Перейти до змісту

Мікрофільтр для модема

Рекомендовані повідомлення

"ОГО" розриває з"єднання при вхідному, або вихідному дзвінку. В сапорті натякнули на мікрофільтр для модему. Мікрофільтри бувають в Ратексі біля Старого Ринку, але в наявності не було, тому в очі не бачив. Модем D-Link 2500U, налаштований під міст, під роутер ще гірше. Підключено все згідно інструкцій до модему та інструкцій Укртелекому. Хто може щось сказати по цій темі? Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю нюансів і яким макаром воно впливає на це, але в двох знайомих були такі ж граблі

то одному допомогла пляшка телефоністу, який перевірив і довів до пуття лінію на якій була купа скруток

іншому ж допомогла заміна телефонного апарату (отут то і не знаю чим саме апарат мішав, але допомогло)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ОГО" розриває з"єднання при вхідному, або вихідному дзвінку. В сапорті натякнули на мікрофільтр для модему. Мікрофільтри бувають в Ратексі біля Старого Ринку, але в наявності не було, тому в очі не бачив. Модем D-Link 2500U, налаштований під міст, під роутер ще гірше. Підключено все згідно інструкцій до модему та інструкцій Укртелекому. Хто може щось сказати по цій темі? Дякую.

Рекомендую зателефонувати в саппорт (телефон 1509)і розказати про проблеми. Зазвичай таке буває коли на телефонній лінії внаслідок пошкодження з"являеться стороння постійна напруга.

Ще таке буває, якщо телефон напряму підключено до телефонної лінії, а не через спліттер (або декілька перелельних апаратів на лінії підключено не через спліттер). Якщо ж телефонний апарат підключено через спліттер, то ніякий фільтр тобі не потрібен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня тож така фигня началась этой весной и Луцкий телеком и 0800 мягко послали....

я грешу на "мокрую крысу" и жду зимы

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня тож така фигня началась этой весной и Луцкий телеком и 0800 мягко послали....

я грешу на "мокрую крысу" и жду зимы

Якщо все включено вірно, то швидше за все пошкодження лінії. Наїзжай на диспетчера (1509).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...