Перейти до змісту

Капец радіо

vanus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні ввечері біля шостої години накрився одним місцем радіоінтернет. По попереднім данним причиною стала моль яка підключилась напряму і засрала весь трафік. Як нам пояснили модем впав.... є....мабуть прямо на адміна....поскільки його обнаружать тілько завтра зранку всім прийдеться сосать лапу. Час від часу появляється пінг це повязано з тим що моль отлучається пивка попити і проводів погризти. Як наслідок передбачаються масові заворушення, особливо зранку. Як завжди Найдіча доведуть до "красного каления" і нета не буде зовсім. Вобщим вечір сьогодні повністю зісраний, прийдеться чекати до наступних вихідних щоб у контру пограти.

• Адміністратори
Опубліковано
Сьогодні ввечері біля шостої години накрився одним місцем радіоінтернет. По попереднім данним причиною стала моль яка підключилась напряму і засрала весь трафік. Як нам пояснили модем впав.... є....мабуть прямо на адміна....поскільки його обнаружать тілько завтра зранку всім прийдеться сосать лапу. Час від часу появляється пінг це повязано з тим що моль отлучається пивка попити і проводів погризти. Як наслідок передбачаються масові заворушення, особливо зранку. Як завжди Найдіча доведуть до "красного каления" і нета не буде зовсім. Вобщим вечір сьогодні повністю зісраний, прийдеться чекати до наступних вихідних щоб у контру пограти.

Я просив би не перекручувати моє прізвище. Якщо не знаєте як пишеться та звучить, то краще не пишіть, це таке собі просте правило.

ps: а це не ти часом на форумі "візора" під ніком "11" ?

Опубліковано

Вибачаюсь за лист - не побачив вчасно теми. Бажаю справитися з проблемою. А стосовно випендронів вануса скажу, що поважати треба провайдера, який і так дуже багато робить тільки завдяки ентузіазму. А поки немає що робити - машинкою своєю вози те, що мав возити! :)

Опубліковано

За прізвище прошу вибачення (мені так просто сказали так я і пишу)

По форумах тільки на ЛМ зареєстрований.

ПіСі: Почуття гумуру у мене не англійське.

Опубліковано
Вибачаюсь за лист - не побачив вчасно теми. Бажаю справитися з проблемою. А стосовно випендронів вануса скажу, що поважати треба провайдера, який і так дуже багато робить тільки завдяки ентузіазму. А поки немає що робити - машинкою своєю вози те, що мав возити! :D

<{POST_SNAPBACK}>

я впринципі не випендрювався (так і не поняв де тут випендрас проскочив) а хотів просто

а----пошуткувати, так сказать розрядити обстановку

б----мій обовязок повідомити провайдера про виниклі проблеми

в---- право коментувати події не завдаючи при цьому шкоди суспільству

ПостСкриптум. Роботи у мене вистачає і це радує хе хе хе

Опубліковано

В Тебе чисто українське почуття гумору - це видно навіть з підпису.:D

А песимізм в словах - це теж українська натура: лірична, високоестетична, але в очікуванні.

Опубліковано
В Тебе чисто українське почуття гумору - це видно навіть з підпису.:D

А песимізм в словах - це теж українська натура: лірична, високоестетична, але в очікуванні.

<{POST_SNAPBACK}>

Слава космосу очікувати на інтернет довго не прийшлось

Опубліковано

Судячи з останніх подій на нашій планеті, дуже довго насолоджуватися всіма зручностями і благами цивілізації нам уже не доведеться. Зате надія є. :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...