Перейти до змісту

"Майдану" наболіло? :)

Dream

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

По ідеї якщо не буде масштабної русифікації то нічого і не змінится.

Т.як впарування ідеології в наших умовах пустий пшик (укр. народ індеферентний до любих ідей).

Опубліковано

Chatte, по контексту воно явно приурочене до Харківських домовленостей.

До всіх, які стались до травня. А не до місцевих виборів.

Опубліковано
Вона вже є.

В чому виражаєтся? Не дивлюсь ТВ не знаю як там ситуація.

Те що інф.простір весь російськомовний так він таким і при Ющенко був.

Да, я не кажу про випадки "хтось щось комусь сказав" або не так подивився етс..

В цьому плані русифікація і не припинялась. Просто хто хоче і в РФ свою культуру зберігає (див. Кавказ)

Да, мова само собою йде по ЗУ... Про навіть вже центр говорити сенсу немає.

Опубліковано

Дык сходите в Майдан и спросите. Но тот призыв на сайте клуба какой то туманный. Не верю я ему.Не понятно, что они хотят. К чему призывают.

Как я говорю на роботе своим клиентам: "Ты скажи что ты хочешь, тогда я скажу что я могу"

А сдесь, какие то пафосные речи.

Опубліковано

Tolik_lt, Di, [nd], Zeuss, LENS, хлопці, вам що, блатняцько-шансонських свинарників закладів не вистачає в місті??? "Владислав" і інше гидоття ніхто не чіпає. Наспівуйте свої шансончики в під"їздах під "Поліську" і вялену воблу з цигаркою в зубах і не смердіть.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

А така реакція "Майдану" - свідоцтво позитивних змін в країні, хоча, ще мало, але ДУЖЕ приємно! :):ok2:

Опубліковано

Андрюха, давай нашу:

Это "Кресты", Это "Кресты", и разлука для многих..

Анубіс, ти ж колись писав, що я в банку п"ю Асті, Мартіні.. а тут таке поніженіє в класі :D

Опубліковано
f gjns d rsyws ,tq [f[kjd cgq hfccb.

добре що зашифрував, а то екстремізмом попахує )) Сподівайся що СБ не розшифрує )))

Опубліковано

Пацани, я тут вже хіт парад блатняків передивляюсь.

Слова переписую в тітрадку...

Воблу замінимо на шось...

Водкі тільки привозьте, бо нема... бум пить, співать і писать гадасці Анубіусу

:0135:

:_36:

Опубліковано

Kudrom, з точки зору містера Анубіуса, нормальний пацан. Націоналіст... незапятнаний парочьними связямі.

[nd], не пали кантору, а то так всіх тайних агентів розкриєш!

:_36:

Опубліковано
' date='29 августа 2010 - 21:02' timestamp='1283104927' post='557052']

Kudrom, з точки зору містера Анубіуса, нормальний пацан. Націоналіст... незапятнаний парочьними связямі.

і шо савсєм ні капєлькі не єврей даже?

Можеш мнє павєріть, савсєм, савсєм не єврей))) щирий українець-патріот!;)

Опубліковано
' date='29 августа 2010 - 19:55' timestamp='1283104521' post='557045']

kudroma нада свіснуть, він помниться, ше після презідентскіх виборів коллєкціонірувати начав - от у кого музло шо музло, ета да 

кто здесь свистел, ты с какова района?

*наспівує, лускаючи сємєчкі*

Какая осень в лагерях, кидает листья на запретку,   

А я кричу кричу шнырям, пускай лежат еще недельку.

Метлою осень не прогнать, она пришла не в наказание,

Нам эта осень-словно мать, с ней краткосрочное свидание

могу падагнать, если ты пацан нормальный, хорошей музычки, но у меня только на касетах

[nd], не пали кантору, а то так всіх тайних агентів розкриєш!:_36:

ты это кого агентом назвал, парниша? шота я не понял?

' date='29 августа 2010 - 20:02' timestamp='1283104927' post='557052']

і шо савсєм ні капєлькі не єврей даже? 

*на всякий випадок ховає Талмуд в шухлядку і відчепляє пейси*

савсєм ні капєлькі, век воли не видать!

після офтопа і флуда

все що далі прохання не стирати :)

на це звернення можна натрапити, якщо зайти на сайт Майдану і вибрати БУДЬ-ЯКУ мову :) тобто якщо просто зайти на головну, звернення нема :) цікаво, що незважаючи на обрану мову однієї з нац. меншин чи клятих пендосів текст не змінюється

мабуть, звернення висить реально ще з квітня, коли було і на форумі і про нього просто забули, а тут допитливий  Dream його нарив

по ходу косяк людей, які слідкують за сайтом пивного клубу з якого розгорнули на борді цілу легенду і з допомогою радіо ББС скоро в Волинських новинах і прочіх провідних ресурсах з’являться чутки про балотування власника Майдана в депутати, тиск з боку влади і т.д.

зараз всі дружно можемо слідкувати за народженням легенди про "Майдан", чим більше буде версій, тим більше шансів підняти за коментами цю тему до інтелектуальних дискусій, типу "Возвращеніє Осєні", "Секретный пост кармадрочення"  і т.д.!

Дайош новий рекорд читаємості!

Опубліковано

ты это кого агентом назвал, парниша? шота я не понял?

Це я другого Kudroma назвав, не тебе. :_07:

С табой і так всьо панятна, нна!

Опубліковано
Dream його нарив

"Нарив", кажеш... Ха! Щаааз!.. :/ Шукав в них на сайті, що в них в той день (субота, 28.05) планувалось і відбувалось - ніц не знайшов, зато "нарив" сабж.

зараз всі дружно можемо слідкувати за народженням легенди про "Майдан", чим більше буде версій, тим більше шансів підняти за коментами цю тему до інтелектуальних дискусій, типу "Возвращеніє Осєні", "Секретный пост кармадрочення"  і т.д.!

імхо, 90% постів тут, на борді, пишуться для вбивання часу на сидіння онлайн, а не для чогось путнього і корисного.

Опубліковано

імхо, 90% постів тут, на борді, пишуться для вбивання часу на сидіння онлайн, а не для чогось путнього і корисного.

Все відносно в цьому світі. І життя, по великому рахунку, всього лиш - ВБИВАННЯ ЧАСУ.

p.s. А як же - "в споре рождается истина"?

Опубліковано

BIKTOP1970, та да. Але про форум юзер хоча б раз, імхо, подумав "нафіга я тут заліп", а про життя таке можуть сказати одиниці, яких навіть згадувати тут не хочеться.

Опубліковано

Уважно прочитав звернення майданівців - дуже змістовне і надзвичайно розумно складене.

Настільки туманні вислови що підійдуть до будь якої влади !

Молодці ! :D

p.s. Я Майдан люблю, багатьох майданівців знаю особисто і давно !

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...