Перейти до змісту

жалко котика


Jack

Рекомендовані повідомлення

а може вона його зберегла від попадання під машину? ;):D І взагалі камера багато чого могла і не зняти... Наприклад, це хазяйка кота і її задовбало те, що її кіт постійно тікає з дому - от і має :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да ладно вам. на самом деле справедливость восстановлена :

Хелена Моровиц, ранее судимая 41-летняя жительница городка Уитли, что в предместье Ковентри была задержана и помещена под стражу по подозрению в жестоком обращении с животными, о чем свидетельствуют ее соседи и видеозапись оказавшаяся на YouTube. Всего полгода назад она была обвинена в организации группового изнасилования детей-инвалидов в местном приюте, где госпожа Моровиц долгое время работала воспитательницей. Но после продолжительного следствия она была выпущена под залог из-за недостатка улик и внезапной болезни основного свидетеля по делу. В данный момент Хелене грозит штраф в размере 22 тысяч фунтов стерлингов и до 300 часов исправительных работ.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нещасну кицю звуть Лола. Не хвилюйтесь, чотирилапа жива і здорова. Хоч і просиділа у сміттєбаку 15 годин. Господарі почули її нявчання і врятували. Тепер вони шукають кривдницю. Й саме тому розмістили відео в Інтернеті. Британське телебачення повідомило – знають, хто зробив цей вчинок. Нині жінка під захистом поліції, бо боїться самосуду від захисників тварин.
 (с)

В сюжеті сказано, що вона жодного закону не порушила :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це піз**ц!! :blink: Як собакам голови відстрілювати, то це норма. А кота в сміттєвому баці закрий, то вже варто чекати "самосуду" або просто суду. Я в шоці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

eNyk, ты топиком точно не ошибся? я пока не слышал, чтобы в Великобритании было нормой отстреливать собакам головы :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...