії всіх українців і обнеси росію таким забором, щоб ніхто не міг пролізти!

Рибка виконала бажання і каже до українця

- твоя черга

Українець запитує:

- українців всіх з росії забрала?

- всіх!

- забором таким обнесла, щоб ніхто не міг пролізти?

- обнесла!

- тепер заливай все бітоном

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

Запорожский облсовет на сегодняшнем заседании своим решением предоставил русскому языку статус регионального на территории области

Дуже легко захищати те, що і так захищене. Дуже легко боротись за те, проти чого ніхто не бореться (саме в Запорізьській області). Зате який піар - ми боремось, ми працюємо, ми вирішуємо проблеми...

IMHO знайшли для себе найлегший варіант публічної демонстарції своєї "важкої" роботи.

В натурє !!!!! Не цим же їм хизуватись! (те ж таки Запоріжжя):

8 сентября, на рынках Запорожья цена за килограмм развесного масла достигает 65 гривен. Продавцы говорят, что повысились оптовые цены, поэтому завтра этот продукт, скорее всего, будет стоить еще дороже.

Та і товарістчу Пахло-Дапашлі (вкупє з Могільовим) облєгчєніє буде - нєдоМОВУ учить не прийдеться. У нього й так проблєми... з яйцями... дорожають, сцуко... В 2 рази за тиждень.

Запорожцы недоумевают – почему такая дорогая картошка? Вроде уже и самый сезон, и урожай в этом году был не из плохих, а цены просто ломовые. За «американку», «цыганку» и «розовую» просят по 4-5 гривен за килограмм, а любимая «синеглазка» обойдется и того дороже – в 5-6 гривен. На Крытом рынке торговцы разводят руками. Ссылаются на дороговизну себестоимости и настоятельно рекомендуют запасаться на зиму именно сейчас, мол, потом еще дороже будет.

- Сейчас еще по-божески, - уверяет продавщица Людмила. – Зимой по 10 гривен просить будем.

Сейчас на запорожских рынках за кило местной «бульбы» просят 5-6 гривен. Но через пару недель картошку начнут везти из Западной Украины, которая будет вдвое дешевле.

А якщо Західна Україна покаже смачну україномовну dulya.gif ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сейчас на запорожских рынках за кило местной «бульбы» просят 5-6 гривен. Но через пару недель картошку начнут везти из Западной Украины, которая будет вдвое дешевле.

Теєво ... я не про політику, бо усілякі гамняні закони будуть після виборів.

Мене цікавить звідкіля такі оптимістичні прогнози про картоплю по 2,5, якщо в нас закупка 2,7-3 грн :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене цікавить звідкіля такі оптимістичні прогнози про картоплю по 2,5, якщо в нас закупка 2,7-3 грн :)

Сьогодні зранку в новинах (24 - канал новин): "По даним Держкомстату ціни на основні продукти споживчого кошику продовжують знижуватись. Окрім гречки та деяких інших продуктів."

Так що "3,14...ть - не мешки ворочать". 

А поки, до виборів, можна і черговий раз людям "локшини навішати".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні зранку в новинах (24 - канал новин): "По даним Держкомстату ціни на основні продукти споживчого кошику продовжують знижуватись. Окрім гречки та деяких інших продуктів."

Так що "3,14...ть - не мешки ворочать". 

...

...мішки з гречкою...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо Західна Україна покаже смачну україномовну Изображение ?

Не покаже. Терпіли тому шо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо Західна Україна покаже смачну україномовну Изображение ?

Ти про всіх за себе не суди, да?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо Західна Україна покаже смачну україномовну dulya.gif ?

=================================================================================

А якщо Західна Україна покаже смачну україномовну dulya.gif

Ти про всіх за себе не суди, да?

Щодо картоплі... :)

Певний час я проживав в Луганську. Приїзджали земляки-волиняни продавати картоплю, то я іноді їм допомагав.

Так ось, усім хто розмовляв українською робили значні знижки. Єдна тьотка дуже тим возмутілась, то я їй відповів, що раз держава не хоче, то я сам таким чином буду заохочувати вивчення ураїнської мови.

Потім подібний трюк не раз використовував на луганському базарі, вже купуючи щось (як правило зелень, овочі і т.п) у бабусь. Купував завжди в тих, хто розмовляв українською ( а таких там достатньо по селах, Слобожанщина ж !!! (північ області)), наголошуючи чому саме купую в них.

Так само поводжусь в Криму.

Так що, картопля - політичний товар ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тебя в США или Европе за такое закрыли бы ))

Єсли би да каби. Вважаю потрібно ввести доплати до заробітної плати для тих хто розмовляє на державній посаді Українською

наприклад якщо зарплата 1500 грн.то в разі досконалого володіння Українською 3000 грн. так би мовити для заохочення , суть яка хочеш більше заробляти вивчай досконаліше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тебя в США или Европе за такое закрыли бы ))

Та ну? Ну давай дотримуючись твоєї логіки і прикладу Volyniaka розглянемо спрощений приклад.

