Перейти до змісту

Що означає Ваш нікнейм?

Jimi Hendrix

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 224
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Звуть мене Володька...От і нік вавасік,тікі на англійській і улювлене число вісім (8) починається з букви вісім...от і замінив в ніку букву В на чифру 8

Вибач, ото я була неправа, я то тебе називала "бабасік", вибач :blush:

Опубліковано

і в мене просто. Нік каже сам за себе. Звуть мене Вадимом, в дитинстві називали Вадімаца, от так і нік вийшов)))

Опубліковано

... а также - Каспер, Евка, Бара, Аксель, Алекс... ну и ещё кое-то :)

Правда, давно это было...

мене ще хтось пам"ятає?? приємно :blush: я думала що Балконско-Лёмлинских и Ко уже нема, думала розпались, приємно бачити знайомі обличча!

Ayame в перекладі з японської означає червоний ірис, люблю японську культуру і квіти тому так..

• 3 місяця потому...
Опубліковано

На мене рідні кажуть з дитинства Таля, а бабця іноді - Талюня. Отак і придумалось :). А ще мій нік чимось співзвучний з ім"ям однієї з найулюбленіших співачок (Тарья Турюнен) :).

Виявляється, що Талья - це податок

А мені якраз так подобається проблематика податків :)

Опубліковано

хм, заставили напружити голову

Volyniaka, треба буде якось прислухатись до твоєї поради, може виграю 10 000 гривень)

як реєструвався не подумав, а виправити не можна тому й мушу з "тупим" ніком тут писати :(

Опубліковано

хм, заставили напружити голову

Volyniaka, треба буде якось прислухатись до твоєї поради, може виграю 10 000 гривень)

як реєструвався не подумав, а виправити не можна тому й мушу з "тупим" ніком тут писати :(

Родіну - нє вибірают! (с)

Опубліковано

виправити не можна тому й мушу з "тупим" ніком тут писати

виправити можна все - пиво адміну допоможе вирішити твій трабл з ніком :smile3:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...