Перейти до змісту

ТВОРИМО УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР

shvorak

Рекомендовані повідомлення

Сначала ти прослухаєш лекцію про шріфти(2 години), а потім тобі здєлають обрєзаніє. но можуть і промахнутись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 195
  • Створено
  • Остання відповідь

"...Ми часто хвалимося: “Антисемітизм ніколи не був на Україні офіційною ідеологією — його не сповідувала ані українська держава (чи автономія) в короткотривалі періоди свого існування, ані жоден більш-менш впливовий політичний, національно-визвольний рух”.27 Якщо це так, а це так, то чи не пора нарешті перестати ображати народ Старого Заповіту, “во ім’я благоденства України”.

Чей же “головне подолати негативний емоційний бар’єр, пересилити негативний напрямок інформаційного потоку, і далі піде здорова течія життя”.28 Між народами діє те саме правило, що і між людьми: “відзначиш добре в людині, то вона стає ще кращою”. І відповідно — навпаки. То невже ми не хочемо стати кращими. Невже, навішуючи одне на одного образливі ярлики, ми віримо в їх очищувальну силу? І якщо сьогодні вже забулася формула Гіллея: “Не чини ближньому того, чого не бажаєш самому собі”, то хай хоч закарбується в нашій пам’яті дещо змінена формула Карнегі: “Створіть народові добре ім’я, щоби він міг жити відповідно до нього”.

жиди чи євреї?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така класна мала бути тема, але підараси все спортили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така класна мала бути тема, але підараси все спортили.

Ваня, недостатньо для класності теми зварганити криве гасло і вважати, що слів з коренем і україн і нація достатньо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"...Ми часто хвалимося: “Антисемітизм ніколи не був на Україні офіційною ідеологією — його не сповідувала ані українська держава (чи автономія) в короткотривалі періоди свого існування, ані жоден більш-менш впливовий політичний, національно-визвольний рух”.27 Якщо це так, а це так, то чи не пора нарешті перестати ображати народ Старого Заповіту, “во ім’я благоденства України”.

Чей же “головне подолати негативний емоційний бар’єр, пересилити негативний напрямок інформаційного потоку, і далі піде здорова течія життя”.28 Між народами діє те саме правило, що і між людьми: “відзначиш добре в людині, то вона стає ще кращою”. І відповідно — навпаки. То невже ми не хочемо стати кращими. Невже, навішуючи одне на одного образливі ярлики, ми віримо в їх очищувальну силу? І якщо сьогодні вже забулася формула Гіллея: “Не чини ближньому того, чого не бажаєш самому собі”, то хай хоч закарбується в нашій пам’яті дещо змінена формула Карнегі: “Створіть народові добре ім’я, щоби він міг жити відповідно до нього”.

жиди чи євреї?

Ваша логіка залізна!!! ;)

Можна прийти в чужий дім(впроситися на ніч, бо на вулиці дуже холодно), потім помаленьку назватися бідними родичами, яким треба десь ночувати(будь-де), потім виклянчити маленьку кімнатку для своєї рідні(бо вже діти народилися), згодом вже претендувати на пів-хати(бо ми вже тут СТІЛЬКИ часу прожили), а остання фаза - відбір хати у її власників "Бо ми обраний народ".

Семе такою схемою жиди собі відвоювали новітні території Ізраїля, саме таким чином вони повкорінювалися в різні країни.

2 ostelenu зрозумійте, я не антисеміт(хоча це некоректно, семітами вважаються вихідці зі Сходу), я просто за те, що євреїв треба любити у Ізраїлї, а тут цій шушері нема чого робити, вони приїхали як вигнанці, безпритульні, а через певну кількість часу вже стоять на вагомих, ключових позиціях в суспільстві, користуючись тим, що нація ще несформована як така.

-----------------------------------------------------------------------------

2 ostelenu от Ви віддали би половину своєї хати чужим людям з вулиці?

Дякую за відповідь! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Анубіс ти пішов не в той степ. Єврейська тема це як приманка для тих кого хочуть змішати з гівном і виставити недоумком. Маса вже не буде слухати тебе, наскільки б розумні речі ти не говорив. Так вже вона, ця бидляча маса, влаштована.