Скажімо, приїхав корінний америкос в 5-му коліні фермер Volyniaka в російський квартал міста десь у США.

І починає продавати, скажімо, картоплю і виключно спілкуючись на англійській (ну нема там російської на держ рівні).

І тут приїзджають поліцаї і кажуть, що ми тебе закриєм патамуша ти ніби то порушуєш права місцевого населення на спілкування рідною їм мовою і вводиш їх в ступор від такого нахабства. І взагалі, чого ти корінний америкос досих пір не вивчив російську? :)

Звісно я стібаюсь, але, Dervish , не сміши мої тапочки.

Нема токої проблеми з російською як її малюють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Здрастуйте, я з Херсонської області, росіянин за національністю. Моїй дочці в школі заборонили носити такий атрибут російської культури, як фофуддя. Це аргументували тим, що державна мова - українська. Хочу запитати, Петре Миколайовичу: ДОКОЛЄ?"

«Вибачте, що мушу писати цими бридкими малоросійськими (я б сказав навіть мікроросійськими) літерами, але злісні жидобандерівці повисмикували плоскогубцями усі клавіші з російськими літерами й спалили їх. Ви навіть уявити собі не можете на які страждання вони прирікають нас російськомовних...»

Dervish ми з тобою

200px-F-dokole.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='13 сентября 2010 - 22:02' timestamp='1284404548' post='565682']

Нема токої проблеми з російською як її малюють.

та і з українською нема.

Только 7% граждан Украины относят языковой вопрос, а именно проблему государственного статуса русского языка, к числу 25 основных жизненных проблем, которые их беспокоят. Такие данные обнародованы по результатам исследования языкового баланса 2008-2009 годов.

Как отметил автор исследования, политтехнолог Олег Медведев, языковой баланс составлен на основе «социологических исследований и статистических данных, полученных от государственных органов и учреждений, общественных организаций и профессиональных союзов, а также на базе экспортных оценок». Согласно языковому балансу, более половины граждан Украины считают, что языковой вопрос, в частности статус русского языка, вообще не актуален, передает «ИМК».

41,2% населения устраивает нынешняя языковая ситуация в стране. Более чем каждый третий считает, что и украинский, и русский языки должны быть государственными по всей Украине, а каждый пятый украинец убежден, что украинский язык должен быть единственным государственным, а в регионах компактного проживания россиян русский язык должен быть признан официальным.

"

«ForUm»"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только 7% граждан Украины относят языковой вопрос, а именно проблему государственного статуса русского языка, к числу 25 основных жизненных проблем

Ну і шо? Да хоть 2%. Ці відсотки найбільш активні і пасіонарні. А взагалі, не вірю в ці відсотки. Тобто, на рівні "попу рвати" може і 7%, а на рівні "кухоних розмов" 77%. Але питання ж не звучить що ви готові зробити - а як ви відносите цей вапрос.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це і коту зрозуміло, що «руску мову™®мп» ужасно утискають і нав’язують жидобандерівську мову. :-D

От візьмемо до уваги цей випадок: http://korrespondent.net/ukraine/events/1114811 Це ж треба провести таку укрЄнізацію, що вже не вміють правильно писати «па-рускі™®мп».

А коли не буде примусового і насильницького змушування вчити і говорити українською, то будуть говорити на тій язикомові як вміють, а не вміють на жодній нормально. Дехто вважає, що говорить російською, але якщо порівняти його російську з російською російською мовою — то вийде якась дивна і незрозуміла говірка, яку вони йменують «рускій язиг™®мп».

Говорять і пишуть типові представники рускомовного населення приблизно так:

http://yfrog.com/jvscreenshot620p

http://yfrog.com/bgscreenshot693p

Типові представники рускомовних в Україні: Азаров, Могильов, Колесніков…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dervish, Дорогой брат во Святой Фофудьє! Доколє?

Зєло пріскорбно, но должон я вам соопчіть о новом фактє ізмєньі дєла Святой Фофудьі і плана Путєна!

Рупор прєподобного старца Янікія яйцепадного (вєнкободатєльного смєрєкотєрпца) Анютка Хєрвам відать совсєм ополоумілась. То она спєшит порткі стірать в сотоНАТОвской больніце (гдє-то в горах, гдє собралась проводіть отпуск), вмєсто того, чтобьі как Натміхална Асфальтотєрпіца мініровать сєвастопольскую бухту надувнььімі мінамі, дабьі нє зашлі туда сотоНАТОвскіє ладьі, алі как Валєнтіна Матвієнкова спасать Санктъ-Пєтєрбург от огня адского. То вмєсто того, чтобьі прославлять дєнно і ночно свят батюшку нашего Путєна і іже с нім (вр.і.о. нанопрєзідєнта Мєдвєда, старіка Батуріна, нонґратного Затуліна, осіпшегоотканонічной Лєонтьєва, ісконно руССкого чєловєка (ІЗМТ) Онотолє і прочая, прочая прочая) она взялася пєть пєснь хвалєбную проклятому жидбандєровцу і сотоНАТОвскому найміту Ющенку:

Заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман вважає екс-президента Віктора Ющенка «людиною, що думала по-українськи». Про це вона заявила в ексклюзивному інтерв'ю «Главреду».

