Перейти до змісту

Що сталося біля Колібрісу

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ніхто не знає, що сьогодні зранку відбувалось біля Колібрісу на Грушевського? Волгу огородили і відбитки знімали з неї. Цікаво, капєц.

Опубліковано

Ніхто не знає, що сьогодні зранку відбувалось біля Колібрісу на Грушевського? Волгу огородили і відбитки знімали з неї. Цікаво, капєц.

їхав зранку на Вол.-Волинський то менти б броніках і з автіками на кожному перехресті!!!!

Опубліковано

Обікрали клієнта Індекс банку. Чоловік мав здавати виручку в банк. Тільки відкрив двері в машині - підлетіло двоє на мотоциклі, вихватили сумку і втікли. Сума збитків мені невідома.

Опубліковано

думаю если зайти попить чаю в конце дня в банк, то при хорошей памяти можно унести собой всё инфу о завтрашних "дивижениях"

Опубліковано

Близько 11-30 бачила ту ж картину і як працівники банку і слідчі щось обговорювали про камеру спостереження.

Опубліковано

як працівники банку і слідчі щось обговорювали про камеру спостереження.

До гадалки не ходити - говорили якраз про повне її або їх (відеокамер) відсутність ! :D

Ви не уявляєте які ці банкіри невиправні двійочники у питанні безпеки !

Відкрити нове відділення у них є гроші а виділити тисячну долю з витрачених на відкриття суми на відеонагляд ну немає і все !

Опубліковано
говорили якраз про повне її або їх (відеокамер) відсутність !

Гадалка підвела. Відеоспростереження якраз велось. Хоча наскільки це допоможе справі....

Опубліковано
' date='26 августа 2010 - 15:50' timestamp='1282830654' post='554913']

думаю если зайти попить чаю в конце дня в банк, то при хорошей памяти можно унести собой всё инфу о завтрашних "дивижениях"

а чьо там, кабачок? ;)

а ти шо, в банку чаю ніколи не пив?

Опубліковано

Обікрали клієнта Індекс банку. Чоловік мав здавати виручку в банк.

вы об чём?

Опубліковано

мы от том что наши банки с головой не дружат

и о "безопасности" и "секретности информации" не слышали, особенно всякие мелкие филиалы

Опубліковано

Ну, те відділення - не дрібний філіал... та і банк тут скоріш за все ні до чого - клієнта "пасли" заздалегідь, а грабанули біля банку, бо вийшов з грошима...

Та і банк заздалегідь не знає, що клієнт принесе виручку... От коли знімають велику суму, то да, попереджають зазделегідь )

Опубліковано

Я сам працюю в банку і хоч клієнтів не обслуговую та не раз чув проходячи мимо каси шо "я завтра в 4 привезу тобі лям" накшталт того. Так що дочекатись потрібну людину на другий день біля 4-ох я думаю не є проблема. І таке може почути абсолютно любий клієнт. Да і тупо попасти людину це також не є проблемою.

Опубліковано

Хлопці в броніках на всіх виїздах з міста, але кого вони хочуть затримати, сидячи машинах з відкритими дверима, не знаю.

Опубліковано

всяке буває. А раптом приватний бізнесмен. А-ля валютчик. приїхав дєнєх дать. За попередньо взяті американські банкноти... папандос....

Опубліковано

Мережа заправок мала здавати виручку, і то була жінка а не чоловік. Близько 300К грн. В деталі вдаватися не буду. :glare:

Опубліковано

Мережа заправок мала здавати виручку, і то була жінка а не чоловік. Близько 300К грн.

Андрюха, ти вже справкі навів? :smile-zachot:

Я хотів завтра подзвонити - спитати.

Опубліковано

та просто "хтось" з нестійкою психікою передивився америкоських бойовиків про банківські пограбування, вот і пробує "геройствувати" в житті :sq_ye:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...