leviks Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:20 #1 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 12:20 Шукаю бригаду для проведення робіт роботиОбєкт: офіс, площа 130 м.квОбєм: 1) стіни: шпаклівка, покраска2) потолок - Армстронг3) підлога: ковролін4) туалет - під ключ - плитка, труби, сантехніка і т.п.На роботи є складений кошторис по АВК, тому стартовий процес простий: заїхали на обєкт, пройшлися по кошторису, перевірили обєми-розцінки, дійшли згоди, почали працювати.050-6346156 Віктор
energetik79 Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 11:17 #2 Опубліковано 8 Вересня, 2010 в 11:17 Шукаю бригаду для проведення робіт роботиОбєкт: офіс, площа 130 м.квОбєм: 1) стіни: шпаклівка, покраска2) потолок - Армстронг3) підлога: ковролін4) туалет - під ключ - плитка, труби, сантехніка і т.п.На роботи є складений кошторис по АВК, тому стартовий процес простий: заїхали на обєкт, пройшлися по кошторису, перевірили обєми-розцінки, дійшли згоди, почали працювати.050-6346156 Вікторв якому місці офісякі срокирозрахунок нал чи безнал
leviks Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 10:57 Автор #3 Опубліковано 9 Вересня, 2010 в 10:57 Власне підрядника я вже вибравПоділюся з громадою інфоюДесь з десятка кандидатів, я зупинився на фірмі Q-стандарт, директор - Юра Кікавський. В них офіс - в приміщенні Досаафу, біля стадіону.Я позитивно вражений повною прозорістю процесу, ми обговорили всі роботи, він нікуди не спішив(це важливо), жодного разу не було таких моментів що мене "лічать", наприклад по обємах чи цінах, технологіях і т.п. Також я отримав масу пропозицій щодо того що і як краще чи дешевше, відсутній елемент накручування бюджетів.Взагалі переговори пройшли класно, і ми заключили договір про роботу.Буду надалі писати свої враження від співпраці, така собі публічна рекомендація з "передової"До речі, я вирішив на стіни покласти мокрі обої, вроді як прикольна штука!
leviks Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 15:37 Автор #4 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 15:37 Звітую.Ремонт зроблено. Іншими виконавцями.А цей ... роботи не виконав, це був ужас, співпраця не получилася. Я замучився ловити на обманах.По факту зриву мої юристи почали претензійну роботу. Не рекомендую нікому мати з ним справу.
nickel Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:55 #5 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 16:55 Власне підрядника я вже вибравПоділюся з громадою інфоюДесь з десятка кандидатів, я зупинився на фірмі Q-стандарт, директор - Юра Кікавський. В них офіс - в приміщенні Досаафу, біля стадіону.Я позитивно вражений повною прозорістю процесу, ми обговорили всі роботи, він нікуди не спішив(це важливо), жодного разу не було таких моментів що мене "лічать", наприклад по обємах чи цінах, технологіях і т.п. Також я отримав масу пропозицій щодо того що і як краще чи дешевше, відсутній елемент накручування бюджетів.Взагалі переговори пройшли класно, і ми заключили договір про роботу.Буду надалі писати свої враження від співпраці, така собі публічна рекомендація з "передової"До речі, я вирішив на стіни покласти мокрі обої, вроді як прикольна штука!Звітую.Ремонт зроблено. Іншими виконавцями.А цей ... роботи не виконав, це був ужас, співпраця не получилася. Я замучився ловити на обманах.По факту зриву мої юристи почали претензійну роботу. Не рекомендую нікому мати з ним справу.Це про одну й ту ж людину?
Zevs_Isver Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 18:04 #7 Опубліковано 8 Листопада, 2010 в 18:04 Звітую.Ремонт зроблено. сегодня заметил жалюзи
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.