Перейти до змісту

Доктор Тирса


DERK

Рекомендовані повідомлення

Є такий серіал!!!

пропоную всім приєднатись до обговорення....

Сюжет

Дія фільму розвертається в лікарняному містечку для спортсменів, де на кафедрі спортивної травми і працює головний герой.

Головний герой нашої історії абсолютно переконаний в тому, що доросла, розумна людина має право на вибір та може вільно розпоряджатися власною долею. Він не вірить в «вищі сили» і існування «когось там, на небесах», хто мав би право вирішувати, диктувати і, тим більше, відмірювати: кому, скільки і як жити на цій Землі. Людина — господар свого життя, і її тверде та зважене рішення відносно власної долі вимагає пошани.

...а тепер трохи на російській мові....

Не проходите мимо! В сети появился трейлер нового российского "медицинского" сериала "Доктор Тырса", который уже давно нарекли отечественной версией "Доктора Хауса".

Создатели и продюсеры сериала, конечно же, не совсем согласны с опасным сближением. По их словам, в "Тырсе" гораздо больше от "Скорой помощи" и "Клана Сопрано" - такова уж их рабочая позиция. Но мы-то с вами понимаем: "Интернам", признанной и, кстати, вполне удачной перепевке того же "Хауса" и "Клиники", пора посторониться, - в дело вступает тяжеловес. В прямом смысле слова, учитывая, что Геннадия Викторовича Тырсу, ни на кого не похожего врача со своеобразными чувством юмора и именем, играет Михаил Пореченков.

Тырса работает на кафедре спортивной травмы в больничном городке для атлетов. Он легко решает всяческие медицинские загадки и ставит спортсменов на ноги (лыжи, коньки и т.п.), а вот отношения с окружающими - пациентами, коллегами и подчиненными - даются ему куда сложнее. Сосуществовать с ним приходится генетику-гинекологу Леониду Грушину (коллега Пореченкова по "Улицам разбитых фонарей" Михаил Трухин), специалисту по инструментальной диагностике Анне Грушиной (Ксения Кутепова), патологоанатому Евгении Зайцевой (Елена Панова), завлабораторией Федору Граубе (Сергей Газаров) и другим героям.

Изначально роль скептика и циника Тырсы предназначалась для Андрея Краско, но после смерти актера досталась его другу, "Агенту национальной безопасности" и многодетному отцу. Кстати, в фильме "Я остаюсь" Краско сыграл однофомильца (или отца?) героя Пореченкова - доктора Виктора Тырсу.

...ще пропоную передивитись трейлер і висловити своб думку на рахунок цього....

трейлер тут!

http://letitbit.net/download/33518.330ef2345184495927a0d868d59ca665b/Doktor_Tirsa.zip.html

post-9246-1282671345,91_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Москалі вже захарили, невже щось нове не можна придумати???? Все в Голывуді крадуть. Спочатку зняли "день Д" альтернатива голівудському "Командо", а тепер свого Тирсу пхають альтернативу Хаосу. Їм самим не соромно ідеї красти. :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага....ти ще глянь трейлер то вапшє обхахочешся...=)

Мда... До кінця не додивився, в жизні такого гавна не бачив, навіть дитина з мобільним телефоном краще знімить, на початку навіть не поняв про шо трейлер про серіал чи про спортивну програму. Кароче кажучи :jeer: ФІГНЯ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

паршива русифікована мелодрама з елементами тупізму в корні схожа на самі знаєте який серіал, від наших східних сусідів <_<

Ну чого все скопійовано? А городок, осторожно модерн,солдати, КрИвЕ дЗеРкАлО)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоча вони і пробували щось змінити але нічого у них толкового не вийшло...

і трейлер....таке собі....зате сміху...=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...