Так що краще взагалі не чіпати цю тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я просто за те, що євреїв треба любити у Ізраїлї, а тут цій шушері нема чого робити, вони приїхали як вигнанці, безпритульні, а через певну кількість часу вже стоять на вагомих, ключових позиціях в суспільстві, користуючись тим, що нація ще несформована як така.

До речі, хто бачив єврея тракториста, сантехніка, шахтаря, двірника, асфальтоукладальника? Зате артистів, співаків, вчених, політиків, керівників і тп - у нас через одного...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я просто за те, що євреїв треба любити у Ізраїлї, а тут цій шушері нема чого робити, вони приїхали як вигнанці, безпритульні, а через певну кількість часу вже стоять на вагомих, ключових позиціях в суспільстві, користуючись тим, що нація ще несформована як така.

До речі, хто бачив єврея тракториста, сантехніка, шахтаря, двірника, асфальтоукладальника? Зате артистів, співаків, вчених, політиків, керівників і тп - у нас через одного...

ага, і на Бєню з Боголюбовим приходиться шуршати :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Макс, так то воно так - все вірно, але куди не подивешся, скрізь на ключових, керуючих посадах шалом-алейхем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-----------------------------------------------------------------------------

2 ostelenu от Ви віддали би половину своєї хати чужим людям з вулиці?

Дякую за відповідь! :)

Взагаліто я про те, що у Ваших постах іде невдоволення однієї нації (жидів), яка ще й "мешкає" на форумі. Правду сказав mix_forever. Для чого ображати і показувати своє негативне ставлення до людей - не подобається - йдіть прогуляйтесьsmile.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 ostelenu ви все-таки не відповіли на моє запитання!

Бути щедрим на чужу властність - це може кожен, а от на свою???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, і на Бєню з Боголюбовим приходиться шуршати

і не кажи. тільки, шуршати я не вмію, може у ВіЄйБі такий спосіб роботи, а я просто працюю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 ostelenu ви все-таки не відповіли на моє запитання!

Бути щедрим на чужу властність - це може кожен, а от на свою???

Як буде така ситуація - тоді і будуть певні діїwink.gif. Сперечатися - не будемоsmile.gif

Вибачте,Anubius', можна питання? У вас "гет тії жиди" хату забрали чи пів-?0026.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А развє у нас ишо не все куплено? А раз куплено, то уже і не "ваша" власність )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tolik_lt Директор філії VAB Банку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти мнє льстіш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А развє у нас ишо не все куплено? А раз куплено, то уже і не "ваша" власність )

Куплено і вкрадено - не одне і те саме!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти мнє льстіш

та зовсім ні, просто тебе бачив Рома ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd] так, все-таки ти признався, що ти жид, нарешті :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тримання клоуна при дворі феодала?

Народ, таке враження, шо вас веселить те як людина агресивно реагує і кидається на тебе з табличкою "Ах ти жид, с*каааааа!!!", вдаряється в невидиму стіну лобом, падає, а всі спостерігачі весело гигикають і попивають гарячітєльні напітки.

Ну якось отак.

Прасцітє за таку паралель... по іншому описати не зміг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ярмулки почати продавати на борді чи шо? Анубіс переконує, шо тут це просто ульотний бізнес має бути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тримання клоуна при дворі феодала?

Народ, таке враження, шо вас веселить те як людина агресивно реагує і кидається на тебе з табличкою "Ах ти жид, с*каааааа!!!", вдаряється в невидиму стіну лобом, падає, а всі спостерігачі весело гигикають і попивають гарячітєльні напітки.

Ну якось отак.

Прасцітє за таку паралель... по іншому описати не зміг.

забанили і викінули практично всіх хто висловлював схожі думкі, а ті хто докінця не зрозуміли своєї орієнтації примкнули до жидів(як типічні хохли). Залишили мене одного, для показухи...один українець проти шести жидів... епічно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О!у нас є Епічєскій Герой!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='27 августа 2010 - 22:06' timestamp='1282939613' post='556026']

а чьо хто рому забанив? 

Андрій, яке глупе питання!

жиди, за правду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О!у нас є Епічєскій Герой!

То Геракакл вбивав шестиголове чудіще? Чи якийсь інший котигорошко?

Уж очінь хоЦЦа ярлик приліпити.

Статус підпишемо. А шо? Чоловік сам цього прагне. г-г-г-г

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...