Перейти до змісту

Продам Nokia 5800 XpressMusic

Who0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам Nokia 5800 XpressMusic

foto_011.jpg

10 міс. у користуванні, стан на 5+, є ще гарантія.

Комплектація:

- зарядний пристрій;

- стилус;

- гарнітура;

- USB кабель;

- диск з ПО;

- карта пам'яті microSDHC 8 Гбайт;

- інструкція;

- коробка;

+ шкіряний чехол, + оригінальний пластиковий чехол + підставка + додатковий стилус.

Причина продажу - купівля Nokia X6 16 GB.

контакти - (050) 4380185, ася 410022534, скайп freddd9

Опубліковано

Яка вартість телефону? Озвуч, плз.

і мені цікаво.......

2000грн за неї хоче я дзвонив питав

Опубліковано

2000грн за неї хоче я дзвонив питав

А торг присутній?

з його слів напевно ні бо сказав що хоче біля 2000грн про торг не згадував

Опубліковано

Вартiсть 1990,05 грн. Можливий невеликий торг.

З.I. Хочу попередити, що цей топiк не для тих хто може "купити новий за 1500", а б/у взагалi за 500 грн. Телефон у вiдмiнному станi, так само як i батарея з гарнiтурою (яка взагалi використовувалась вiд сили 5 раз) + спецiально куплений оригiнальний чехол зроблений з жорсткого пластику (як говориться "береженого - Бог береже"). Тому i цiна не "за безкоштовно".

Опубліковано

Тобі реально повезли з покупцем!!) вітаю!

Я свій в ідеальному стані тільки без коробки ледь за 1600 продав, і то продавалась місяць...

Опубліковано

Ну раз продав, то я уж відпишусь!.. Блін, і є ж такі люди "унікальні" які купують б.в. товар за такі гроші, якщо зважити що станом на сьогодні він новий в мене 1995 грн. :smile-zachot:

• 4 тижня потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Давненько тут не був.

Так от, тоді коли я його продав, він коштував по магазинам до 2500 здається. Навіть зараз 2363

Я просто не можу зрозуміти, чому коли купуєш в магазині і ним там же прокористувались наприклад місяць з прилавка, всі підряд причому, то це ок. А коли я його беріг і на ньому ні одної царапини нема + чохол спецом купив за 100 грн, твердий - тоді він має бути по ціні вполовину дешевше.

До того ж якщо ви всі маєте такі "точки" по дешовці, то чого на форумі сидите....

З.І. А не стрьомно купувати телефони на 500 грн дешевше від ринкової ціни, це ж якась підробка може бути китайська, чи там більше гарантій дадуть ніж оф. магазин?

Опубліковано

Взагалі-то телефон давно знятий з виробництва. Я свою 5800 продав за 1000 грн 3 місяці тому. А смисл того "беріг"? Поставити новий оригінальний корпус можна на старий телефон і буде як твій "збережений" і що тоді +1000 грн можна буде його продати по твоєму? На ринку дадуть тобі за нього гривень 700 максимум.

Опубліковано

сподiваюсь вже вияснили тут хто Дьартаньян а хто ..... Оскiльки основна функцiя топiка була благополучно виконана, вважаю своiм обовьязком його закрити, щоб лишнiй раз не накаляти безпричинно обстановку :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...