Перейти до змісту

Відпочинок восени


SvitlikOM

Рекомендовані повідомлення

В той час, коли більшість народу свої відпустки вже відгуляли, моя - ще попереду. І припала вона цього року не на спекотне літо, а на жовтень. :angry: Поки ще є час, ламаю голову, куди б поїхати, куди податись. Хочеться чогось цікавенького і не звичного. Майже всі радять Туреччину та Єгипет, але туди щось не тягне. От і вирішила запитати, може хтось їздив відпочивати восени і куди. Поділіться досвідом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колись відпочивали в Криму з 15 вересня по 7 жовтня, цей відпочинок запам"ятався найбільше...тепле море, лагідне сонце, купа фруктів! Було суперово! :0003:

Для цієї пори ще радила б відпочинок в Карпатах, зазвичай початок жовтня там теплий і без дощів. Зате свіже повітря, кольорове листя і безліч екскурсій. :ok:

Ну, або якщо дозволяють можливості, то десь в Європу...хоча б в Краків, Прагу, Будапешт. Думаю вражень буде більше, ніж від спілкування з арабами ;)

Гарного відпочинку!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щороку відпочивати їздимо лише восени,з 10-15 вересня. В Криму зараз суперово. Немає тієї жахливої спеки, від якої потрібно постійно ховатися,особливо дітей берегти і такого скупчення відпочиваючих.

Ось і зараз плануємо поїздку на другу половину вересня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...