Перейти до змісту

eBay

DERK

Рекомендовані повідомлення

Для початку хочу сказати,що не знав куди цю тему розмістити тому розмістив тут....якщо не туди то пишіть!!!

Хотів запитати чи хтось колись користувався цим інтернет аукціоном і чи варто ним взагалі користуватись??

чекаю на відповідь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нет

а тот миллиард людей что пользуются - не шарят

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну наскільки мені відомо в Україні їх представників нема, лише закордоном. Тому прийдеться платити не лише за сам товар, а й за розмитнення, доставку і тд. Вопрос а воно тобі треба? Ціна товару як мінімум підскоче на пару сотень баксів. Як на мене краще купляти шось на Українських аукціонах, максимум можна на російському eBay, хоча доставка тоже в ціні суттєво підпригне.

Це особисто моя думка, можливо щось не так, тому критикуйте, самому було б цікаво більше дізнатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я користуюсь. Досить зручно!

На рахунок ціни:

Ціна навіть з доставкою в багатьох випадках дешевше ніж в нас на 30-40%.

Наприклад, недавно купував сестрі бук-рідер.

Новий з доставкою вийшов 175 баксів.

В нас такий новий найдешевше 250.

Якщо щось незрозуміло - то питай конкретно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось може детально розповісти про доставку? (Сам принцип я знаю - цікавить дешеві, а не 75$ за 1-1,5 кг без страховки які цінять амєрикоси)

Тобто хоча б 2-3 найдешевші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну наскільки мені відомо в Україні їх представників нема, лише закордоном. Тому прийдеться платити не лише за сам товар, а й за розмитнення, доставку і тд. Вопрос а воно тобі треба? Ціна товару як мінімум підскоче на пару сотень баксів. Як на мене краще купляти шось на Українських аукціонах, максимум можна на російському eBay, хоча доставка тоже в ціні суттєво підпригне.

Це особисто моя думка, можливо щось не так, тому критикуйте, самому було б цікаво більше дізнатись.

но коментс :dont:, треба по мінімуму володіти темою, щоб не писати нісецитниці.

Kaktus1990

ebay це не тільки АСАШАЙ.

ebay.pl

ebay.de

ebay.co.uk

ebay.ru

....

все залежить від способу доставки\габаритів\ваги\ціни\страховки, універсальної формули нема, а торгують всім, і булавками і МІГ-29 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є і український сайт, проте товарів тут дуже мало

Международный интернет аукцион eBay для Украины

http://ebay.co.ua/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Kaktus1990

ebay це не тільки АСАШАЙ.

ebay.pl

ebay.de

ebay.co.uk

ebay.ru

....

все залежить від способу доставки\габаритів\ваги\ціни\страховки, універсальної формули нема, а торгують всім, і булавками і МІГ-29 

Я просто автоматом на огризки, айбуки, блекберрі і тд орієнтувався - тому і США мав на увазі :)Просто я хочу знати, які фірми найдешевше доставляють до нас? Як назв їхня стандартна пошта. Знаю, що UPS EMS дорого беруть((((( для прикладу (застрахований на мінімум телефон до 300 грам. UPS виходить 60-75 баксів, а це дорого(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є і український сайт, проте товарів тут дуже мало

Международный интернет аукцион eBay для Украины

http://ebay.co.ua/

ну хоч є. з часом розшириться. але що це за такий український єбай без української мови??? :angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всім дуже дякую за відповіді..... :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

вибачаю що вриваюсь, але не хочу створювати теми і в мене питання також на рахунок ібея, що робити коли в мене не оплачені 3 покупки( ДРІБНИЦІ, ЗАХИСНІ ПЛІВКИ НА ТЕЛЕФОН) і коли я купував то в мене не хватило коштів оплатити всі і три лишились не оплаченими, хотів оплатити але немає пункту пей нав а тільки інформація з тими плівками які оплатив і якими ні, приходило повідомлення що неоплачені покупки зареєстровані на рахунок, хтось зтикався з таким, чим допоможете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то як, зтикався хтось з таким?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то як, зтикався хтось з таким?

Ось тут більшість відповідей на твої запитання, тільки пошукай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...