«Коли закінчувалася епоха Ющенка, але ще задовго до виборів, я в одному з інтерв'ю сказала, що я не буду топтатися по Ющенкові. Тому що Ющенко був справді українським Президентом. Інша справа, що він на довгий час відкинув українську ідею як лейтмотив розвитку суспільства - хіба що через власну неорганізованість та вади характеру ... Проте це була людина, що думала по-українськи », - заявила Герман.

(ізвінітє за жидо-бандєровскіє каракулі).

Вот, братушка! Тєпєрь понятно , хто воду мутіт, хто надоумліваєт єнєрал-губєрнатора то бандеровскую "вишиванку" купіть, то на свєтолубкахъ-бігмордах малоросов назьівать украінцамі і поздравлять с "нєзалєжностью"! Вопрошаю вас, братіє: "ДОКОЛЄ?" На костьор вєдьму!!!

а еще братушка,

Єто жъ токмо ЖБ наслєднікі фашьіствуюшчіхъ поліцаєвъ УПА-УНСО моґлі въ цєнтрє Кієва открьітьт свойо ЖБ-завєдєніє обшчєпіта, назвать єґо імєнємъ руССкаґо ґрада-ґєроя Свъ. Лєнінґрада Санктъ-Пєтєрбурґа, ґдє самъ Путєнъ роділся! і пріґлашать ІРЛ "скуштувати т.н. "українське". Вєдь єнто жє формєнньій плєвокъ въ ліцо братской матушкє роССіі і продолжєніє антіроССійской руССофобствуюшчєй політікі сотоЮщєнка. І всьо єто въ то врємя, пока Свъ Кіріллъ Ґундяєвічъ вмєстє съ вєрньімі сьінамі ФСБ-МП міліціонєрамі отряда "Бєркутъ" ізо всєхъ сілъ колєсітъ по ґрадамъ і вєсямъ, сєя разумноєдоброєвєчноє! пєрєкрьівая дороґі і упаковьівая нєсоґласньіхъ въ автозакі! Доколє?!!! Во на нєоккупірованной родінє роССіюшкє за такоє - раз, і на кол

Дорогой Dervish, да сколь же будем терпєть измьіватєльства дєрзкии? Надеюсь принесеш тьі нам вестушку благую о том, что тьі как ісконно русскій чєловєк сидишь в лаптях и пишешь на бересте от березушки, и шлеш нам весточки птицами мірскімі, а не как жидонатовец бесовкий за мониторами и машинами ацкими, засим надеюсь пример из города исконно канонического Одессьі придаст силушки тебе и познаний новьіх,

dc9a03e4265e.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І де це Пєтров А.К. 1946 г.р. встиг повоювати? Це одне. І друге - нах йому в 64 роки інтернет, тим більше безпровідний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блин,как вы все ведетесь на безмозглые кличи тупорылых депутатов.вас ведь стравливают друг другу.причем на пустом месте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вас ведь стравливают друг другу

Сваряться дві сусідки, клянуть одна одну, крик стоїть. Підходить третя сусідка, сперлася на забор і кричить: "Люб, а ти візьми в рота гівна і позапльовуй тій сучці очі!"

.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вас ведь стравливают друг другу.причем на пустом месте

а от і противсіхи підтягнулись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогой брат во Святой Фофудьє! Доколє?

Зєло пріскорбно, но должон я вам соопчіть о новом фактє ізмєньі дєла Святой Фофудьі і плана Путєна!

...

sho.gif

uanet.gif - http://community.livejournal.com/phophudia

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вас ведь стравливают друг другу.причем на пустом месте

Однако как оказалось тут есть индивиды которые искренне уверены что все люди равны но есть ровней, пока что ровнейшие определяются по языковому признаку , но уверен это есче не конец.

конечно не конец. потом мы будем п*дить тех, кто плохо знает русский язык. так что готовься

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От Dervish а чого тільки російську мову тре зробить другою державною? А в нас ще є багато інших національностей, чим вони гірші за росіян, давайте тоді і білоруську зробим державною і молдовську, ну і за іврит не тре забувати, а так як ми живемо (ну так сталось) в центрі Європи, так і англійський чи німецький тоже надо державним робить. Во класно буде :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А яка різниця скільки розмовляє і на якій мові? Вам хтось забороняє спілкуватись російською? Чи може за те що хтось говорить російською убивають? Про який нацизм мова?

Чим росіяни кращі за інші нац меншини, що їхня мова державна а от білоруська ні?

Наприклад в тих самих США є цілі квартали в яких живуть нац меншини які взагалі не володіють англійською, і чомусь там і з їхньою демократією не стоїть питання про другу державну, а чому?

І чому б не зробити другою державною англійську? Якою говорить значна частина світу і яка є міжнародною?

Мабуть тому що пузатим дядькам які у корита буде важко її вивчити... так як і українську...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от і противсіхи підтягнулись

да полюбому против всех кто считает,что ето проблема №1.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...